Nakupuje někdo na Shein?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nákupuje někdo na Shein?
Ahoj holky, poprvé bych ráda něco koupila na Shein. Míry u zboží vidím, ale prosím zkušenější o raDU - jsou míry hodnověrné? Jak vel, odpovídají evropským? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kde nakoupit ve slevě? Hledejte na eMiminu
Kde nakupovat? Přečtěte si zkušenosti maminek
Obchody a reklamace? Hledejte a hodnoťte v Recenzích eMimina
Reakce:
Jak co… Moje evropská velikost je 42 a tričko XL mi jedno sedělo a jedno bylo úzké. Plavky spodek ok, ale vršek byl na prsa tak velikosti A, já mám D. Jinak jsou to ale strašné hadry ze strašných materiálů. Za mě vyhozené peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koukám na recenze a hlavně na fotky. Občas je něco větší, jen jednou se mi stalo že jsem se nevešla do podprsenky. Materiál je většinou docela pružný. Zase jako za tu cenu dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nakupuju tam docela často… Je nutné číst recenze a hlavně se koukat na fotky ostatních lidí v recenzích. Někdy mi přijde nádherný kousek, někdy zase nic moc. Dost oblíbené mám šaty, košile a džínové bundy, zpravidla dražší kousek bude ušitý z lepšího materiálu a bude vypadat lépe, i když je rozdíl třeba jen 50Kč. Jinak tam ráda nakupuju věci do domácnosti a různé blbosti jako sponky do vlasů atd., ty mě nikdy nezklamaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sabrinafromprague píše:
Ahoj holky, poprvé bych ráda něco koupila na Shein. Míry u zboží vidím, ale prosím zkušenější o raDU - jsou míry hodnověrné? Jak vel, odpovídají evropským? Děkuji
Ahojky, já tam někdy nakupuju a zatím mi vždycky všechno sedlo. Ale je pravda, že fakt pečlivě studuju ty jejich tabulky s mírami a pak ty komentáře dole od toho, kdo si je koupil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Někdo k moři ještě v srpnu
- Má někdo zkušenost s životem zvířete po mrtvici?
- Škola Spektrum, má někdo zkušenost?
- Hodí někdo řeč?
- Jak vymoci směnku bez protestu? Máte někdo zkušenost?
- -236 233.36 Kč dluží tu někdo víc?
- Je tu nekdo kdo opravdu rozumi CBD?
- Mlezivo jen nekdy