Nahota rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.16 13:22

@Shaari90 alkohol je jed. Ano, pomaha mi na bolavy zaludok aj zapalene hrdlo. Cervene vino zmiernuje zenske problemy a pomaha proti nizkemu tlaku, ktory tiez vlastnim. Lenze - ac nie som alkoholik, ked som pripita, nedokazem citat manzelovi myslienky. Ked som triezva, tak ma obcas z jeho hlavy vyhana :oops:

A na to, aby sa clovek stal alkoholikom staci pit pravidelne.

A rovnako to bude aj s onou travou. Ale to poznas, az bude pozde.

Nie, ja Ti nehovorim, aby si opustila muza. Iba aby si ho primela opustit travu.
Mimochodom, tak ako su alkoholikmi spravidla deti nealkoholikov neabstinentov, Tvoj muz ukaze Tvojim detom, ze hulit je povolene… a vykladaj mlademu mozocku, ze to spatne, a ze to bude mat nasledky, ked bude vidiet, ze tatovi nic nepovies a vsetko tolerujes.

Divaj sa trosku aj dopredu, nie len tu a teraz ako male deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.16 13:58
@Nabot píše:
Osobně mi přijde alkohol mnohem horší.

Souhlasím

@Shaari90 píše:
To je pravda, že tráva má své rizika. Taky znám kluka, co hulil hodně, do toho držel jakési hladovky (pro očistu těla nebo co) a pak se u něho rozjela schizofrenie :(
Měli bysme najít nějaké jiné řešení, co by mému muži pomohlo :? Zatím mi jako schizofrenik nepřipadá, tak snad se to nezvrtne. Slyšela jsem, že dost rizikové může být užívání trávy např. s alkoholem…

Většinou co vim, tak tráva v kombinaci s chlastem se moc nesnese a jde to ven :mrgreen: Ale taky někteří, co zkusili tvrdou drogu a nesedlo jim to, tak si zahulili trávu a ona ucinek drogy jaksi neutralizovala. Zkušenost ale nemam. Trávu jsem párkrát hulila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
31.8.16 14:04

@MilijonDolarBejby jojo, ono se něco s něčím nějak neutralizuje, jsem taky někde zaslechla, ale taky nevím, v tomhle fakt zkušenosti nemám.
Jinak mě alkohol nevadí, cigarety až po té, co jsem přestala sama, protože mi to prostě hrozně smrdí, ne z principu. A důvod vidím v tom, že můj táta kouřil, pivko si dával denně, jako do hospody nechodil, ale doma prostě pil pivo, neopíjel se. Nicméně to mám zažité, prostě to dělaly rodiče a je to v pořádku :nevim: a bála bych se stejného právě u toho, kdyby otec mých dětí hulil, nebo cokoliv jiného, řídil po pivě, něco ukradl, nebo třeba jen zahazoval papírky na zem a ne do koše, princip je pořád stejný a to, že na to děti nepřijdou, no dřív či později to prostě vyplave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.16 15:18
@ixule píše:
@MilijonDolarBejby jojo, ono se něco s něčím nějak neutralizuje, jsem taky někde zaslechla, ale taky nevím, v tomhle fakt zkušenosti nemám.
Jinak mě alkohol nevadí, cigarety až po té, co jsem přestala sama, protože mi to prostě hrozně smrdí, ne z principu. A důvod vidím v tom, že můj táta kouřil, pivko si dával denně, jako do hospody nechodil, ale doma prostě pil pivo, neopíjel se. Nicméně to mám zažité, prostě to dělaly rodiče a je to v pořádku :nevim: a bála bych se stejného právě u toho, kdyby otec mých dětí hulil, nebo cokoliv jiného, řídil po pivě, něco ukradl, nebo třeba jen zahazoval papírky na zem a ne do koše, princip je pořád stejný a to, že na to děti nepřijdou, no dřív či později to prostě vyplave.

Můj taťka je velký pivař. Do hospody několikrát týdně chodí. Neopiji se teda.. Doma si taky dává pivo. Uz od meho dětství a ja nepiju téměř vůbec. Ted nedavno jsem se po asi 10 ti letech přiopila :mrgreen: A pivo mi teda nechutná vůbec :nevim: Ale jinak ano, většinou to je tak, ze co deti vidí doma, považují za normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
1.9.16 13:18
@Shaari90 píše:
Když už tady zmiňujete návykovost, tak by možná bylo fajn si přečíst nějaké vědecké studie ohledně návykovosti drog:
http://technet.idnes.cz/…6-/veda.aspx?…
Zajímavé je, že mezi prvními 5 nejnávykovějšími drogami tráva není. Zato je tam alkohol i nikotin :think:

ježiši to je přece jedno, jestli je druhá nebo desátá :roll: tohle odmítám už řešit, nic mi to nepřináší, hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí