Mám averzi na jeho děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
12.8.24 10:33
@free333 píše: Více

Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.24 10:38

Jsem s muzem skoro deset let, oba mame sve deti z prvnich vztahu. Deti se navzajem respektuji, jsou k sobe slusne, ale navzajem se nemusi, jsou proste hodne jine. Muzovy deti ma v peci jeho byvala zena, takze kontakty jsou o vikendu a prazdninach - nakonec to praktikujeme tak, ze se venujeme detem kazdy oddelene, dovolenou mame kazdy se svymi detmi sam a pak jedeme na jednu dovolenou sami ve dvou. Vyhneme se tam zminenym stretum a v pohode jsou vsichni.

• Citovat
  • Upravit
12885
12.8.24 10:38
@Anonymní píše: Více

Ty máš výrostka, někdo jiný má dítě… btw základní slušnost je, že dítě tě vždy nechá sedět vepředu, ale ono si nemůže vybrat nikdy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.8.24 10:46

Vždy vepredu sedí jenom Ti dospělí kteří si nutně musí mastit ego na 15ti létě holce a názorně ji předvádět „kdo tomu tady teď velí“.
Hrozny a smutný…ale bohužel velmi častá klasika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
12.8.24 10:47

Ty kráso. Tady je pod něčí důstojnost nechat sedět dítě (i vlastní) vepředu v autě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
12.8.24 10:55

Tak já kdybych seděla vzadu tak je pobliju. Mně se Teda dělá blbě i vepředu… Ale vzadu je to extrém a jistota.

Ale tedy nevěděla jsem že přední sedadlo je něco extra. Naopak když mate řidiče sedíte vzadu. :mrgreen:

U mě je to ryze nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
12.8.24 10:59

Blbost, pro ty děti to není lehká situace, když má rodič nového partnera, partnerku a ústupky jsou na místě. Ne ve všem a pořád samozřejmě, to je zas druhý extrém. Dítě se musí se vším vypořádat, bez scén, ale dospělý si bude vymrčovat takovou kravinu, protože je přece víc a výrostek ať si sedí vzadu a maximálně se usmívá na novou tetičku nebo strýčka. No nedivím se, že to tak úplně nefunguje. A vina není u dětí. Dospělý má mít snad víc rozumu a měl by se do kůže toho dítěte vcítit, když jde do vztahu, jde to dítě je a ne hrát takovouhle přiblblou hru, já jsem dospělá, já jsem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
12.8.24 11:02
@karkarka píše: Více

No jo no, někdo si neumí zasloužit respekt, tak pak musí dělat takový komedie, protože je přece někdo a dítě je jen obyčejný výrostek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
12.8.24 11:06
@karkarka píše: Více

Jo, to mě zase rozsekalo. :roll: :roll:
Mam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
12.8.24 12:05

Hele, predni sedadla auta nejsou žádné trůny :roll:

A ty na tu patnactku dobre zarlis. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.8.24 12:15

Vedle řidiče je sedadlo smrti tak tam sedět musí být za odměnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
12.8.24 12:17
@petramerry1864 píše: Více

Ex a jeho syn byli oba to samé. Kluk byl rozmazlený, protože tatínek chtěl být lepší než maminka :zed:. Měl přesně všechno, na co si ukázal. Já svoje děti vychovávala jinak a ty pak samozřejmě na mě byly naštvané, protože milostpán měl a směl všechno.
Když kluk začal sedět vepředu, tak jsem taky pěnila. naštěstí jsem měla lepší auto a většinou jsme jezdili mým, takže to neexistovalo, když jsem neřídila, abych seděla vzadu.
Ex s tím měl velký problém, protože chlapeček… že :zed:

Rozešli jsme se a toto byl určitě jeden z důvodů, nedá se to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7028
12.8.24 12:56
@Markéta80 píše: Více

A už z toho důvodu tam děti primárně nestrkáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7294
12.8.24 15:32

Co je špatného na sezení na zadním sedadle? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
12.8.24 16:03
@schnulla píše: Více

Tady všechno. Kované macechy s IQ tykve, empatií nula nula prd, za to neochvějně přesvědčené o vlastni vedůležitosti a neomylnosti jezdí VŽDY vepředu, protože jezdit vzadu je pod jejich důstojnost. Konec citátu. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí