Napsali byste mu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.2.24 20:30
@Kattynka000 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: no ty kokso :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prosimtě řekni mi, že ti je 16, že tě aspoň něco omlouvá a že z toho někdy vyrosteš :lol:Jinak bych straaaaašně chtěla vidět na živo tu nádhernou hvězdu, která chlapi musí pomalu odhánět, jak ji všichni chtějí, ale i tak má potřebu založit si seznamku a po nocích šu. at s cizinci z netu :lol: :lol: :lol:

S nikým zadarmo nes.ukam to je jedna vec a druhá vec, ze když už, tak s fizly ve službě, to je ta deviace, i mimo, ale to jen s lepšími..

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
29.2.24 20:45
@Anonymní píše:
S nikým zadarmo nes.ukam to je jedna vec a druhá vec, ze když už, tak s fizly ve službě, to je ta deviace, i mimo, ale to jen s lepšími..

:lol: no tak jestli ne zadarmo ale ještě si za to nechavas platit, tak to jsi vážně extra třída :lol: :lol: :lol: :lol: uvědomuješ si, že jsi naopak absolutní odpad našeho pohlaví? :poblion: :roll: prober se holka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.2.24 22:35

Ten blábol jsem tady už jednou od tebe četla.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
29.2.24 23:36
@Anonymní píše:

Jo tak on za toto měl ten chudák ještě zaplatit? Hele určitě mu napiš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6617
29.2.24 23:42
@Anonymní píše:

Jsi mu prostě zapomněla dát ceník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.2.24 23:46

Ty kráso, to je materiál. Nechápu ty vaše lajky a srdíčka na těch vašich posraných internetech. Já myslím, že jsi mu měla dát hned mezi futrama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.3.24 07:05
@Sadman píše:
Ty kráso, to je materiál. Nechápu ty vaše lajky a srdíčka na těch vašich posraných internetech. Já myslím, že jsi mu měla dát hned mezi futrama.

Ona chtěla, ale on ji evidentně zdrhnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 08:40
@Sadman píše:

Srdicko lajk je to stejný na badoo. Jsem zvykla, ze na me chlapi vlitnou jak prase do kukuřice. On se k nicemu neměl, furt se ptal jestli chci jako ojet a ze není na rychlovky a takové blaboly. Hrozny wtf

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.24 09:35
@Silverine247 píše:
Nebo se bal, co mas ty vsechno za breberky, kdyz se nechas jen tak obtahnout pri prvnim setkani. :nevim:

Vzhledem k tomu, ze to byl kkt už po zprávách a měl divny otázky, tak jsem mu schválně posílala konverzace s kolegy, co me mr.dali. On se pak jak tam byl ptal kolik jich tam dnes bylo 🤣 🤦🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
3747
1.3.24 11:49
@Anonymní píše:
Srdicko lajk je to stejný na badoo. Jsem zvykla, ze na me chlapi vlitnou jak prase do kukuřice. On se k nicemu neměl, furt se ptal jestli chci jako ojet a ze není na rychlovky a takové blaboly. Hrozny wtf

Kolik penisů už mělo tu čest navštívit tvou vagínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 19:06

Nic smazala jsem si profil. Když nenapsal 😂 🤷‍♀️ ja mu psát nebudu

Příspěvek upraven 01.03.24 v 19:58

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.24 19:58

Me tehdy hrozne nás. ral a hrozne se me to dotklo. Teď zpetne to už vidím jinak 🤷‍♀️co si o tom myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
4164
1.3.24 20:09
@Anonymní píše:
Me tehdy hrozne nás. ral a hrozne se me to dotklo. Teď zpetne to už vidím jinak 🤷‍♀️co si o tom myslíte vy?

a že ty seš ta modelka, devatenáctá nejkrásnější na světě, ze které si každý sedá na zadek a která sem jednou za čas napíše podobný výkřik?
na každém prstě jich máš deset, tak proč tak ulpíváš na jednom no name týpkovi, co tě nechce? vysvětlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 20:13
@Karamba2020 píše:
a že ty seš ta modelka, devatenáctá nejkrásnější na světě, ze které si každý sedá na zadek a která sem jednou za čas napíše podobný výkřik?
na každém prstě jich máš deset, tak proč tak ulpíváš na jednom no name týpkovi, co tě nechce? vysvětlíš?

Vubec, to jen teď me to napadlo, jak jsem na nej zas narazila. Jen sranda. Proč myslis ze me nechce? Ja ho tehdy poslala do h.jzlu

• Citovat
  • Upravit
4164
1.3.24 20:16
@Anonymní píše:
Vubec, to jen teď me to napadlo, jak jsem na nej zas narazila. Jen sranda. Proč myslis ze me nechce? Ja ho tehdy poslala do h.jzlu

vždyť to sama píšeš, že tě nechce, nebo snad máš nějaké indicie, že chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí