Přítelův syn - nadávky na mou osobu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
49159
6.10.15 19:17
@Emilie píše: Ále, mě se taky stalo, otevřela jsem si normálně mail na seznamu, koukám, nepřečtená pošta, kliknu, otevřu, koukám co to je??? o čem to je??? odesílatele neznám… sakra, já ani nejsem příjemce!!!… já si otevřela manželův mail, mi to automaticky nabídlo přihlášení… a nejsem žádná stíhačka, byl to prostě omyl… stane se, no :nevim:Takže věřím tomu, válet se doma někde nějaký sešit na „veřejném místě“, nevím co to je, jasně že se do toho podívám, otevřu to. Stejně jako doma lustruju všechny papíry, co se tam válejí - jsou to „jen“ obrázky mých kluků, nebo důležité účtenky, faktury, smlouvy? Známe ty naše chlapy, ne? A jestli je tam něco, co nemá být určené pro mé oči, ale holt je… pak je taky otázka, do jaké míry byl majitel neopatrný, že takto soukromou věc si neuklidil, nebo jestli ta náhoda není úmysl a já si to přečíst měla, ale tak, abych věděla, a přitom se nemohla přiznat, protože se jedná - v případě zakladatelky - o soukromý deník, který přeci cizí nečtou. :nevim: A samozřejmě -do jaké míry kdo dokáže ovládnut svou zvědavost a v čtení pokračovat.

to není ani o zvědavosti, ale o úctě k druhým lidem a je jedno, kolik jim je let jestli 14 a nebo 30

• načítám...
49159
6.10.15 19:24
@Black Cat píše:
@jdukolem Jako vážně ti připadá normální se tu o zakladatelce vyjadřovat jako o krávě? Když to napíšu tobě, budeš v pohodě? :think:

ale to jsou dvě odlišné věci - ty nevidíš rozdíl?
rozdíl je v tom, že on to nenapsal JÍ napsal SI to do SVÉHO SOUKROMÉHO deníku… deník = zhmotněné soukromé myšlenky které nejsou určené pro nikoho jen pro dotyčného…
takže bude i rozdíl, pokud si o mě, že jsem kráva budeš myslet, nebo si to napíšeš do deníku a je rozdíl, pokud mě tak opravdu nazveš..

• načítám...
172
6.10.15 19:55
@blobfish píše:
Tak já to dokážu lidsky pochopit, každý z nás asi někdy udělal něco, na co nemůže být zrovna hrdý. Ale to, co tady zakladatelka předvádí dál… toho kluka je mi upřímně líto, fakt.

Nakonec jsem špatná má děkuji…

• načítám...
172
6.10.15 19:57

Pros8m již se zdržte komentářů děkuji…

• načítám...
5950
6.10.15 20:02
@cmudlik píše:
Nakonec jsem špatná má děkuji…

Hele, psala jsem ti docela dlouze svůj pohled na věc (rozhodně ne s vyzněním, že jsi špatná). Ty tu o tom klukovi píšeš fakt dost ošklivý věci, neuvědomuješ si to? On je čtrnáctileté ucho a svoji rodinnou situaci si nevybral. Ty jsi dospělá ženská a šla jsi dobrovolně do vztahu s chlapem, který má děti. Z diskuse na mě působí, že toho kluka vnímáš jako líného spratka, který si o tobě dovolí pomyslet si něco ošklivého, a odmítáš tento postoj změnit. A to prostě k dobrým vztahům nepřispěje.

• načítám...
5950
6.10.15 20:02
@cmudlik píše:
Pros8m již se zdržte komentářů děkuji…

Promiň, přečetla jsem si to pozdě 8)

• načítám...
172
6.10.15 20:19

To nevadí.. :) do vztahu jsem šla, protože přítele miluji a je to ten něj chlap na světě jen máme odlišnou výchovu děti..on byl věčné v práci bývalá alkoholická děti vecne sami atd..říkám si, dam jim dětství jaké neměli…klid pohodu atd, ale když to vydi pubertak jinak???co říci…Nic po nich Nechci, radeji si to udělám sama, než se s nima hádat…zanadavam si pod fousy a hodim za hlavu..Když se vám 14 ti lety kluk myje 1za týden přijde vám to normální???když ho ženu obden se koupat je špatně??je špatné smradlave špinavé věci vytahat zpod postele stolu dat doprostřed místnosti, aby si to odnesl??je špatně ho zavolat na záchod, když počura
celý záchod a vedle mísy???NECHALI BY JSTE SI TO LIBIT???dělat takto služku???prasatům???a teď do mě

• načítám...
2529
6.10.15 20:32
@cmudlik píše:
To nevadí.. :) do vztahu jsem šla, protože přítele miluji a je to ten něj chlap na světě jen máme odlišnou výchovu děti..on byl věčné v práci bývalá alkoholická děti vecne sami atd..říkám si, dam jim dětství jaké neměli…klid pohodu atd, ale když to vydi pubertak jinak???co říci…Nic po nich Nechci, radeji si to udělám sama, než se s nima hádat…zanadavam si pod fousy a hodim za hlavu..Když se vám 14 ti lety kluk myje 1za týden přijde vám to normální???když ho ženu obden se koupat je špatně??je špatné smradlave špinavé věci vytahat zpod postele stolu dat doprostřed místnosti, aby si to odnesl??je špatně ho zavolat na záchod, když počura
celý záchod a vedle mísy???NECHALI BY JSTE SI TO LIBIT???dělat takto služku???prasatům???a teď do mě

Ty si to ocividne libit nechavas :nevim:

• načítám...
172
6.10.15 21:06

Asi ano, jelikož se nechci hádat a když jim něco řeknu, tak jsou nasraný..ale asi vše přehodnotím a budou si dělat co mají… :nevim: :nevim:

• načítám...
49159
6.10.15 21:10
@cmudlik píše:
celý záchod a vedle mísy???NECHALI BY JSTE SI TO LIBIT???dělat takto služku???prasatům???a teď do mě

ty si zanadáváš po vousy - ne jim a kluk si to napsal do deníku ne tobě.. to je přece totéž
a k tomu co vyžaduješ - to je v pořádku, rodiče vyžadují nepopulární věci běžně.. ale neměli by t slyšet jen od tebe., ale i od táty

• načítám...
30422
6.10.15 21:15

@cmudlik Nemám pochopení pro šmírování deníků, ať už je tvoje výmluva jakákoli. To, že to omlouváš, řešíš a jak se o nevlastním synovi vyjadřuješ, včetně tvé vlastní neschopnosti udělat si ve své rodině pořádek mi spíš říká, že syn v deníku až tak mimo nebyl.

• načítám...
853
6.10.15 21:16
@cmudlik píše:

Ty si o něm myslíš, že je prase, on o tobě, že jsi kráva. Koukám, že máte doma farmu… :mrgreen: Ba ne, byla bych v tomto důsledná a do výchovy zapojila hlavně chlapa. Když ty nejsi evidentně respektována, měl by zakročit chlap.

• načítám...
6119
6.10.15 22:00

@Black Cat Víš, proč si lidé vedou deníky? Mimo jiné i proto, aby vyventilovali něco, o čem ví, že není přípustné to říct nahlas. Deník, to je mysl hozená na papír. Trestat někoho za něco, co si jen myslí? Za něco, co pouze napsal, pro sebe, jen pro svou potřebu, neřekl a pravděpodobně ani neplánoval říct? Když si představím - puberta, takže věk, kdy občas i vlastní rodiče jsou minimálně trapní a blbí, macecha, která sice tvrdí, že kluk nemá důvod si to o ní myslet, ale přitom mu je schopna vlézt do deníku… krom toho ve čtrnácti se takto děcka jen vybíjejí, pamatuji si, jak moje tehdy nejlepší kamarádka mi dala přečíst svůj deník, tam na jedné stránce stálo: „Je to pi. a, která si myslí, že je něco víc než já“ a na druhé: „Už jsme zase nejlepší kamarádky“. Chce se mi jen připojit k tomu, kdo tady psal, že zakladatelka už pro své vlastní dobro (zjistit, že moje partnerka se hrabe v soukromí mého dítěte, budu hodně nepříjemná) musí o situaci pomlčet a to, že ji to bude žrát, je její zasloužený trest za tak brutální narušení soukromí nevlastního dítěte.

• načítám...
172
7.10.15 07:22

• načítám...
6525
7.10.15 08:40

@SlečnaDahlia Když si představíš puberťáka? :think: Takže žádného doma nemáš a vůbec netušíš, o jakých problémech zakladatelka píše! Dneska se kolem dušiček dětí chodí pomalu po špičkách a ony /světe div se/ nedokážou řešit základní probémy. Jakmile jim někdo něco nadhodí, tak to řeší opravdu dost brutálne. Nedokážou se vypořádat s úplně základními věcmi.
BTW kde jsem psala, že má zakladatelka mladého potrestat za to, co napsal v deníku? Ulehčím ti to… nikde. Psala jsem, že mu má přidělit víc práce, ocenit ho a víc ho zapojit do chodu domácnosti. Tak nějak se přemoct, nedat nic najevo a zjistit, v čem je dobrej a na tom začít stavět…
BTW, kdybys už nááááhodou to soukromí dítěte porušila a dočetla ses v deníku něco úplně jiného, například, že se chce zabít, že ho nebaví život… Tak bys ho taky jen zklapla, řekla si, žes to neměla číst a hotovo? Asi ne viď…? spíš by sis řekla, že s tím musíš něco dělat, že je něco špatně a je dost možné, že bys svoje chování k dítěti směrovala k tomu, aby bylo něco jinak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m