Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20677
12.7.16 20:41
@Kotatko03 píše: :mrgreen: :mrgreen: hele, je to takové…některý den se strašně těší, jiný zase mám pocit že to nedám…ale věřím, že až vypadnu že vše bude nějak lepší :nevim:

já myslím že bude uvidíš :hug: ted akorát nevíš do čeho jdeš a co můžeš očekávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.7.16 20:42
@Lima69 píše:
já myslím že bude uvidíš :hug: ted akorát nevíš do čeho jdeš a co můžeš očekávat :D

snad :hug: :hug: :hug:…možná je to lepší :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
12.7.16 20:43

Tak koukám že to tu jede stále pomalu jak šnek a vůbec nic se nezměnilo :roll: pořád to je na houno :cert: se divím že jim z tadyma ještě nezdrhli lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.7.16 20:44
@Lima69 píše:
a jinak ste zdraví? ted v těch horkách to muselo být pro Majdu peklo co?

vedra naštěstí v pohodě, v baráku bylo 24°C max a venku byla na zahradě, nikam se nechodilo. No a zdravotně taky v pohodě, vše ok a nic jí netrápí :dance: :dance: dneska hlídal chlap a tak jsem byla nakoupit a zašla jsem do hadrů pro děti :lol: :lol: :lol: :lol: no chlap pak pronesl, že jsem tam nechala svoje kapesný na měsíc :mrgreen:. Já se ve vedrech válela v bazénu a co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.7.16 20:45
@Lima69 píše:
Tak koukám že to tu jede stále pomalu jak šnek a vůbec nic se nezměnilo :roll: pořád to je na houno :cert: se divím že jim z tadyma ještě nezdrhli lidi :mrgreen:

no mě to blbne jak kdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
12.7.16 20:47
@Ginuš píše:
vedra naštěstí v pohodě, v baráku bylo 24°C max a venku byla na zahradě, nikam se nechodilo. No a zdravotně taky v pohodě, vše ok a nic jí netrápí :dance: :dance: dneska hlídal chlap a tak jsem byla nakoupit a zašla jsem do hadrů pro děti :lol: :lol: :lol: :lol: no chlap pak pronesl, že jsem tam nechala svoje kapesný na měsíc :mrgreen:. Já se ve vedrech válela v bazénu a co Ty?

furt práce okolo baráku :roll: ale už to máme konečně hotovo :palec: jinak taky ve volných chvilkách jsem se placatila u bazénu :lol: ted jsem byla o víkendu s kámoškama na té jižní moravě :jazyk: bylo supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.7.16 20:49
@Lima69 píše:
furt práce okolo baráku :roll: ale už to máme konečně hotovo :palec: jinak taky ve volných chvilkách jsem se placatila u bazénu :lol: ted jsem byla o víkendu s kámoškama na té jižní moravě :jazyk: bylo supr

whou takže babinec se vydařil. No já si trochu připálila záda :roll:. Hlavně, že malou jsem mazala a na sebe zapomenu no :lol: :lol:. Ty jo na Moravu mám taky vzpomínky, měli tam to neeej ledový kafe co jsem kdy měla, byl to Mikulov :think: ale hotel už si nevzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
12.7.16 20:51
@Ginuš píše:
whou takže babinec se vydařil. No já si trochu připálila záda :roll:. Hlavně, že malou jsem mazala a na sebe zapomenu no :lol: :lol:. Ty jo na Moravu mám taky vzpomínky, měli tam to neeej ledový kafe co jsem kdy měla, byl to Mikulov :think: ale hotel už si nevzpomenu

to já bumbala pivíčko :lol: jedu na moravu a ani víno si nedám :lol: ale 3 dny bez rodinky supr relax :lol: měla bych to provozovat častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.7.16 20:54
@Lima69 píše:
to já bumbala pivíčko :lol: jedu na moravu a ani víno si nedám :lol: ale 3 dny bez rodinky supr relax :lol: měla bych to provozovat častěji :lol:
:lol: :lol: tak hlavně, že sis to užila. Taky víno nemusím, no jedině s colou a to by mě asi z Moravy hnali vidlema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Tak plánuješ zdrhat častěji někam na víkend?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
13.7.16 01:50

@Ginuš @Lima69 ahoj holky :mavam: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
13.7.16 08:47
:mavam: :mavam: :mavam: