Napil se tělového mléka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
16.11.11 20:33
stredulinka píše:
Asi bych to řešila s doktorem, ale jestli to pomůže klidu, tak naše malá 9měs. do sebe zase nacucla trochu Indulony, té klasické modré a nic jí nebylo.

Já zase letos v únoru volala na toxikologii kvůli Sudokrému - malá mi ho čajzla z přebalováku, otevřela a než jsem si umyla hlavu, tak si opatlala ruce až po lokty, obličej, vlasy, uši, stůl v obýváku, misku s nakrájeným jablkem a lahev s čajem, co se nevešlo, rozmazala po koberci. :zed: Vůbec jsem tehdy nedokázala odhadnout, jestli a kolik ujedla, tak jsem radši volala.
Paní na toxu byla výborná, uklidnila mě, že se malá maximálně opotřebí, ale pak mě sprdla, že takové věci nejsou hračka a dětem do ruky nepatří. Ještě jsem tehdy čekala poučení, že mám děcku občas dát najíst, aby se chudátko nemuselo dokrmovat drogerií. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
16.11.11 20:36
emocuc.polymorf píše:
Neboj, to nic nebude, není to žádný SAVO :wink: :kytka:

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
16.11.11 20:38

Náš mladej zblajznul jelenní lůj, docela dosti. :roll: A kdyby věděli, že v půlroce ochutnal palačinku (než jsem se stačila otočit, starší mu ji dal koštnout :roll: ), tak už by mě hlásili na sociálku. :oops:

Myslím, že blinknul, protože ho to promastí. Ještě bych počítala, že se může pokadit, ale jinak určitě bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
16.11.11 20:41
pavlisk píše:
tak už zvracel :-(
ne hodně, ale dělal strašně blbosti, točil se, tak tomu asi pomohl.

Aspon to šlo ven.Určitě mu z toho nic nebude,možná trošku zabolí bříško,ale zítra už bude v pohodě :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.11.11 20:52

Malej si zase cucnul v 8m Sebamed, nic mu nebylo. A podezřívám tatínka, že už ochutnal i sprcháč. Neboj, bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
16.11.11 21:09
melanka píše:
A podezřívám tatínka, že už ochutnal i sprcháč.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.11.11 21:21

No hele, tyhle uzávěry Linda miluje. Taky je okusuje a už přesně ví, kde se kouše nejlíp. Naštěstí otevřela jen jednu lahvičku, ale nenapila se, možná trochu olízla krém.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák