Naděje nebo to nechat být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.18 18:46
Nevím, já také přikládala význam, ehm, málovýznamnému. To už tak bývá. Kdyby o Tebe opravdu stál, navíc Ty jsi mu city vyznala tím dopisem, ví, jak Tě kontaktovat. Pokud budeš aktivní Ty, (čistě za mě) budeš se mu „podbízet“, zajím ztratí zcela. Jak jsem psala, můžeš jen žít a fungovat sama za sebe, jak nejlépe umíš, s tím, že časem Ti přijde znovu do života a on Tě znovu ocení ;).. případně jak jsi vyrostla ;) :palec: /věřím na to, že člověk zraje a zraje)
@Anonymní píše:
No mne je blby jestli jsem tu diskuzi neutla :( ze se chtěl vidět a já napsala možná někdy atd. Jinak já si samozřejmě uz říkám ze tohle setkání se mělo stát, ze je fakt mala náhoda ae potkat a ještě si sebe všimnout když jeden stojí v tramvaji :) ale jen vidím co chci vidět, já vim :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.18 18:50
@Anonymní píše:
Nevím, já také přikládala význam, ehm, málovýznamnému. To už tak bývá. Kdyby o Tebe opravdu stál, navíc Ty jsi mu city vyznala tím dopisem, ví, jak Tě kontaktovat. Pokud budeš aktivní Ty, (čistě za mě) budeš se mu „podbízet“, zajím ztratí zcela. Jak jsem psala, můžeš jen žít a fungovat sama za sebe, jak nejlépe umíš, s tím, že časem Ti přijde znovu do života a on Tě znovu ocení ;).. případně jak jsi vyrostla ;) :palec: /věřím na to, že člověk zraje a zraje)

To určitě, uz jen za ty 3 měsíce jsem usla docela kus cesty a tvrdé na sobě pracuju. Ale samozřejmě si říkám jestli ted není ten správný čas, ze jsme se potkali, já uz jsem udělala mnoho změn a byla šťastná i jen sama, on třeba taky mohl uvažovat, třeba i plánoval me za par měsíců pozvat někam na kafe…ale potkali jsme se dřív. Asi na to kaslu, budu verit ze pokud me chce cestu si najde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.18 18:56
@Anonymní píše:
Začátek byl naprosto uzasnej a já ochladla, ještě jsem asi nebyla ok po bývalém vztahu, nebo něco me blokovalo.uprimne jsem byla na pěst. Hodna milá ale city nula. Takže jsme to po půl roce vzdali, ten den se ve mne vsechno zlomilo a spustila se lavina emocí, napsala jsem mu dlouhý dopis kde mu říkám co k němu cítím a on rekl ze to je krásný ale nemá to tak, ze uz je pozdě proste. Pak rekl me kamarádce ze mu je z toho těžko a ze ten dopis je nádherný ale ze se mnou nemůže byt z lítosti a ze ted se oba musíme uklidnit a pak se třeba potkáme a zajdeme na víno a bude to tam.

Myslím si, ze ani on o tebe nestal a ty jsi to zkratka nějak podvědomě cítila. Kdyby o tebe stal, choval by se jinak a po vyznání by to s tebou ještě zkusil. Já bych se nedoprosovala, on si ted akorat bude honit ego jak je žádaný a stojís o něj.Ale to je tak všechno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.18 19:05
@Anonymní píše:
Myslím si, ze ani on o tebe nestal a ty jsi to zkratka nějak podvědomě cítila. Kdyby o tebe stal, choval by se jinak a po vyznání by to s tebou ještě zkusil. Já bych se nedoprosovala, on si ted akorat bude honit ego jak je žádaný a stojís o něj.Ale to je tak všechno.

Jj to dává smysl ale já trochu doufala ze se jednou potkáme a začneme třeba od znova. Lépe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová