Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Byl to klasický šešit nepodepsaný..jelikož máme 4 školáky asi jsem hned telepaticky nemohla vědět čí je, ne???Přemýšlejte občas také…ano jsem blbá, že jsem ho četla, vím na čem jsem a nikdy se to nedozví
a Vám to může být víte kde ![]()
@cmudlik píše:
Byl to klasický šešit nepodepsaný..jelikož máme 4 školáky asi jsem hned telepaticky nemohla vědět čí je, ne???Přemýšlejte občas také…ano jsem blbá, že jsem ho četla, vím na čem jsem a nikdy se to nedozvía Vám to může být víte kde
Dobře a proč potom zakládáš diskuzi? Jako co jsi se chtěla dozvědět? Že mu máš rozbít hubu nebo co? Prostě jsi to přečetla, teď víš, co si o tobě myslí a budeš se s tím muset naučit žít. Tečka.
@cmudlik Na Vašem místě bych mu nelezla do soukromí. Chápu kdyby Vás pomlouval, byl na Vás ošklivý. Chcete ho ale trestat za to co si myslí?? ![]()
@cmudlik píše:
Byl to klasický šešit nepodepsaný..jelikož máme 4 školáky asi jsem hned telepaticky nemohla vědět čí je, ne???Přemýšlejte občas také…ano jsem blbá, že jsem ho četla, vím na čem jsem a nikdy se to nedozvía Vám to může být víte kde
No nám je to úplně jedno, ty si z toho hotová a zakládáš diskuze ![]()
Založila jsem diskuzi, abych se třeba poradila, jak na syna atd a Vy mě jen nadáváte..konec diskuze..kéž by to šlo smazat založení diskuze…PROSIM JIZ NEKOMENTOVAT:::DEKUJI
@cmudlik píše:
Lajlo mluvíte mi z duše…uražená nejsem a nebudu, jen mě zajímalo, jak se by dámy zachovaly a akorát urážejí…Kdyby byli ony na mém místě, byla bych zvědavá co by dělali…
Potřebuješ to napsat anglicky? I když s tvou úrovní užívání jazyka českého, jaký by to mělo asi smysl…? Na tvém místě by rozumná ženská nečetla cizí deník. Že to není sešit do školy zjistíš (no nevím, jak ty) po první větě. Teď už nic neuděláš, můžeš jen dělat, že jsi nic nečetla a pokusit se změnit svůj přístup k nevlastnímu synovi. Tou dospělou a nad věcí bys teoreticky měla být ty. Teoreticky.
@cmudlik píše:
Založila jsem diskuzi, abych se třeba poradila, jak na syna atd a Vy mě jen nadáváte..konec diskuze..kéž by to šlo smazat založení diskuze…PROSIM JIZ NEKOMENTOVAT:::DEKUJI
jde to smazat, napiš adminům, to je tady takový zvyk, když se diskuze vyvíjí jinak, než chtěla zakladatelka, že chceš diskuzi smazat, oni ji během pár hodin zamknou, už do ní nepůjde přispívat a pak ji smažou.
Taky se přidám s názorem, ač máme tedy zakázáno diskutovat
.
Chyba byla si to přečíst. Přece když vidím, že to není obyčejný sešit a tedy nahlédnu dovnitř, tak to dál nečtu. Ale dobře, chyba se stala.
Myslím si, že sice není v pořádku, co o tobě nevlastní puberťák píše, ale je to jeho soukromí sešit, jeho nejniternější myšlenky a pocity, nemělo se to dostat k cizímu do rukou. A dle mého by za to neměl být trestán. Pokud by měl sprosté a drzé řeči, tak je dobré zasáhnout, ale takhle, těžko.
Mimochodem, co na to řekl jeho otec, když jsi mu o tom řekla?
Ale k pointě. Asi bych dělala to, že bych změnila celou situaci v rodině. Já osobně nejsem služka, doma si pomáháme a děláme domácí práce společnými silami, s šesti dětmi by mě kleplo, dělat to všechno. Ani manželovi neposluhuju. Ráda mu uvařím oblíbené jídlo, ale stejně tak uvaří rád on. Proč jsi s někým, komu děláš služku a necháš si to líbit? Jednou jste rodina, tak byste tak měli fungovat. To, že to tak nefunguje je holt tvoje chyba. Takže si promluv s přítelem, že i on by měl něco dělat, to samé syn.
S „nechápavým“ a líným člověkem bych nebyla
.
@terinka4444 píše:
jde to smazat, napiš adminům, to je tady takový zvyk, když se diskuze vyvíjí jinak, než chtěla zakladatelka, že chceš diskuzi smazat, oni ji během pár hodin zamknou, už do ní nepůjde přispívat a pak ji smažou.
Upřímně? Tohle mi tady hrozně vadí… jakmile se diskuze neodvíjí jak by si zakladatelka přála i přestože dostala milion rad, tak se diskuze mažou, zamykají apod…
Upřímně.. štvalo by mě to dost, ale pokud se zakladatelka přizná, že četla deník a partnerovi všechno řekla, myslím, si, že si dobrou vizitku neudělá jak u partnera- může si pomyslet, že mu může taky časem lézt do mobilu, FB atd.. a za druhé si myslím, že se otec syn pohádají a vztahy budou uplně..
Má dvě možnosti.. užírat se a nebo říct, ale myslím, že to bude o hodně horší pro všechny Řešila bych jenom to ostaní- od záchoda, služky atd
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat