Nálepka DÍTĚ V AUTĚ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
25.9.08 16:49

Jezdím pořád stejně bez ohledu na nálapky. Autoškole se vyhýbám zdaleka z principu:) a na „zetka“ jsem opatrná, v podstatě se jim pkud možno taky vyhýbám.

Ale jinak je to na nic. Na auto bych to ani nechtěla.

Jak někdo psal - buď jezděj lidi slušně, nebo jako prasata a pak jim jsou nálepky putna (ba naopak jsou někteří i provokatéři).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlesss
15.6.11 10:21

samolepka Dítě v autě

Dobrý den.Určitě řídím opatrněji a nechávám si delší odstup. Počítám totiž i s tím, že auto řídí mamina a ta se občas po dětech ohlédne a ztrácí tak přehled o dění před autem. V dnešní uspěchané době je třeba myslet trochu i za řidiče kolem sebe (si myslím já) a předvídat. Šťastnou cestu. :-) Charles

• Citovat
  • Upravit
77
14.10.11 22:16

Lidi na tohle kašlou. Je to totéž, jako kdyby si čerství absolvent autoškoly nalepil na auto Z (začátečník). Nikdo nebude brát ohledy. Až na to, že dítě v autě je mnohem důležitější než začátečník na silnici. Ale rozdíl je taky v tom, že začátečník může vinou jiného bezohledného řidiče i vinou svojí způsobit na silnici slušný kolaps a nemuselo by to dopadnout dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chipoliny
24.11.11 21:32

Samolepka má i jiný účel!

Zdravím,
chtěl bych upozornit, že samolepka „dítě v autě“ hraje důležitou roli při dopravní nehodě pro záchranné složky. Jsem hasič z povolání, takže vím co říkám. Po vážné dopravní nehodě jsou osoby ve vozidle na různých místech a různých polohách. Dítě může být zapadené za sedačkami apd. Samolepka upozorňuje, že je potřeba dítě hledat. Nepodceňujte nálepky prosím!

• Citovat
  • Upravit
1
28.11.15 23:25

AHOJ maminy

Tak především nálepka dítě v autě není žádná kosmetická záležitost, jak se v téměř všechny domníváte!!! Nálepka slouží hlavně pro záchranáře v případě dopravní nehody, neboť v případě nehody je potřeba nahlásit, jestli jsou účastníci nehody také malé děti. Podle toho k nehodě vyjíždí kromě běžné sanitky i ta, co je přednostně vybavená pro rychlou pomoc pro mrňata. Já vím, že toho máte hodně a klobouk dolů, proto nechť vám můj příspěvek poslouží k rozšíření Vašich obzorů… Taťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová