Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, kvůli zdr. obtížím hledám paní na úklid, Praha. Kdybyste o někom prosím věděly…Jde mi o někoho, kdo UMÍ uklízet. Budui vděčná za tipy.Jsem z toho zoufalá, protože mám kupu prpolémů, něco zdravotního, práce, osobní, cestování…prostě hledám výpomoc, která mi ULEVÍ. Děkuji
Abych pomohla jiným, které hledají, popíši své zkušenosti:nejsme nároční, ale máme špatnou zkušenost. Soukromé uklízečky bez agentury:která paní uměla pořádně (!) uklízet, časem práce nechala (věk, důchod, nebo šla po mateřské do práce atd.).Ukrajinka se vdala a přestala uklízet, další odcestovala. Další Češka:kradla (cédéčka, kuchyňské menší věci…).Zkusili jsme agentury:Lidská síla:zpočátku dobrá zkušenoat, paní pak práce nechala, poslali novou mladou, ta neuměla nebo nechtěla uklízet, zničila drahou varnou desku a agentura se k tomu postavila tak, že se neví, jestli už nebyla zničená. Supersoused: sympatická paní,.ale po rakovině, fyzicky moc nemohla, nemělo smysl ji trápit. Další paní:mokvající ekzémy na ruce, od té jsem úklid odmítla. Třetí zkušenost ze Supersoused:Ukrajinka, šikovná, ale měla toho moc, poslala podruhé za sebe sestru a ta během 3 hodin zvládla leda tak vyžehlit pár kousků prádla…
Na další pokusy nemám sílu. Jsme hodní, vstřícní, jde mi o docházení v naší nepřítomnosti 1× za týden či dva týdny buď víkend nebo pondělí. Prosím někdo, kdo např. nejede v létě na 3 měsíce na chalupu a může aspoň občas i v létě. Budu fakt vděčná za pomoc, a když to klapne, pošlu ráda mamince jako poděkování za tip dárkový balíček, fakt jsem z toho nešťastná
Děkuji moc, holky ![]()
Příspěvek upraven 05.03.17 v 20:09
@maskovak
Ahoj, mozna by bylo dobrr napsat cast Phy.
Muzes i sz pripadne
.
Dekuji
Dobrý den, shanim k mým dětem 2,5 a 4 roky paní/slečnu na hlídání. Jedna se onarazove hlídání, kdyz deti onemocní. Jsem ze Zlína. Děkuji za reakce na SZ.
Jitka
@12tuna píše:
Dobrý den, shanim k mým dětem 2,5 a 4 roky paní/slečnu na hlídání. Jedna se onarazove hlídání, kdyz deti onemocní. Jsem ze Zlína. Děkuji za reakce na SZ.
Jitka
Zdravím napiste zprávu z představou jsem též že Zlína a mám bohaté zkušenosti
@acsamit mám zájem..mám letité zkušenosti s telemarketingem i obchodem. Nechci ale nabízet produkty pojišťovnictví. V případě zájmu mi napište na petraseitzova@gmail.com
@jasetu dobry den, mate prosim vyzkosuenou tu brigadku? yFunguje to? Diky
Uklid bytu-jednorázová brigáda
Hledám paní na jednorázový uklid bytu po stěhování.
Místo: Praha 12_Kamýk
Datum: 17/03/2017
Parametry: panelový byt 3+1, plocha cca 72 včetně balkonu. Umytí ploch, vnitřků skříní, kuchyně včetně vnitřků, koupelna, záchod, okna a rámy, setření podlahy (včetně balkonu), vysátí.
Mycí prostředky budou k dispozici.
Cena: dohodou
Dekuji, Silvie
Super šéf - pohodář, hledá asistentku. (s možností úpravy náplně práce do budoucna v případě zájmu i o zajímavé projekty). Ideálně maminku na RD/či po RD na administrativní práce, pracoviště Praha 6 Břevnov, práce z domova (v případě nemocí dětí) nevadí, možnost i ze začátku zkrácený úvazek, tak pokud byste měl někdo zájem, napište mi SZ, ozvu se z emailu s detaily.
Hledám pečlivou, spolehlivou slečnu/paní na pravidelný úklid 1-2× týdně
měsíčně 10 000Kč
Praha - dostupné MHD
novostavba, velká vila.
platba za dílo, ne za hodinu - 1× týdně větší úklid (cca 6hod), 1× týdně jen podlahy a koupelny (cca 3hod-nemusí být vždy).
hledamuklid@email.cz
Dobrý den,
je tady, prosím, někdo, kdo umí vytvořit webové stránky?
děkuji
@z1908 Zkusím se zeptat staršího syna. Studuje IT, už nějaké stránky dělal. Jde o to, jak náročné stránky bys chtěla a přibližnou cenovou představu. Když tak mi napiš do SZ.