Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Maminky, hledám někoho šikovného a spolehlivého na uklid domácnosti, nic náročného, jedná se o byt cca 70m2, uklid bych ráda cca 2 az 3× do měsíce. Bydlíme v Praze, v Karlíně. Nabízím 130 CZK/hod. Případné zájemnkyně mi prosím rovnou napiště do zpráv! Dekuji moc! Magdi
Maminy v případě zájmu pište pro podrobnější info. Nerada někomu něco cpu, toto je o propagaci na internetu. Nikomu nevoláte, nikoho neoslovujete. Nejsou to vydělané miliony, ale každá kačka dobrá ![]()
TAk to napište hned sem a né do zpráv. @jasetu
Zveřejněte jméno firmy, IČO, ať si prolustrujeme, kdo práci nabízí, + info, o výdělku, smlouvu máte na dohodu o provedení práce?
@IvetaZ27 @hudečice
To jsem mohla rovnou, to je fakt. Tady je odkaz na stránku, sama začínám, kamarádce to funguje, teď za týden měla 950Kč.
http://www.ipropagace.cz/pro-partnery/?…
Vkládám na různé servery a sociální sítě reklamy na akce, které aktuálně nabízejí.
Pěkný den!
@jasetu píše:
@IvetaZ27 @hudečice
To jsem mohla rovnou, to je fakt. Tady je odkaz na stránku, sama začínám, kamarádce to funguje, teď za týden měla 950Kč.
http://www.ipropagace.cz/pro-partnery/?…
Vkládám na různé servery a sociální sítě reklamy na akce, které aktuálně nabízejí.
Pěkný den!
950kč za týden je fakt málo
Ale přeposlala jsem kamarádce, ta shání na MD cokoliv.
@Borůvka1990 já ještě nemám úplně vyzkoušen celý měsíc… Ale spoustu jsem zkusila a byly to podvody tak kámoška mi snad nekecá…
@jasetu píše:
@Borůvka1990 já ještě nemám úplně vyzkoušen celý měsíc… Ale spoustu jsem zkusila a byly to podvody tak kámoška mi snad nekecá…
Jestli kámošce věříš, tak do toho jdi
Já tyhle málovýdělečné práce ráda nemám (sama podnikám), nikdy jsem žádnou takovou práci nezkoušela, ale prý to za moc nestojí (právě podvody)
![]()
@Borůvka1990 no zkusím to. Je to málo peněz ale neumím někomu něco vnucovat…
@jasetu píše:
Však za zkoušku nic nedáš
![]()
@jasetu píše:
a uz jste s nimi domluvena? Taky se chystám to vyplnit, ale zarazí me - musím mit ucet u mBank? Nechce se mi dělat nový ucet
Ano jsem tam. Účet u mBank je podmínka??? Nikde se mně na to neptali. Já ho už asi 10let mám, ale kde to píší? Nikde po mně nechtěli změnit účet… ![]()
@Anonymní píše:
a uz jste s nimi domluvena? Taky se chystám to vyplnit, ale zarazí me - musím mit ucet u mBank? Nechce se mi dělat nový ucet
@jasetu píše:
Ano jsem tam. Účet u mBank je podmínka??? Nikde se mně na to neptali. Já ho už asi 10let mám, ale kde to píší? Nikde po mně nechtěli změnit účet…
A pak že to nemá chyták
Jestli někoho nutí ke změně účtu, být vámi holky, pošlu je do (_!_) ![]()
@Borůvka1990 píše:
A pak že to nemá chytákJestli někoho nutí ke změně účtu, být vámi holky, pošlu je do (_!_)
přesně měnit účet si fakt nebudu…
@brumdinka píše:
přesně měnit účet si fakt nebudu…
Pamatuju jak kamarádka šla makat do pojišťovny a ve smlouvě měla že MUSÍ pojistit u té pojišťovny sebe a celou svou rodinu ![]()