Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemůžeš přes to nakupovat bez registrace do nekonečna. Ty první nákupy jsou jen na vyzkoušení. Jednak je to limitováno částkou a jednak, tuším, počtem nákupů. Já mám Twisto už pár let, nakupuju přes něj právě z eshopů, ze své karty od osobního účtu nikdy přes internet neplatím, na to mám právě T. Utracenou částku zaplatím do konce bezúročnýho období a platím jen měsíční poplatek 45,–Kč. Pokud chceš přes twiato nakupovat, budeš se muset registrovat. Nikdo ti zdarma peníze půjčovat nebude…
@Janli píše:
Nemůžeš přes to nakupovat bez registrace do nekonečna. Ty první nákupy jsou jen na vyzkoušení. Jednak je to limitováno částkou a jednak, tuším, počtem nákupů. Já mám Twisto už pár let, nakupuju přes něj právě z eshopů, ze své karty od osobního účtu nikdy přes internet neplatím, na to mám právě T. Utracenou částku zaplatím do konce bezúročnýho období a platím jen měsíční poplatek 45,–Kč. Pokud chceš přes twiato nakupovat, budeš se muset registrovat. Nikdo ti zdarma peníze půjčovat nebude…
No slecna na infolince rikala, ze limit pro neregistrovane je 25 tisic na rok. Loni sem nakoupila (a vratila) za 7 tisic.
Letos za 300kc a dal uz nemohu.
Ja bych to asi nehrotila a neresila. Nemam ani kontokorent nic.
Jen me to zajima, zda nekdo nevi vic info. Nebo tam nedela.
Nikde nedluzim. Blby je, ze v penezence byla i OP…
Informace o zamítnutí najdete ve svém mailu, případně můžete kontaktovat naši zákaznickou péči.
@Cenarius píše:
Informace o zamítnutí najdete ve svém mailu, případně můžete kontaktovat naši zákaznickou péči.
Super, az na to, ze v emailu nic nemam ani ve spamu a na peci me rekli, ze to dela „sam“ system.
@Anonymní píše:
Super, az na to, ze v emailu nic nemam ani ve spamu a na peci me rekli, ze to dela „sam“ system.
Tak pokud ti ty podmínky nejsou schopni říct ani na infolince, tak tady asi chytřejší nebudeme. Jako něco jsem našel, ale je to obecný, že ten systém pak sám vyhodnocuje. ![]()
A to u sebe nemáš abolutně žádnýho člověka s kartou? Že bys mu poslal peníze na účet a on ti je vybral a budeš mít hotovost aspoň.
Když mas zivotni problém s registraci tak si proste pro tu penezenku dojed, co jineho na to napsat.
@j.a.n.i1 píše:
Když mas zivotni problém s registraci tak si proste pro tu penezenku dojed, co jineho na to napsat.
No ja bych se tedka v nouzi i registrovala, ale k tomu je treba OP a tu ja nemam ze jo ![]()
@Cenarius píše:
Tak pokud ti ty podmínky nejsou schopni říct ani na infolince, tak tady asi chytřejší nebudeme. Jako něco jsem našel, ale je to obecný, že ten systém pak sám vyhodnocuje.A to u sebe nemáš abolutně žádnýho člověka s kartou? Že bys mu poslal peníze na účet a on ti je vybral a budeš mít hotovost aspoň.
Zatim ne. Budu muset volat nasim zitra jestli jsou zpet z dovci jestli by me nejaky penize pujcili na tyden a uvidim…
@Anonymní píše:
No ja bych se tedka v nouzi i registrovala, ale k tomu je treba OP a tu ja nemam ze jo
Tu to po me nechtelo
ale je fakt, ze uz je to davno. Mozna to maj ted jinak, to pak nejde, to je fakt.
@Anonymní píše:
Zatim ne. Budu muset volat nasim zitra jestli jsou zpet z dovci jestli by me nejaky penize pujcili na tyden a uvidim…
A máš jiný doklad totožnosti? V dnešní době není úplně rozumný se pohybovat bez op. Pokud budeš někde ubytovaná, budeš muset prokázat svou totožnost.
Je tu prosim nekdo, kdo pro Twisto pracuje a nebo se vyzna?
Myslim bez registrace, kdyz jenom nakupujete online a platite jen za zbozi zpetne Twistu a je za zbozi nebo sluzby co si nechate? Muze nekdo poradit?
Ja nejsem uplne clovek co by to vyuzival a moc se me nelibi takove to objednavani na dluh nicmene loni jak byl nouzovej stav a zavreny obchody jsem nutne potrebovala novy pradlo a podprdy byvaji drahy a kolegyne me poradila Twisto, ze i bez registrace si clovek nakoupi „zadarmo“ a nasledne zaplati zpetne jen co si necha a obleceni co nechce vrati. Takze sem to vyuzila a na Astratexu si koupila podprsenky asi za 7 tisic
a nakonec si nechala jednu a zbytek vratila. Pak sem to platila ne eshopu ale tomu Twistu. To jsem samozrejme hned zaplatila.
Od ty doby sem to nepotrebovala z duvodu vyse -ziti na dluh se me nelibi. Nicmene dneska sem mela dovolenou a pristi tyden mame celofiremni dovolenou z duvodu sanitace a ja dojizdim do prace 200km a vcera vecer jsem dojela domu a zjistila, ze sem nechala ve skrince penezenku
Dneska se me jet zpet nechtelo a tyden sem v podstate bez penez. Takze sem si vcera presto Twisto pres dame jidlo objednala veceri a vse v pohode - platba prosla zaplatili to za me. Dneska jsem si chtela pres to koupit potraviny (to taky umi i bez registrace) a uz me to nepustilo. Tak jsem volala na Twisto a tam me rekli, ze limit bez registrace je 25 tisic a ze zalezi na systemu, zda platba projde ci ne.
a tedka sem si objednala mekac k veceri za 320kc a dneska si chtela udelat nakup jidla za 500kc a problem…
Tak se chci zeptat, zda nekdo nevi cim to? Upozornuji, ze bez registrace me to zajima – registrovat se nebudu.Tak zda nekdo nevi, zda se treba musi par dni pockat atd? Je me divne, ze loni jsem si tam na dluh koupila podprdy za x tisic
Rovnou rikam, ze exekuci nemam a zadne pujcky jsem si od lonska nebrala nebo tak. Ani pausal nic. Moje financni situace je stejna od lonska jedine co mam uver na bydleni, ale ten platim a mam ho uz asi 5 let…
Penezenku mam v praci i s OP, takze si ani do banky k okynku nezajdu vybrat a musim nejak prezit tyden a kousek s pidi zasobama jidla…
Takze tedka by po roce to Twisto bodlo no…
Ps. Radsi anonym nikdo nemusi vedet jak sem blba…