Jak mu říct, že smrdí potem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39815
29.1.21 10:05

No deodoranty…
Nee, nic proto nim, ale hlavni je nejdriv se umyt (ja kdyz citim ze jen trochu jsem zpocena v podpazi, ihned se jdu umyt) a nenosit dlouho to zpocene obleceni. prupadne mit nahradni. :nevim: Navonet se - zkusit prerazit pot nejakym sprejem, je uplne nejhorší.

Ale jak to naznacit…hmm, asi mu jako vypravet o nekom. Primo rict smrdis, to mi prijde trochu prece jen neomalene. No, az jak by pochopil ten „něčí“ priklad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 10:15
@Žirafa 69 píše:
No deodoranty…
Nee, nic proto nim, ale hlavni je nejdriv se umyt (ja kdyz citim ze jen trochu jsem zpocena v podpazi, ihned se jdu umyt) a nenosit dlouho to zpocene obleceni. prupadne mit nahradni. :nevim: Navonet se - zkusit prerazit pot nejakym sprejem, je uplne nejhorší.Ale jak to naznacit…hmm, asi mu jako vypravet o nekom. Primo rict smrdis, to mi prijde trochu prece jen neomalene. No, az jak by pochopil ten „něčí“ priklad. ;)

No jasně, musí to být všechno dohromady, prostě zlepšit hygienu. Z mé zkušenosti jsou chlapi na naznačování tupí, klidně by si mohl říct: proč mi vypráví o nějakém smraďochovi, když mě se to vůbec netýká :lol: Takže jsem pro přímou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
29.1.21 10:26
@Julča001 píše:
No jasně, musí to být všechno dohromady, prostě zlepšit hygienu. ** Z mé zkušenosti jsou chlapi na naznačování tupí, klidně by si mohl říct: proč mi vypráví o nějakém smraďochovi, když mě se to vůbec netýká** :lol: Takže jsem pro přímou cestu.

No mozna jsem spis mela na mysli neco jako „dokazes pochopit, jak je to neprijemny vedle toho cloveka byt, a jak to, ze on to sam neciti?“ nebo tak nejak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 10:29
@Žirafa 69 píše:
No mozna jsem spis mela na mysli neco jako „dokazes pochopit, jak je to neprijemny vedle toho cloveka byt, a jak to, ze on to sam neciti?“ nebo tak nejak. ;)

Jo, já tomu rozumím, tak když to nejdřív zkusí takhle, tak nic nezkazí, ale riskuje, že to stejně bude muset říct na férovku. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
29.1.21 10:32

@Julča001 Jsi v pořádku? To, že tebe by tohle urazilo neznamená, že to uráží i jiné. Holka zhubnout chtěla, jen prostě potřebovala impuls. Ne každá tlustá ženská se má ráda taková jaká je. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4998
29.1.21 10:35
@alena1995 píše:
@Julča001 Jsi v pořádku? To, že tebe by tohle urazilo neznamená, že to uráží i jiné. Holka zhubnout chtěla, jen prostě potřebovala impuls. Ne každá tlustá ženská se má ráda taková jaká je. :roll:

Jsem v pořádku, díky za optání. U ní ale žádný problém nevidím, spíš u něj, proč si najde tlustou, když se mu nelíbí, jaká je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
29.1.21 10:37

@Julča001 Tak za prvé tohle není tématem diskuze. A za druhé, můžu ti na něj dát kontakt a zeptej se ho sama. 8o

Mě se tlustí lidé taky nelíbí, ne, protože jsou tlustí, ale protože mohou mít zdravotní potíže, protože to vypovídá dost o tom jak své tělo mají rádi oni samotní atd…

• Citovat
  • Upravit
4998
29.1.21 10:39
@alena1995 píše:
@Julča001 Tak za prvé tohle není tématem diskuze. A za druhé, můžu ti na něj dát kontakt a zeptej se ho sama. 8oMě se tlustí lidé taky nelíbí, ne, protože jsou tlustí, ale protože mohou mít zdravotní potíže, protože to vypovídá dost o tom jak své tělo mají rádi oni samotní atd…

Jasně, už nebudeme prasit, ale replika „Mě se tlustí lidé taky nelíbí, protože mohou mít zdravotní potíže“ je dobrý sebeklam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
29.1.21 10:40
@Lucí_123456 píše:
Ahoj :mavam: Tak mě napadá já na tvém místě bych na to šla asi takovou malou dovolenou lstí :lol: začala bych třeba vyprávět o někom - Klíďo bych si třeba i někoho vymyslela ať už kolegu nebo bývalého učitele či spolužáka- kdo také nepoužíval deodorant strašně smrděl a že ti to vadilo když k tobě ten dotyčný přišel blíž. Podle mého by ho to mělo trknout :andel:

To je přesně ženská logika. Tím mu přece dáváš najevo, že on nesmrdí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
29.1.21 10:44

@Julča001 Bože můj :lol: mě prostě fakt nepritahuje někdo, kdo kašle na své zdraví. Ty sebeklame. Už vůbec nereaguj, fakt mě nebavíš. Pokud si myslíš, že jsi jediná na světě, která má správný názor - pleteš se.

• Citovat
  • Upravit
14313
29.1.21 10:47

@alena1995 To samé se dá říci o kuracich, alkoholicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.1.21 10:48
@alena1995 píše:
@Julča001 mě prostě fakt nepritahuje někdo, kdo kašle na své zdraví

No, ale to zní přece úplně jinak, tomu se rozumět dá. Toho tvého známého asi přitahovala, kupodivu asi NAVZDORY té tloušťce (ó hrůzo), ale styděl se za to (mimochodem je o tom dobrá divadelní hra Tlustý prase) a tak ji musel vytvarovat jinak. Každopádně je fajn, že jsou oba spokojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
29.1.21 10:49

@Annabela11 Samozřejmě. Já tím nechci nikoho urazit, sama jsem na svoji výšku (156) měla 75kg a sama tedy moc dobře vím, že člověk si sám sebe prostě pořádně neváží, když je líný cokoliv pro své zdraví udělat.

• Citovat
  • Upravit
2125
29.1.21 10:53
@riccius píše:
To je přesně ženská logika. Tím mu přece dáváš najevo, že on nesmrdí. :zed:

No :lol: Já si právě myslím že když ona řekne že ten vymyšlený člověk nepoužíval deodorant tak on se právě chytne za nos a řekne Sakra vždyť já ho taky nepoužívám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.1.21 10:58
@Klopotkova píše:
To je jak s mým milencem. Potí se jak to prase a smrdí jak CAP.
Hygienu dodržuje, pere, aviváž tedy nepoužívá, ale ta je stejně škodlivá a na některé materiály by se ani používat neměla.
Důležité je, že má prádlo čisté. On žádné antiperspiranty nepoužíval, já jsem mu nakoupila kuličky pod paži (jsou proti pocení nejúčinnější) a vzorně je používá, řekla jsem mu narovinu, že smrdí potem. Potí se pořád hodně, když se zpotí, tak smrdí jak CAP, ale s tou kuličkou pod paži je to daleko lepší.Příspěvek upraven 28.01.21 v 22:41

Twl Klopino :lol: :lol: :mrgreen: já se z tebe fakt po.seru :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí