Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, poprvé bych ráda něco koupila na Shein. Míry u zboží vidím, ale prosím zkušenější o raDU - jsou míry hodnověrné? Jak vel, odpovídají evropským? Děkuji
Jak co… Moje evropská velikost je 42 a tričko XL mi jedno sedělo a jedno bylo úzké. Plavky spodek ok, ale vršek byl na prsa tak velikosti A, já mám D. Jinak jsou to ale strašné hadry ze strašných materiálů. Za mě vyhozené peníze.
Koukám na recenze a hlavně na fotky. Občas je něco větší, jen jednou se mi stalo že jsem se nevešla do podprsenky. Materiál je většinou docela pružný. Zase jako za tu cenu dobrý.
Nakupuju tam docela často… Je nutné číst recenze a hlavně se koukat na fotky ostatních lidí v recenzích. Někdy mi přijde nádherný kousek, někdy zase nic moc. Dost oblíbené mám šaty, košile a džínové bundy, zpravidla dražší kousek bude ušitý z lepšího materiálu a bude vypadat lépe, i když je rozdíl třeba jen 50Kč. Jinak tam ráda nakupuju věci do domácnosti a různé blbosti jako sponky do vlasů atd., ty mě nikdy nezklamaly.
@sabrinafromprague píše:
Ahoj holky, poprvé bych ráda něco koupila na Shein. Míry u zboží vidím, ale prosím zkušenější o raDU - jsou míry hodnověrné? Jak vel, odpovídají evropským? Děkuji
Ahojky, já tam někdy nakupuju a zatím mi vždycky všechno sedlo. Ale je pravda, že fakt pečlivě studuju ty jejich tabulky s mírami a pak ty komentáře dole od toho, kdo si je koupil.