Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16548
11.7.16 19:06
@chipsa píše: :mavam: Jak je?

dobrý, sedím u PC a k tomu koukám na Kobru. Manžel mi udělal véču a teď myje nádobí. :P Co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.7.16 19:10
@merlose píše:
dobrý, sedím u PC a k tomu koukám na Kobru. Manžel mi udělal véču a teď myje nádobí. :P Co ty, jak je?

No ty se máš. Já sedím u PC a jsem jako meloun před výbuchem. Za pár dnů mě čeká odběr vajíček na reprodukčním a hormonální injekce dělají svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.7.16 19:41

@chipsa tak to úplně chápu :mrgreen:, držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.7.16 19:42
@merlose píše:
@chipsa tak to úplně chápu :mrgreen:, držím palce. :palec:

díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.7.16 20:42
@chipsa píše:
díky :hug:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
12.7.16 07:41

Dobré ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.7.16 07:44
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:26

Děvčata, proč se nemohu přihlásit do diskuze prostě pokec o nadrženosti? Když ta diskuze vznikla, tak jsem tam byla přihlášená, potom z ničeho nic už jsem se tam nemohla dostat. Nepustí mě to tam a když znovu zažádám o členství tak nikdo nereaguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 19:28
@chipsa píše:
Děvčata, proč se nemohu přihlásit do diskuze prostě pokec o nadrženosti? Když ta diskuze vznikla, tak jsem tam byla přihlášená, potom z ničeho nic už jsem se tam nemohla dostat. Nepustí mě to tam a když znovu zažádám o členství tak nikdo nereaguje :nevim:

Zřejmě nejsi dostatečně nadržená :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:29

Nemyslím si, že by byl problém v tom, že by mě tam nikdo nechtěl. Měla jsem tam vstup volný a prostě to ńjak krachlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.7.16 19:29
@chipsa píše:
Děvčata, proč se nemohu přihlásit do diskuze prostě pokec o nadrženosti? Když ta diskuze vznikla, tak jsem tam byla přihlášená, potom z ničeho nic už jsem se tam nemohla dostat. Nepustí mě to tam a když znovu zažádám o členství tak nikdo nereaguje :nevim:

takže se jedná o skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:35
@Kotatko03 píše:
takže se jedná o skupinu?

Ano, jedná se o neveřejnou skupinu, kde nemusíte chodit s kůží na trh a v takových skupinách už jsou lidi, co si rozumí a píší si mezi sebou delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.7.16 19:38
@chipsa píše:
Ano, jedná se o neveřejnou skupinu, kde nemusíte chodit s kůží na trh a v takových skupinách už jsou lidi, co si rozumí a píší si mezi sebou delší dobu.

ahá…a nemohla tě administrátorka té skupiny omylem vyhodit? (Taky mám skupinu a už se mi to jednou povedlo, že jsem omylem někoho vyhodila a nevšimla si toho). A teď nevím jak to je, ale když si ty zažádáš o členství tak určtě se to objeví v profilu vedoucí, ale nevím jestli i v upozornění, tak možná si toho nevšimla…zkus napsat sz administrátorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:40
@Kotatko03 píše:
ahá…a nemohla tě administrátorka té skupiny omylem vyhodit? (Taky mám skupinu a už se mi to jednou povedlo, že jsem omylem někoho vyhodila a nevšimla si toho). A teď nevím jak to je, ale když si ty zažádáš o členství tak určtě se to objeví v profilu vedoucí, ale nevím jestli i v upozornění, tak možná si toho nevšimla…zkus napsat sz administrátorce.

O členství mám zažádáno a nikdo nereaguje. Nevím kde se stal problém. A už si nepamatuji, kdo je administrátor. Tak snad někdo poradí, kdo tam chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:41
@OlgojChorchoj píše:
Zřejmě nejsi dostatečně nadržená :jazyk:

A ty jsi chlap, nebo ženská? :roll: Dle přezdívky další trotl, takových už tu bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí