Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mě je 19 a čekáme „náhodu“. ![]()
Chtěla jsem se jenom zeptat - děláte tady někdo vysokou školu s miminem?
Já se toho docela bojím, ale na tu školu opravdu chci ><.
Já od záři dodělávám už po třetí 4 ročník střední
Dcerce jsou tři a jsem v 5.týdnu těhotenství ![]()
Ahojte, já mám 18 roků a mimčo jsem měla v šestnácti
Bylo samozřejmě neplánované, ale taky chtěné. S přítelem spolu žijeme o mimčo se řádně staráme a já u toho dělám školu. Zdá se to skoro idylka, ale to vážně není ![]()
Ahojda, me bude za par dnu 20 a jsem ve 27+2tt, termin mame prvni tyden v listopadu… ![]()
Lehké to není, ale všechno se dá zvládnout. Vždycky sem říkala, že budu radši děti dřív než nikdy. Nechtěla sem být stará osaměla a zapšklá ženská ![]()
Ahojte chtela jsem se zeptat jak jste zvladli nebo resili stredni skolu a tehotenstvi popripadne i s mimcem?
Když sem byla těhotná tak na mě lidi divně koukali.Ale já si z toho nic nědělala. Měla sem je u p…e ![]()
Ahoj holky, mě je sice 21…už
Otěhotněla jsem plánovaně ve 20 a porodila přesně měsíc po mých 21 narozkách, kdyby to šlo dřív, tak bysme do toho šli dřív. Prckovi budou za týden 4měsíce, studujeu 2.ročník VŠ a dá se to v pohodě…no a už plánujeme druhý
![]()
A co ti na to rekli doma? ja planuju mimi ted,,natajno,, zatim a bojim se ![]()
Mně se malá narodila na konci třeťáku. Chodila sem tam těhotná a často zůstávala doma, protože mi nebylo dobře nebo se mi jen nechtělo
Vždycky mi to omluvili.Na konci se mi narodila malá 4.5.2009.Třetí ročník sem dodělala a potom sem dva roky odložila. Pak sem nastoupila a měla individuální plán jenže před maturitou sem na to začala prdět a tak v září musim nastoupit znovu do 4.ročníku ![]()
No mamka nebyla nadšená, ale ona mě mela když ji bylo 19 a tak nic neříkala. Strašně nám pomohla a podporuje nás. Je zlatá. Nebýt jí tak nevim nevim. Malou sem plánovala a nikomu to neřekla. Až když sem byla těhotná.
Věděla sem že kdybych někomu řekla, že chci miminko tak by mi to každý vymlouval.Tak sem to prostě udělala. Jediná smutná věc na tom je, že s manželem se rozvádíme
že chceme malou sme se domluvili. Jenže on nebyl ještě připravenej. A to sem zjistila až požději.. ![]()
Malá je naprosto úžasná a sem ráda, že ji mám. I přes všechny starosti ![]()
Ja to prave planuju stejne
tajne vyhazuju prasky (antinu) a doufam ze to epraskne ![]()