Narážím na špatné ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3533
29.1.21 12:47
@Josefuna píše:
Už jsem to psala. Jsem vdaná a s dětma, takže volný čas mám teď jiný než bych měla sama. Ale i tak mi hodně známých říká, že je problém se seznámit, protože celý den tráví v práci a na cestě do ní a z ní. Volné jsou akorát ty víkendy. Člověk by se cíleně musel přihlásit na nějakou aktivitu, kde je hodně lidí.

A k tomu doplním, že po práci jsou děti. Jinak klobouk dolů před každým, kdo dokáže flirtovat, když je někde s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 12:48
@unuděná píše:
@Josefuna Já bych ale nečekala, až mě někdo osloví, chápeš? Nepotřebovala bych se po třicítce cítit jako princezna, kterou někdo dobývá. Prostě tohle vyplyne spíš z nějakého kontextu. Někoho, kdo by mě zastavil a řekl hlášku typu „slečno, máte krásné oči, nešla byste na kafe“ bych stejně poslala do háje :P Chápeš nebo vysvětluju zbytečně?
Mimochodem ano, dva páry v mém okolí je opravdu malinké procento s příhlédnutím k tomu, s kolik dalšími lidmi se znám a vím, jak se seznámili :mavam:

Moje kamarádka je snad nejvíc sociální člověk jakého znám, díky práci i soukromě se pohybuje mezi spoustou a spoustou lidí, má dokonce i psa :lol: a stejně byla 5 let od rozchodu s lůzrem sama a ne a ne najít. Někdo může říct, že moc tlačila na pilu, někdo zase, že málo, někdo, že byla moc stará a působila zoufale :nevim: Asi taky není typ, který by někoho oslovil sám, musí být sbalena (a jak ji znám, tak někdy ani nepozná signály, že se někomu líbí :lol: ). Prostě je to čistě individuální věc a taky trochu osud podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 12:49
@Sedmnactnulajedna píše:
@unuděná
Uplne nejlepsi jsou ty reci, jak v realnem zivote se nekdo seznamuje v jednom kuse nebo ji oslovuji muzi jak na bezicim pasu, takze proc lezt na seznamky.
Ja se taky seznamuju v realnem svete, usmivam se, jsem pratelska, dostavam nabidky, ale kdyz hledas nekoho na vztah, je to uplne jinej level. Teprve pak zjistis, ze 99 % chce jenom flirt, nezavazny sex anebo proste je zadany, ale radi si popovidaji se zenou u obeda, jen tak. Takze razem je vyber o mnoho uzsi a situace uplne jina, nez kdyz pomalu slysim zlate svatebni zvony, kdykoli s nekym sympaticky promluvim nebo zaflirtuju. To je takove fantazijni videni.
Potkat nekoho je samozrejme mozne a bezne se to deje, ale seznamka ma ponekud vetsi fokus. Neni duvod ji odsuzovat.

Edit: 99 % z tech, co se mi libi ;)

Příspěvek upraven 29.01.21 v 12:35

Amen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
29.1.21 12:49
@unuděná píše:
Ona se ale kolem mě neudělala sama od sebe a o tom to je ;)

No vidíš, mně zase přišlo, že se kolem mě tvoří hlavně tehdy, když něco potřebují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.21 12:50
@Josefuna píše:
To není až tak důležité, to je důležité tak na emimunu. Možná by se děvčata divila, kolik techniků a IT pracovníků píše s hrubkami, ale kdyby děvčata viděla jejich plat, tak by jim to ráda odpustila. :D

No vidis, ja IT doma mam a pise v pohode. S jeho vydelkem (neb neni zamestnanec) jsem tez spokojena ;). Musis se smirit s tim, ze kazdy mame na partnera jiste pozadavky a jako bych nechtela nekoho o deset let starsiho, nechtela bych partnera, ktery by mel problemy s materskym jazykem.

• Citovat
  • Upravit
3533
29.1.21 12:50
@unuděná píše:
@Josefuna No a mě právě přijde lepší seznamovat se když už online, tak třeba právě přes FB skupinu milovníků cizích jazyků (příklad), než na klasické seznamce, která je prvoplánově určena k hledání partnera. Taky tam můžeš najít kamarády/kamarádky, kteří tě pak zase seznámí s někým dalším atd.

Pak se ti taky může stát, že působíš jako zoufalka, která se nakýbluje všude, aby tam někoho potkala. Já tyhle typy nemám rád. Zajímají se o tu činnost a o mou osobu jen do té míry, dokud nezjistí, že já nemám zájem a nemám ani kamarády k seznámení. Jestli tady někdo označil seznamku za zoufalost, tak já považuju tohle chování za zoufalost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.21 12:53

@Julča001 Věřím. Ony ženy po rozvodu, zvlášť pokud už mají děti, jsou taková specifická kategorie. Ať už muže hledají nebo ne, nesou si v sobě ten rozvod a jisté zklamání od minulého chlapa, plus samozřejmě ty stížené podmínky s dětmi. Tam bych si upřímně radit neodvažovala. Ale mladý kluk bez závazků (potažmo holka) by měl žít. A ne klikat.

Myslím, že už tu do toho nebudu dál zabředávat, samozřejmě můj názor není jediný platný a už vůbec ne univerzální. Každý jsme nějaký a každý má jiné požadavky a možnosti. Vše, co jsem chtěla svými příspěvky říct je to, že lidé, kteří mají aktivní zájmy a udržují si přátelství, většinou seznamku nepotřebují. A víc koukat kolem sebe než do telefonu. To mi přijde jako ošklivý nešvar, když sleduji pěkného chlapa v autobuse a on pět zastávek neodtrhne obličej od obrazovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
29.1.21 12:54

Potkala jsem manžela na seznamce, ale to nám oběma bylo už hodně přes 30. Seznámení s ním předcházelo 2 roky randění, během nichž jsem potkala opravdu leccos - od nabidek sexu a ženaté nevěrníky přes vyšinuté jedince, chlapce kteří se scházeli jen z nudy, spoustu rozvedených, kteří hledali hospodyně k dětem, zoufalce, které nikdo nechtěl, až po chlapy, kteří byli celkem fajn, ale prostě jsme si nesedli, vyšumělo to apod.

Nicméně vytrvalost přinesla ovoce. Když jsem šla na první rande s manželem, řekla jsem si - ještě tenhle poslední a už s tím končím. Nakonec jsem našla fakt super chlapa, lepšího jsem si nemohla přát.

Moje rada je vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.21 12:54
@riccius píše:
Pak se ti taky může stát, že působíš jako zoufalka, která se nakýbluje všude, aby tam někoho potkala. Já tyhle typy nemám rád. Zajímají se o tu činnost a o mou osobu jen do té míry, dokud nezjistí, že já nemám zájem a nemám ani kamarády k seznámení. Jestli tady někdo označil seznamku za zoufalost, tak já považuju tohle chování za zoufalost.

Jaké chování? Jako zájem o koníček a lidi kolem něj je zoufalost?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 12:56
@riccius píše:

Přesně, není to autentické. Takže každý by se měl seznamovat tak, jak je pro něj přirozené, i kdyby to byla seznamka a ne se stylizovat do zájmů a koníčků, které mě nezajímají, jen abych přes ně potkala chlapa. Představ si, že se někdo seznámí se ženou v nějakém „zájmovém kroužku“ a je nadšen, že někdo jeho koníček sdílí a pak zjistí, že to všechno byla lež :roll: Prostě extroverti nikdy nepochopí, jak můžou mít introverti v reálném životě problém se seznámit. Každý má nějaké silné stránky, já si třeba troufnu říct, že jsem na seznamce nikdy neměla problém rozvinout zajímavou konverzaci a zaujmout a nikdy jsem neměla problém jako čtu tady: mluví jen o sobě, na nic o mně se neptá, co mu mám napsat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
29.1.21 12:58
@unuděná píše:
Jaké chování? Jako zájem o koníček a lidi kolem něj je zoufalost?? :mrgreen:

Ne předstíraný zájem, který opadne ve chvíli, kdy tam není potenciál na klofnutí chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.21 12:58

@Julča001 Ježiš ale tohle tu nikdo neradil, natož ne já probůh!! :zed: Naopak!! Já doporučovala seznamovat se přes svůj REÁLNÝ koníček. A pak logicky můžou vzniknout nejen vztahy milenecké, ale i ty přátelské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 12:59
@unuděná píše:
@Julča001
Vše, co jsem chtěla svými příspěvky říct je to, že lidé, kteří mají aktivní zájmy a udržují si přátelství, většinou seznamku nepotřebují. A víc koukat kolem sebe než do telefonu. To mi přijde jako ošklivý nešvar, když sleduji pěkného chlapa v autobuse a on pět zastávek neodtrhne obličej od obrazovky…

Určitě, však já jsem hned na začátku psala, že v tomhle mladém věku by to přece jen mělo jít přirozeně. Jinak moje kamarádka byla kdysi sbalena chlapcem, co s ním jezdila stejným autobusem :srdce:, dneska by se to díky čumění do mobilu už asi nepovedlo a to je přesně ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.21 12:59
@riccius píše:
Ne předstíraný zájem, který opadne ve chvíli, kdy tam není potenciál na klofnutí chlapa.

Tak tos ale vůbec nepochopil podstatu toho, co jsem psala. Sorry kámo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 13:00
@unuděná píše:
@Julča001 Ježiš ale tohle tu nikdo neradil, natož ne já probůh!! :zed: Naopak!! Já doporučovala seznamovat se přes svůj REÁLNÝ koníček. A pak logicky můžou vzniknout nejen vztahy milenecké, ale i ty přátelské.

Ale však jo, ale riccius správně zmínil, že jsou i takoví lidé, kteří to dělají uměle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí