Přítelův syn - nadávky na mou osobu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5950
7.10.15 08:42
@cmudlik píše:
To nevadí.. :) do vztahu jsem šla, protože přítele miluji a je to ten něj chlap na světě jen máme odlišnou výchovu děti..on byl věčné v práci bývalá alkoholická děti vecne sami atd..říkám si, dam jim dětství jaké neměli…klid pohodu atd, ale když to vydi pubertak jinak???co říci…Nic po nich Nechci, radeji si to udělám sama, než se s nima hádat…zanadavam si pod fousy a hodim za hlavu..Když se vám 14 ti lety kluk myje 1za týden přijde vám to normální???když ho ženu obden se koupat je špatně??je špatné smradlave špinavé věci vytahat zpod postele stolu dat doprostřed místnosti, aby si to odnesl??je špatně ho zavolat na záchod, když počura
celý záchod a vedle mísy???NECHALI BY JSTE SI TO LIBIT???dělat takto služku???prasatům???a teď do mě

Nenechala bych si to líbit, řešila bych to s partnerem (jeho otcem), ať si kluka srovná. Jestli ty jsi za tu „zlou“ (vím, že to myslíš dobře a je samozřejmě normální chtít po členech domácnosti určité chování), vydáváš pokyny a partner na to neříká nic nebo se dokonce staví proti tobě, je problém spíš v partnerovi a ve vašem vztahu.
Pokud má tvůj partner natolik odlišný názor na výchovu dětí, že synovo chování toleruje a nechce na něm nic měnit, musíš se s tím buď smířit, nebo se na partnera vykašlat. Nebo se snažit na kluka výchovně působit, ale pak se smířit s tím, že si o tobě bude myslet to, co si napsal do deníčku. Jestli má kluk ze strany táty pohodičku, ty budeš vždycky za tu zlou, ať po něm budeš chtít cokoli. Může se ti to zdát nespravedlivé, ale málokterý puboš by to vnímal jinak.
Ale jinak teda jestli je to bordelářství, které popisuješ (jo, je to nechutný) tím největším problémem čtrnáctiletého kluka s dost komplikovanou rodinnou minulostí, je to ještě zlatý.

• načítám...
2205
7.10.15 08:44

Podtrženo sečteno… chlapec se dotknul zakladatelčina ega, nic víc nic míň… ona si myslí, že je prase, on že je kráva… hlavně, že vědí na čem jsou :lol: :roll:

• načítám...
69235
7.10.15 10:20
@Lady Bee píše:
Podtrženo sečteno… chlapec se dotknul zakladatelčina ega, nic víc nic míň… ona si myslí, že je prase, on že je kráva… hlavně, že vědí na čem jsou :lol: :roll:

taková malá farmička doma :mrgreen:

• načítám...
2205
7.10.15 10:30
@terinka4444 píše:
taková malá farmička doma :mrgreen:

Nějak nechápu jak se někoho může dotknout až takovým způsobem, že si nějaký puboš něco myslí :lol: kdyby mě máma viděla do hlavy, co jsem si v pubertě myslela… no jéééééžiš :lol:

• načítám...
49159
7.10.15 11:06
@Lady Bee píše:
Nějak nechápu jak se někoho může dotknout až takovým způsobem, že si nějaký puboš něco myslí :lol: kdyby mě máma viděla do hlavy, co jsem si v pubertě myslela… no jéééééžiš :lol:

ego.. to je vše..

• načítám...
2205
7.10.15 11:55
@jdukolem píše:
ego.. to je vše..

Taky si myslím ;)

• načítám...
102087
7.10.15 12:10
@Black Cat píše:
@jdukolem Jako vážně ti připadá normální se tu o zakladatelce vyjadřovat jako o krávě? Když to napíšu tobě, budeš v pohodě? :think:

No, upřímně u někoho, kdo řeší, co o ní puberťák napsal ve svém soukromém deníku, který mu nemá co číst a ještě to řeší veřejně na netu s dost podrobnostmi, podle kterých by šlo dotyčného poznat, tak mi přijde, že je to urážka spíš té krávy :think:

• načítám...
629
7.10.15 12:12

Většina z vás tady mluví jak z učebnice o slušném chování a jak " by to mělo "
Je to dosti srandovní protože většina v té situaci by reagovala stejně nebo podobně. I kdyby se snažila sebevíc..vidí stále co o ní napsal a bude jí to štvát. Ať to háže za hlavu jak chce.
Většině z Vás co tady moralizujete, by to pěkně hnulo žlučí i když je to puberťák. A kdyby viděly položeny deník a nahlédly..stejně čtou dále.
Jste pokrytecké až hrůza… Aspoň samy sobě nelžete…

• načítám...
10905
7.10.15 12:14
@cmudlik píše:
Asi ano, jelikož se nechci hádat a když jim něco řeknu, tak jsou nasraný..ale asi vše přehodnotím a budou si dělat co mají… :nevim: :nevim:

Přehodnoť. Taky jsem byla zlá macecha a jistě se na mě nadávalo (deníky jsem nečetla,), ale aspoň jsem měla představu, za co to je, a byla jsem na to v podstatě hrdá 8)
Protože pubertální sopel se mě svými výžvyky v podstatě nemůže dotknout. Jak se říkalo za mých školních let „mě neurazíš, mě může urazit jen inteligent“.

• načítám...
1231
7.10.15 12:19

Ty mu lezeš do deníku a divíš se že tě označuje za krávu? Já ho chápu…

• načítám...
2529
7.10.15 13:53
@Lajla píše:
Je to dosti srandovní protože většina v té situaci by reagovala stejně nebo podobně. I kdyby se snažila sebevíc..vidí stále co o ní napsal a bude jí to štvát. Ať to háže za hlavu jak chce.
Většině z Vás co tady moralizujete, by to pěkně hnulo žlučí i když je to puberťák. A kdyby viděly položeny deník a nahlédly..stejně čtou dále.

Podle sebe, vnimam tebe..oredsrav si, ze existuji i lide co by hi hned zavreli, uz se mi to i stalo u sestrenky, nasla jsem denik, vratila ho. Srejne tak manzel, neidhladuje se z mailu, idhladim ho, nemam duvid ho lustrovat..nj jenze clovek ma pocit, ze co delam ja, delaji vsichni, ze..a kdybych ti udelala a takhle se sama sobe ponizila, nebudu o tom zakladat diskuzi..sralo se, utavru to a cau..nemela jsem to cist a hotovo ne? Navic u zakladatelky mi prijde, ze ji ani tak nemrzi, ze to o ni napsal, ale uz hleda jak na to zareagovat, naprasit otci..a jak by na to reagovali ostatnu, no nijak, porusila soukromi, ok..ale pokud to rozmazne, ponizi jen sebe..

• načítám...
49159
7.10.15 13:56
@Lajla píše:
Je to dosti srandovní protoževětšina v té situaci by reagovala stejně nebo podobně. I kdyby se snažila sebevíc..vidí stále co o ní napsal a bude jí to štvát. Ať to háže za hlavu jak chce.
Jste pokrytecké až hrůza… Aspoň samy sobě nelžete...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zato ty seš klasická ukázka nemoralizování, ale rozhořčené pravdy :mrgreen:
  • načítám...
2529
7.10.15 13:59

Nehlede na fakt, ze ona se o nem vyjadruje podobne a verejne, je liny, nevychivany bordelar, ktery to nikam nedotahne. Co kdyby na to nahodou narazil, ona se neodhlasila. Mrzelo by ho to taky, on to pise alespon do deniku, o kterem si mysli, ze je to jeho soukromi, coz ocividne neni. A je jedno, zda ho nekde nechal valet..

• načítám...
6661
7.10.15 14:36
@Lajla píše:

Ale ale a jak tobě jde hezky moralizování. Nesuď ostatní, že jsou pokrytecké, neznáš je. Na tebe krásně platí - Podle sebe soudím tebe. Máš problém pochopit, že jsou i lidé, kteří ctí soukromí ostatních - nelezou jim do e-mailů, do mobilů a ani do deníků.
A dost pochybuji, že ten deník vypadal jako normální sešit do školy - a ještě pěkně podepsaný i s názvem předmětu. Pak už vůbec nevidím důvod lézt do takového sešitu a prohlížet ho. Pokud takový sešit ležel u kluka v pokoji, mohla mu ho jen dát na hromadu věcí do školy a víc se nestarat.

• načítám...
172
7.10.15 15:38

Lajlo mluvíte mi z duše… :)uražená nejsem a nebudu, jen mě zajímalo, jak se by dámy zachovaly a akorát urážejí…Kdyby byli ony na mém místě, byla bych zvědavá co by dělali…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m