Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
25.10.19 21:22

Tak ja bych za to dala max do 50 kc. A nekoupila bych to. Byt to lapac snu, nejak pekne udelany, dala bych mnohem vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.10.19 21:25
@Safrik píše:
Tak ja bych za to dala max do 50 kc. A nekoupila bych to. Byt to lapac snu, nejak pekne udelany, dala bych mnohem vic ;)

To je právě ono, nezavděčím se každýmu. Lapače snů se zase nelíbí mě :oops:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
25.10.19 21:28

A ještě na tohle hoďte cenu :palec: ať vím jestli to nebylo moc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
25.10.19 21:31

Jinak myslím, že cenu si člověk může říct jakoukoli, když je to kupující ochotnej zaplatit :think:

• Citovat
  • Upravit
14887
25.10.19 21:33

Ruční práce se strašně špatně naceňuje. Pokud se s něčím drbeš dlouho, nemůžes si počítat sto kč čistého na hodinu + materiál, protože kolikrát by ta cena vylezla ve finále na neprodejní hodnotu. Ale máš to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.10.19 21:36
@Kfětoslava píše:
Ruční práce se strašně špatně naceňuje. Pokud se s něčím drbeš dlouho, nemůžes si počítat sto kč čistého na hodinu + materiál, protože kolikrát by ta cena vylezla ve finále na neprodejní hodnotu. Ale máš to hezké.

Děkuju :kytka: no když je všechno za pár šušňů z Číny a dělaj to tam lidi v otřesných podmínkách, tak co bych chtěla, že. Ale je to smutný.

• Citovat
  • Upravit
14887
25.10.19 21:38
@Lana25 píše:
Děkuju :kytka: no když je všechno za pár šušňů z Číny a dělaj to tam lidi v otřesných podmínkách, tak co bych chtěla, že. Ale je to smutný.

Je to tak a je to smutné. Kdysi jsem prodávala v jednom obchůdku kvalitní dřevěné hračky, vyráběné v jedné rodinné firmě v Čechách. No a skončili, neustáli konkurenci levných šmejdů. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.10.19 21:40
@Kfětoslava píše:
Je to tak a je to smutné. Kdysi jsem prodávala v jednom obchůdku kvalitní dřevěné hračky, vyráběné v jedné rodinné firmě v Čechách. No a skončili, neustáli konkurenci levných šmejdů. :?

Takhle skončil s podnikáním i můj otec. Ale vrací se to zase zpět, myslím řemyslný, ruční práce. Lidi v tom zas objevujou tu hodnotu.

• Citovat
  • Upravit
2474
25.10.19 21:41
@Lana25 píše:
A ještě na tohle hoďte cenu :palec: ať vím jestli to nebylo moc :mrgreen:

Co to vlastně je? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14887
25.10.19 21:43
@Lana25 píše:
Takhle skončil s podnikáním i můj otec. Ale vrací se to zase zpět, myslím řemyslný, ruční práce. Lidi v tom zas objevujou tu hodnotu.

Přeju všem poctivým šikovným lidem, ať se jim daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
25.10.19 21:44

To první se mi teda nelibi ale nějak si dovedu představit, ze někomu ano. Já osobně bych si to proste nekoupila. A co je to druhé a k čemu se to používá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.10.19 21:46

@Bandii @skorotehotna přívěšek, chybí mi na tom kroužek.

• Citovat
  • Upravit
45689
25.10.19 21:46

Tak kdybych chtěla takový podložky pod hrnek, jakoze nechci, není to můj vkus, tak bych za to byla ochotna dat cca 100 za kus. Pac za 4 který bych musela mít už to jsou 400 a víc bych za to nechtěla dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.10.19 21:48
@veria píše:
Tak kdybych chtěla takový podložky pod hrnek, jakoze nechci, není to můj vkus, tak bych za to byla ochotna dat cca 100 za kus. Pac za 4 který bych musela mít už to jsou 400 a víc bych za to nechtěla dávat.

Tak sady jsou většinou za míň. Myslím, že tohle je fakt pro určitou cílovou skupinu.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
25.10.19 21:52

Hele cenotvorbu se poteřbuješ naučit, pokud chceš něco prodávat.

Kamarádka která rozjela výrobky z tepané krajky a začalo se jí to dost dařit nabízí semináře právě pro lidi, co se rukodělnými věcmi chtějí živit.

Jestli to myslíš s tím prodejem vážně, tak se na to mrkni a zvaž investici. Má tam i on-line verzi.

https://www.tvurcivpraxi.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová