Nabídky práce pro maminky na rodičovské - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
12.2.17 14:57

Sháním paní na úklid domácnosti

Ahoj Maminky, hledám někoho šikovného a spolehlivého na uklid domácnosti, nic náročného, jedná se o byt cca 70m2, uklid bych ráda cca 2 az 3× do měsíce. Bydlíme v Praze, v Karlíně. Nabízím 130 CZK/hod. Případné zájemnkyně mi prosím rovnou napiště do zpráv! Dekuji moc! Magdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.2.17 16:34

Přivýdělek z domova, žádný prodej!

Maminy v případě zájmu pište pro podrobnější info. Nerada někomu něco cpu, toto je o propagaci na internetu. Nikomu nevoláte, nikoho neoslovujete. Nejsou to vydělané miliony, ale každá kačka dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.2.17 16:40

Mohu poprosit o blizsi info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.17 16:41

TAk to napište hned sem a né do zpráv. @jasetu
Zveřejněte jméno firmy, IČO, ať si prolustrujeme, kdo práci nabízí, + info, o výdělku, smlouvu máte na dohodu o provedení práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.2.17 16:49

@IvetaZ27 @hudečice
To jsem mohla rovnou, to je fakt. Tady je odkaz na stránku, sama začínám, kamarádce to funguje, teď za týden měla 950Kč.
http://www.ipropagace.cz/pro-partnery/?…
Vkládám na různé servery a sociální sítě reklamy na akce, které aktuálně nabízejí.
Pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.2.17 17:32
@jasetu píše:
@IvetaZ27 @hudečice
To jsem mohla rovnou, to je fakt. Tady je odkaz na stránku, sama začínám, kamarádce to funguje, teď za týden měla 950Kč.
http://www.ipropagace.cz/pro-partnery/?…
Vkládám na různé servery a sociální sítě reklamy na akce, které aktuálně nabízejí.
Pěkný den!

950kč za týden je fakt málo ;) Ale přeposlala jsem kamarádce, ta shání na MD cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.2.17 17:41

@Borůvka1990 já ještě nemám úplně vyzkoušen celý měsíc… Ale spoustu jsem zkusila a byly to podvody tak kámoška mi snad nekecá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.2.17 17:49
@jasetu píše:
@Borůvka1990 já ještě nemám úplně vyzkoušen celý měsíc… Ale spoustu jsem zkusila a byly to podvody tak kámoška mi snad nekecá…

Jestli kámošce věříš, tak do toho jdi :palec: Já tyhle málovýdělečné práce ráda nemám (sama podnikám), nikdy jsem žádnou takovou práci nezkoušela, ale prý to za moc nestojí (právě podvody) :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.2.17 17:51

@Borůvka1990 no zkusím to. Je to málo peněz ale neumím někomu něco vnucovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.2.17 22:53
@jasetu píše:

Však za zkoušku nic nedáš :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.17 06:10
@jasetu píše:

a uz jste s nimi domluvena? Taky se chystám to vyplnit, ale zarazí me - musím mit ucet u mBank? Nechce se mi dělat nový ucet

• Citovat
  • Upravit
46
16.2.17 07:20

Ano jsem tam. Účet u mBank je podmínka??? Nikde se mně na to neptali. Já ho už asi 10let mám, ale kde to píší? Nikde po mně nechtěli změnit účet… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.2.17 10:09
@Anonymní píše:
a uz jste s nimi domluvena? Taky se chystám to vyplnit, ale zarazí me - musím mit ucet u mBank? Nechce se mi dělat nový ucet
@jasetu píše:
Ano jsem tam. Účet u mBank je podmínka??? Nikde se mně na to neptali. Já ho už asi 10let mám, ale kde to píší? Nikde po mně nechtěli změnit účet… :(

A pak že to nemá chyták :mrgreen: Jestli někoho nutí ke změně účtu, být vámi holky, pošlu je do (_!_) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.2.17 10:18
@Borůvka1990 píše:
A pak že to nemá chyták :mrgreen: Jestli někoho nutí ke změně účtu, být vámi holky, pošlu je do (_!_) :pankac:

přesně měnit účet si fakt nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.2.17 11:25
@brumdinka píše:
přesně měnit účet si fakt nebudu…

Pamatuju jak kamarádka šla makat do pojišťovny a ve smlouvě měla že MUSÍ pojistit u té pojišťovny sebe a celou svou rodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová