Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky a tatínci,
přihlášení do vánočního kolotoče je už uzavřeno, ale určítě se najdou i tací, co se přihlásit nestihli a chtěli by se ještě zapojit, proto zakládám toto téma. Kdo by ste měl zájem se zapojit, napište komentář, že se přihlašujete a do zprávy mi napište adresu a krátký vzkaz od vás a já v neděli 24.11. večer adresy promíchám a propojím
![]()
Prosím ale, přihlaste se, pokud opravdu dárek pošlete, ať nemáme zklamané maminky/tatínky. ![]()
Ahojky, ráda bych se přidala, nějak mi to letos i loni uniklo ![]()
Děkuji Kornel
Ahoj, mě letos taky přihlášení uteklo tak bych se ráda přidala ![]()
@Katuuulka @hulala pošlete mi tedy pak do zprávy adresu, kam zaslat a něco o sobě 😊
Ahoj klidne uděláme radost dalsi mamince. Budu ráda Ja uz sice jsem prihlasena do Vánočního kolotoce ale klidně se přihlásime ještě jednou
Ve vánočním kolotoči jsem přihlášená, ale ráda se přihlásím i do náhradního, pokud je tu někdo, kdo se přihlásit nestihl, ať se ozve ![]()
Děvčata, vůbec nevadí, že ste i v kolotoči originálním 😊 Hlavně mi nezapomeňte poslat všechny zprávu s adresou a vzkazem Ježíškovi 😊 ![]()
Ahoj, loni jsem byla i v nahradnim, bohuzel jsem si vylosovala cerneho Petra. Ale, nezmenilo to muj nazor a opet rada udelam, snad, radost nekomu dalsimu co zapomel, nestihl origos kolotoc. Takze jdu opet do toho.
![]()
@andy89 píše:
Děvčata, vůbec nevadí, že ste i v kolotoči originálním 😊 Hlavně mi nezapomeňte poslat všechny zprávu s adresou a vzkazem Ježíškovi 😊
počkej, jako už teď? žádná „uzavírka“ Ty to tady organizuješ a budeš lidi propojovat? Omlouvám se za blbé dotazy ![]()