Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja bych za to dala max do 50 kc. A nekoupila bych to. Byt to lapac snu, nejak pekne udelany, dala bych mnohem vic ![]()
@Safrik píše:
Tak ja bych za to dala max do 50 kc. A nekoupila bych to. Byt to lapac snu, nejak pekne udelany, dala bych mnohem vic
To je právě ono, nezavděčím se každýmu. Lapače snů se zase nelíbí mě ![]()
Jinak myslím, že cenu si člověk může říct jakoukoli, když je to kupující ochotnej zaplatit ![]()
Ruční práce se strašně špatně naceňuje. Pokud se s něčím drbeš dlouho, nemůžes si počítat sto kč čistého na hodinu + materiál, protože kolikrát by ta cena vylezla ve finále na neprodejní hodnotu. Ale máš to hezké.
@Kfětoslava píše:
Ruční práce se strašně špatně naceňuje. Pokud se s něčím drbeš dlouho, nemůžes si počítat sto kč čistého na hodinu + materiál, protože kolikrát by ta cena vylezla ve finále na neprodejní hodnotu. Ale máš to hezké.
Děkuju
no když je všechno za pár šušňů z Číny a dělaj to tam lidi v otřesných podmínkách, tak co bych chtěla, že. Ale je to smutný.
@Lana25 píše:
Děkujuno když je všechno za pár šušňů z Číny a dělaj to tam lidi v otřesných podmínkách, tak co bych chtěla, že. Ale je to smutný.
Je to tak a je to smutné. Kdysi jsem prodávala v jednom obchůdku kvalitní dřevěné hračky, vyráběné v jedné rodinné firmě v Čechách. No a skončili, neustáli konkurenci levných šmejdů. ![]()
@Kfětoslava píše:
Je to tak a je to smutné. Kdysi jsem prodávala v jednom obchůdku kvalitní dřevěné hračky, vyráběné v jedné rodinné firmě v Čechách. No a skončili, neustáli konkurenci levných šmejdů.
Takhle skončil s podnikáním i můj otec. Ale vrací se to zase zpět, myslím řemyslný, ruční práce. Lidi v tom zas objevujou tu hodnotu.
@Lana25 píše:
A ještě na tohle hoďte cenuať vím jestli to nebylo moc
Co to vlastně je? ![]()
@Lana25 píše:
Takhle skončil s podnikáním i můj otec. Ale vrací se to zase zpět, myslím řemyslný, ruční práce. Lidi v tom zas objevujou tu hodnotu.
Přeju všem poctivým šikovným lidem, ať se jim daří
To první se mi teda nelibi ale nějak si dovedu představit, ze někomu ano. Já osobně bych si to proste nekoupila. A co je to druhé a k čemu se to používá?
Tak kdybych chtěla takový podložky pod hrnek, jakoze nechci, není to můj vkus, tak bych za to byla ochotna dat cca 100 za kus. Pac za 4 který bych musela mít už to jsou 400 a víc bych za to nechtěla dávat.
@veria píše:
Tak kdybych chtěla takový podložky pod hrnek, jakoze nechci, není to můj vkus, tak bych za to byla ochotna dat cca 100 za kus. Pac za 4 který bych musela mít už to jsou 400 a víc bych za to nechtěla dávat.
Tak sady jsou většinou za míň. Myslím, že tohle je fakt pro určitou cílovou skupinu.
Hele cenotvorbu se poteřbuješ naučit, pokud chceš něco prodávat.
Kamarádka která rozjela výrobky z tepané krajky a začalo se jí to dost dařit nabízí semináře právě pro lidi, co se rukodělnými věcmi chtějí živit.
Jestli to myslíš s tím prodejem vážně, tak se na to mrkni a zvaž investici. Má tam i on-line verzi.