Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nějakou dobu randim s jedním klukem, dřív jsme byli dlouho kamarádi, ale teď to začíná být vážnější. (Oba 24) Vzhledem i postavou se mi fakt líbí, dokážu si představit s ním spat.. Jako když je nějaká společenská akce nebo tak, je to v pohodě, ale jinak mi přijde, že deodorant nepoužívá a podle toho to tak vypadá. Nevím jak je naucenej z rodiny, ale přijde mi, že ani moc neperou (bydlí s rodičema). Nikdy jsem z oblečení necítila prášek ani avivaz. A tak prostě když to dlouho nepere tak je to pak dost cítit potem.
Já ho mám fakt ráda, ale nevím jak mu tohle říct, do očí to nezvládnu.. To prostě ne, už mám připravený co bych mu napsala, aby prostě častěji pral a dával si na to víc pozor, že mu s tím klidně pomůžu atd. Bojím se jak zareaguje a že to bude strašně trapný. Neřešil jste někdo podobnou situaci?
Jwzis ja to vzdy rekla na rovinu.
A kdyz ti to je blby tak az spolu budete pritul se pak se odtahni a rekni, promin, ale mas asi zatuchle trikonejak divne smrdi. a nejlepsi je to rict narovinu
Ježíš to je nuda. Co kdybychom se šli osprchovat a pak použili deodorant. ![]()
Tak aby častěji pral to mu asi říkat nemusíš, oblečení nemusí vonět po prášcích. Pokud oblečení nesmrdí, tak bych neřešila. Nicméně ten deodorant, to je blbé. Napadá mě akorát mu ho koupit a dát
třeba ho to trkne.
@Niikolla135 Nemá narozeniny nebo svátek? Že by jsi mi koupila nějakou vůní, třeba by mu to trklo.
Kamarád mi říkal, že než si zacal s nynější partnerkou, tak měl take dilema. Našel si ženu, chytrou, rozumnou, pěknou v obličeji, ale tlustou, hodně… tak ji k narozeninám (cca 3 měsíce po seznámení) koupil běžecké boty. A vzala to suprově, začli spolu běhat a ona hubnout, a nyní čekají miminko ![]()
@Leo44
No nevím… To je trochu drsný, ne? Víš jak by mu bylo v tu chvíli?
@alena1995 píše:
Kamarád mi říkal, že než si zacal s nynější partnerkou, tak měl take dilema. Našel si ženu, chytrou, rozumnou, pěknou v obličeji, ale tlustou, hodně… tak ji k narozeninám (cca 3 měsíce po seznámení) koupil běžecké boty. A vzala to suprově, začli spolu běhat a ona hubnout, a nyní čekají miminko
Tyjo, tak to snad už radši říct napřímo (pokud má někdo dojem, že na váhu ženská potřebuje upozorňovat).
Ale aspoň vyřešil i dárek ke čtyřicátinám - kloubní výživu.
Ja proste jen rekla: „Promin, zlato, ale potrebujes sprchu.“
@Niikolla135 píše:
Neřešil jste někdo podobnou situaci?
Neřešil. Ale až se do této prekérky dostanu, založím tady o tom diskuzi.
@MrsNorris píše:
Tyjo, tak to snad už radši říct napřímo (pokud má někdo dojem, že na váhu ženská potřebuje upozorňovat).
Ale aspoň vyřešil i dárek ke čtyřicátinám - kloubní výživu.
Nechtěl ji to říct napřímo, aby ji neublížil nebo aby ji neztratil, chtěl prostě pomalu aby sama k tomu došla a začala mít sport rada. Jako „Ahoj Klárko, jsi chytrá a inteligentní žena, ale jsi tlustá, zhubni.“ - By spíš upadla do depresí a jedla by jak o život.
@alena1995 píše:
@Niikolla135 Nemá narozeniny nebo svátek? Že by jsi mi koupila nějakou vůní, třeba by mu to trklo.
Tak brzy bude ten Valentýn… ![]()
@Niikolla135 píše:
Ahoj,nějakou dobu randim s jedním klukem, dřív jsme byli dlouho kamarádi, ale teď to začíná být vážnější. (Oba 24) Vzhledem i postavou se mi fakt líbí, dokážu si představit s ním spat.. Jako když je nějaká společenská akce nebo tak, je to v pohodě, ale jinak mi přijde, že deodorant nepoužívá a podle toho to tak vypadá. Nevím jak je naucenej z rodiny, ale přijde mi, že ani moc neperou (bydlí s rodičema). Nikdy jsem z oblečení necítila prášek ani avivaz. A tak prostě když to dlouho nepere tak je to pak dost cítit potem.
Já ho mám fakt ráda, ale nevím jak mu tohle říct, do očí to nezvládnu.. To prostě ne, už mám připravený co bych mu napsala, aby prostě častěji pral a dával si na to víc pozor, že mu s tím klidně pomůžu atd. Bojím se jak zareaguje a že to bude strašně trapný. Neřešil jste někdo podobnou situaci?
Sorry jako. Smrdis.
@Niikolla135 píše:
Ahoj,nějakou dobu randim s jedním klukem, dřív jsme byli dlouho kamarádi, ale teď to začíná být vážnější. (Oba 24) Vzhledem i postavou se mi fakt líbí, dokážu si představit s ním spat.. Jako když je nějaká společenská akce nebo tak, je to v pohodě, ale jinak mi přijde, že deodorant nepoužívá a podle toho to tak vypadá. Nevím jak je naucenej z rodiny, ale přijde mi, že ani moc neperou (bydlí s rodičema). Nikdy jsem z oblečení necítila prášek ani avivaz. A tak prostě když to dlouho nepere tak je to pak dost cítit potem.
To je jak s mým milencem. Potí se jak to prase a smrdí jak CAP.
Hygienu dodržuje, pere, aviváž tedy nepoužívá, ale ta je stejně škodlivá a na některé materiály by se ani používat neměla.
Důležité je, že má prádlo čisté. On žádné antiperspiranty nepoužíval, já jsem mu nakoupila kuličky pod paži (jsou proti pocení nejúčinnější) a vzorně je používá, řekla jsem mu narovinu, že smrdí potem. Potí se pořád hodně, když se zpotí, tak smrdí jak CAP, ale s tou kuličkou pod paži je to daleko lepší.
Příspěvek upraven 28.01.21 v 22:41
Já bych mu to radši napsala na rovinu, ale bojím se, jak by to vzal.. ![]()
Řekla bych mu to upřímně a narovinu. Pak ti chlapi z nás nemají být zmatení, když ani ženská nedokáže říct, co chce.
Možná to tak vnímá i okolí a ještě mu to nikdy nikdo neřekl..
Proč by to mělo zranit jeho city? Myslím, že i každá holka by ráda věděla, když zrovna nevoní příjemně a z jakéhokoliv důvodu (ať už například třeba rýma) se necítí. Možná mu to chvilku bude šrotovat, cítit se trapně, ale určitě ti bude vděčný a něco s tím rád udělá…