Narážky na váhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13993
4.8.22 10:05
@Anonymní píše:
To je úplně stihla zenska. Já měla o 10 více. To je jedno. Chci říci, ze pokud on to tak vidí….nic s tím neudělá realita, ze je úplně hubena

Jenže on si musí uvědomit, že je štíhlá, že nemá velké břicho a když bude hubnout může si akorát uškodit. Měla jsem známého, měl rád hubené ženské. Jeho manželka umřela na anorexii. Ti chlapi měli taky přemýšlet hlavou a ne nutit hubnout zdravou a štíhlou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
4.8.22 10:06
@Anonymní píše:
Tvrdí, ze mi to říkal roky, ze ho to proste nepritahuje. Dále tvrdí, ze ona je jen kamarádka, ze s ni nic nemá. Ale ona kamarádka má opravdu 60 kilo, silikony a napichane rty. Tezko říci, kde je problém. Zda mu opravdu vadila moje nadvaha, ze se rozhledl jinde. Ale opravdu mi to říkal roky. Nebo se nejprve zhlednul jinde. Já chci jen říci, ze pokud to říká…. Je to určitě signál… ze něco není z jeho strany Ok.

Kdybys neměla 70 kilo, měla bys jiný problém… Na ní ho láká hlavně to, že je nová a neokoukaná. Kdyby nebyla kamarádka „se kterou nic nemá“, byl by nejspíše ještě stále s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 10:24

@opulus mas naprostou pravdu…. Čekám jen na to rozseknuti. Je to na palici.

• Citovat
  • Upravit
5533
4.8.22 10:38
@Anonymní píše:
@opulus mas naprostou pravdu…. Čekám jen na to rozseknuti. Je to na palici.

Je. :hug:
Když začne mít tendence se vrátit, co myslíš, že uděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.8.22 11:05

Co teprve až budeš těhotná a ne o po porodu? Je to pitomé a úplně normálně bych mu řekla, že není normální takhle se chovat. Zeptej se ho, že až budeš po porodu jeho dítěte tak to bude ještě horší? Chlapi jsou fakt sobci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
4.8.22 11:35
@opulus píše:
Takže jsi měla 70 kg a kvůli tomu se s tebou po 20 letech rozešel… :roll:
V době rozchodu už měl jinou, ne?

Opulus ale on jí to říkal roky že ho to fyzicky nepřitahuje, těžko si to v mozku dá jen tak přehodit, když jd tak nastavený. Ona ho nebrala vážně, a tak to dopadlo. Dopouští lidi si partnera neváží fostatecne a je jim jedno jestli jsou spokojeni nebo ne..páry spolu nekomunikuji, proto je tolik never, a rozvodů. Stačí si vzájemně naslouchat a hledat cestu, ano někdy to nejde, ale aspoň člověk zkusil

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
4.8.22 11:36
@Keckalinda píše:
Co teprve až budeš těhotná a ne o po porodu? Je to pitomé a úplně normálně bych mu řekla, že není normální takhle se chovat. Zeptej se ho, že až budeš po porodu jeho dítěte tak to bude ještě horší? Chlapi jsou fakt sobci :mrgreen:

Jak víš e plánuji rodinu? Třetina paru co znám kolo 30 let neplanuji deti

• Citovat
  • Upravit
5533
4.8.22 12:01
@Cizinka1 píše:
Opulus ale on jí to říkal roky že ho to fyzicky nepřitahuje, těžko si to v mozku dá jen tak přehodit, když jd tak nastavený. Ona ho nebrala vážně, a tak to dopadlo. Dopouští lidi si partnera neváží fostatecne a je jim jedno jestli jsou spokojeni nebo ne..páry spolu nekomunikuji, proto je tolik never, a rozvodů. Stačí si vzájemně naslouchat a hledat cestu, ano někdy to nejde, ale aspoň člověk zkusil

Já mu neberu jeho preference.
Ale kolik let s tou nepřitažlivou tlusťoškou zůstával a sexoval… :think:
Tohle je zástupný důvod. Pro 10 kilo se po dvaceti letech nerozcházíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.8.22 12:07
@opulus píše:
Já mu neberu jeho preference.
Ale kolik let s tou nepřitažlivou tlusťoškou zůstával a sexoval… :think:
Tohle je zástupný důvod. Pro 10 kilo se po dvaceti letech nerozcházíš.

To sice nerozchazis, ale sex uz potom opravdu neni radost. Muj muz pribral 20kg a opravdu na tom neni nic pritazliveho. Rozchazet se s nim kvuli tomu nechci, protoze ho mam rada, ale sex je kolikrat spis z povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
4.8.22 12:18
@amet píše:
To sice nerozchazis, ale sex uz potom opravdu neni radost. Muj muz pribral 20kg a opravdu na tom neni nic pritazliveho. Rozchazet se s nim kvuli tomu nechci, protoze ho mam rada, ale sex je kolikrat spis z povinnosti.

Ano měla jsem to podobné, ale naštěstí že vzpamatoval, neboť mnd ten sex s ním chyběl hodně. Ještě jsem vdaná věku, kdy chci aby mě fyzicky manžel přitahoval.
Samozřejmě když by to bylo k vůli nemoci tak jd to úplně o něčem jinem

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
4.8.22 12:18
@amet píše:

A hubnout se nesnazi? řekla jsi mu to?

• Citovat
  • Upravit
3121
4.8.22 12:29
@Anonymní píše:
No… asi nebudeš chtít slyšet, co napisu. Ale manžel mě takto upozorňoval asi 5 let. Celou dobu jsem to hazela za hlavu, neb já byla spokojena, nebo jsem se na nej naštvala nebo tak. Letos to vyvrchlilo po 20 letech rozchodem. Prý mi to říkal roky. Já nic nedelala. On si vzal štíhlou ženu. Ma mě prý rad jako kamarádku, ne manželku. Nepřitahují ho. Takže zpětne??? Zarvala bych a makala na sobě.

O kolika kilech (při jaké výšce) navíc píšeš?
Mohla bys ještě prosím napsat vývoj hmotnosti, tvaru a měkkosti postavy: při seznámení, před dětmi, po dětech, teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
4.8.22 12:40
@amet píše:

Nebuď v iluzi, že i kdyby doma měl stále tu samou ženu, že by se mu po dvaceti letech nelíbila (rozuměj nebyla přitažlivější) nějaká jiná, neokoukaná…
A je klidně možné, že i kdyby ten tvůj těch 20 kilo zhubl, tak k sexu budeš přistupovat úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.22 14:38

Asi bych s ním narovinu probrala, jak se kvůli těm jeho poznámkám cítím a co si myslím o svém vzhledu já, ale je důležité si i vyslechnout, jak to vnímá on. Ono být ve vztahu s někým, kdo mě nepřitahuje prostě nejde a připadá mi normální, že se sebou chci něco dělat, abych byla pro partnera atraktivní a totéž čekám i od něj. Ale zase v rozumné míře tak, aby to nikomu nebylo nepříjemné a oba se cítili v tom vztahu dobře. Pokud ti jeho požadavky přijdou nějak nereálné, tak mu vysvětli, proč to nejde nebo proč nechceš, a on se buď vrátí zpátky nohama na zem a vymyslíte třeba nějaký kompromis, nebo ho pošli o dům dál. Např. píšeš, že není na cvičení moc času…tak jestli trávíš většinu dne v práci a pak třeba ještě doma nějaké domácí práce atd. tak není divu, tak ať třeba on za tebe udělá něco v domácnosti, když chce abys víc cvičila, a ty budeš mít čas a sílu místo úklidu pocvičit. Nebo choďte cvičit ve volném čase společně a třeba budete mít nového společného koníčka. Já nikdy na cvičení nebyla, ale před pár lety jsme se s manželem rozhodli začít společně chodit do fitka a už nám to zůstalo a baví nás to…lepší než společně čučet na telku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.8.22 15:14
@Cizinka1 píše:
A hubnout se nesnazi? řekla jsi mu to?

Rekla jsem mu to nekolikrat. Sám uznal, ze má nadvahu a ze s tím bude určitě něco dělat, ale zůstalo to jenom u slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí