Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 píše:
@JancaS84 aha tak to se omlouvám..ale být na pracovní neschopnosti mi nepřipadá jako “účast na nemocenském pojištění”
Tak se omlouvám za mylné info
Takže když budeš mít dlouhodobý úraz například a bude trvat klidně až rok.. A ty se pak vratis a nečekaně otehotnis tak ti nebude vadit že si ostrouhala mrkev na mateřské protože si ležela s hnatou v gypsu. Protože i to je situace, kterou popisujes
@sarah1618 píše:
@Sharon97 nevím jak neočekávaně těhotní.
Takže mě se to asi netýká
Ne? Zkus si představit ženu s alergií na latex, hormonální onemocnění kdy se s hladinou zhoršují i onemocnění, a chlapa alergického na tělísko.
pak možná pochopíš. Každý nemá ten luxus že mu funguje vše na co si ukáže. Silně doufám, že si nepobírala ani rodičák. Když máš tak plánované dítě/děti a jsi proti mateřské v jistých v situacích tak si určitě měla dosti peněz našetřených aby si neeticky nesosala soc systém. ![]()
@Anonymní píše:
Ne? Zkus si představit ženu s alergií na latex, hormonální onemocnění kdy se s hladinou zhoršují i onemocnění, a chlapa alergického na tělísko.pak možná pochopíš. Každý nemá ten luxus že mu funguje vše na co si ukáže. Silně doufám, že si nepobírala ani rodičák. Když máš tak plánované dítě/děti a jsi proti mateřské v jistých v situacích tak si určitě měla dosti peněz našetřených aby si neeticky nesosala soc systém.
a kondomy bez latexu ta zena nezna?
@Tarena píše:
a kondomy bez latexu ta zena nezna?
Tak kondom není 100% ochrana, stačí aby prasknul a jak nemůžeš hormony, tak se můžeš jen modlit, abys nebyla těhotná.
@Kriss Tina píše:
Tak kondom není 100% ochrana, stačí aby prasknul a jak nemůžeš hormony, tak se můžeš jen modlit, abys nebyla těhotná.
No porad lepsi nez nic, co provozovali oni. Mohli pouzit kondom plus prerusovana souloz.
@Anonymní píše:
Ne? Zkus si představit ženu s alergií na latex, hormonální onemocnění kdy se s hladinou zhoršují i onemocnění, a chlapa alergického na tělísko.pak možná pochopíš. Každý nemá ten luxus že mu funguje vše na co si ukáže. Silně doufám, že si nepobírala ani rodičák. Když máš tak plánované dítě/děti a jsi proti mateřské v jistých v situacích tak si určitě měla dosti peněz našetřených aby si neeticky nesosala soc systém.
A Ty máš nějaký problém, že jsi tak útočná?
Nejdříve se srovnej sama se sebou. Já o Tvé útočné reakce fakt nestojím.
A ještě anonymně
Nic o neetickém sosáni sociálních dávek jsem nepsala
Jo a mimochodem, teď jsem v PN těhotná, tak doufám, že to rozdýcháš.
@Tarena píše:
No porad lepsi nez nic, co provozovali oni. Mohli pouzit kondom plus prerusovana souloz.
Hele… Já přišla do jinače po rupnuti kondomu a Postinoru do 12 ti hodin. Takže mě nemusíš nadnaset jestli latex nebo nelatex.
@Anonymní píše:
Hele… Já přišla do jinače po rupnuti kondomu a Postinoru do 12 ti hodin. Takže mě nemusíš nadnaset jestli latex nebo nelatex.
No ale ta „zena“ co zminujes evidentne nepouziva nic ![]()
Jinak samozrejme, pokud se trefis do ovulace, tak je Postinor na nic, to je znama informace.
@sarah1618 píše:
A Ty máš nějaký problém, že jsi tak útočná?Nejdříve se srovnej sama se sebou. Já o Tvé útočné reakce fakt nestojím.
A ještě anonymně
Nic o neetickém sosáni sociálních dávek jsem nepsala
Jo a mimochodem, teď jsem v PN těhotná, tak doufám, že to rozdýcháš.
Potrefená husa. V těhotenství na PN a říká tady něco o tom že ji nepřijde PN jako nemocensky pojištěná. Doufám že teda budeš bez nároku na MD. Kriste pane.. Nad jinýma vohrnuje nos a u sebe ji to divný nepřijde. Štve tě že paní má nárok ačkoliv všudy všeho makala oficiálně 4 měsíce nebo co?
@Tarena píše:
No ale ta „zena“ co zminujes evidentne nepouziva nicJinak samozrejme, pokud se trefis do ovulace, tak je Postinor na nic, to je znama informace.
Ano to je fakt. To už nespasí ani kdyby ten Postinor byl čtyř fázový. Pak jsem si říkala po procitnutí že za to mohly být těhotenské vitamíny 😁
@Anonymní píše:
Potrefená husa. V těhotenství na PN a říká tady něco o tom že ji nepřijde PN jako nemocensky pojištěná. Doufám že teda budeš bez nároku na MD. Kriste pane.. Nad jinýma vohrnuje nos a u sebe ji to divný nepřijde. Štve tě že paní má nárok ačkoliv všudy všeho makala oficiálně 4 měsíce nebo co?
Pani ma narok? Myslis zakladatelku? Ty nejsi zakladatelka? ![]()