Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:Jak je?
dobrý, sedím u PC a k tomu koukám na Kobru. Manžel mi udělal véču a teď myje nádobí.
Co ty, jak je?
@merlose píše:
dobrý, sedím u PC a k tomu koukám na Kobru. Manžel mi udělal véču a teď myje nádobí.Co ty, jak je?
No ty se máš. Já sedím u PC a jsem jako meloun před výbuchem. Za pár dnů mě čeká odběr vajíček na reprodukčním a hormonální injekce dělají svoje ![]()
Děvčata, proč se nemohu přihlásit do diskuze prostě pokec o nadrženosti? Když ta diskuze vznikla, tak jsem tam byla přihlášená, potom z ničeho nic už jsem se tam nemohla dostat. Nepustí mě to tam a když znovu zažádám o členství tak nikdo nereaguje ![]()
@chipsa píše:
Děvčata, proč se nemohu přihlásit do diskuze prostě pokec o nadrženosti? Když ta diskuze vznikla, tak jsem tam byla přihlášená, potom z ničeho nic už jsem se tam nemohla dostat. Nepustí mě to tam a když znovu zažádám o členství tak nikdo nereaguje
Zřejmě nejsi dostatečně nadržená ![]()
Nemyslím si, že by byl problém v tom, že by mě tam nikdo nechtěl. Měla jsem tam vstup volný a prostě to ńjak krachlo..
@chipsa píše:
Děvčata, proč se nemohu přihlásit do diskuze prostě pokec o nadrženosti? Když ta diskuze vznikla, tak jsem tam byla přihlášená, potom z ničeho nic už jsem se tam nemohla dostat. Nepustí mě to tam a když znovu zažádám o členství tak nikdo nereaguje
takže se jedná o skupinu?
@Kotatko03 píše:
takže se jedná o skupinu?
Ano, jedná se o neveřejnou skupinu, kde nemusíte chodit s kůží na trh a v takových skupinách už jsou lidi, co si rozumí a píší si mezi sebou delší dobu.
@chipsa píše:
Ano, jedná se o neveřejnou skupinu, kde nemusíte chodit s kůží na trh a v takových skupinách už jsou lidi, co si rozumí a píší si mezi sebou delší dobu.
ahá…a nemohla tě administrátorka té skupiny omylem vyhodit? (Taky mám skupinu a už se mi to jednou povedlo, že jsem omylem někoho vyhodila a nevšimla si toho). A teď nevím jak to je, ale když si ty zažádáš o členství tak určtě se to objeví v profilu vedoucí, ale nevím jestli i v upozornění, tak možná si toho nevšimla…zkus napsat sz administrátorce.
@Kotatko03 píše:
ahá…a nemohla tě administrátorka té skupiny omylem vyhodit? (Taky mám skupinu a už se mi to jednou povedlo, že jsem omylem někoho vyhodila a nevšimla si toho). A teď nevím jak to je, ale když si ty zažádáš o členství tak určtě se to objeví v profilu vedoucí, ale nevím jestli i v upozornění, tak možná si toho nevšimla…zkus napsat sz administrátorce.
O členství mám zažádáno a nikdo nereaguje. Nevím kde se stal problém. A už si nepamatuji, kdo je administrátor. Tak snad někdo poradí, kdo tam chodí.
@OlgojChorchoj píše:
Zřejmě nejsi dostatečně nadržená
A ty jsi chlap, nebo ženská?
Dle přezdívky další trotl, takových už tu bylo ![]()