Naschvály rodiny ze strany přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
12.9.23 20:36

@Lojzísek to samozřejmě musí. Proto to s nimi řešil, jak řekl. A vyšlo najevo, proč tomu tak je. A to ani já a ani on neovlivníme, dokud si oni nerozsvítí, že jsem úplně normální. (Ale pravda je taková, že většina partnerů jejich rodičů s tím měla problém, kdo jsem)
Ano ja bych taky řekla, že takhle ne, taky jsem to řešila s rodičema vůči bývalému, ale určitě bych se nepřestala bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 20:40

@SimonNu no ano já dbám. Nemám ani nic proti moderním úpravám, každého věc :lol: samozřejmě za sebe docela utracím, ale tak abych dala potřebné do domácnosti a zbytek za sebe.. což je asi v tomhle věku normální :lol:
Tam je právě to, že my si rozuměli ve všem z počátku na mě byli hodni atd, bavili se se mnou.
Ale pak to začlo stylem, a musíš chodit na ty řasy apod?.. ano musím :nevim:
Taky jsem si myslela, že jim někdo něco řekl, to se stává, ale ne. A dnes přišel koneckoncu s tím, že jim vyloženě vadí, kdo jsem když to zjistili. A že si na to prý lidi ukazuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.9.23 20:46
@Lux1812 píše:
@SimonNu no ano já dbám. Nemám ani nic proti moderním úpravám, každého věc :lol: samozřejmě za sebe docela utracím, ale tak abych dala potřebné do domácnosti a zbytek za sebe.. což je asi v tomhle věku normální :lol:
Tam je právě to, že my si rozuměli ve všem z počátku na mě byli hodni atd, bavili se se mnou.
Ale pak to začlo stylem, a musíš chodit na ty řasy apod?.. ano musím :nevim:
Taky jsem si myslela, že jim někdo něco řekl, to se stává, ale ne. A dnes přišel koneckoncu s tím, že jim vyloženě vadí, kdo jsem když to zjistili. A že si na to prý lidi ukazuji :)

V tom případě to pak je jasné. Asi nezměníte to kdo jste a pokud jim to tak vadí tak to je jejich problém.

• buď tam nechoďte
  • nebo se nad to povzneste, ale bude to náročné
  • nebo se zamyslete nad tím zda to má smysl

PS: zajímalo by mě kdo teda jste? Ze jim to tak vadí? Klidně do soukromé zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.9.23 20:47

@Lux1812
A ty jako jak vypadáš, probůh?
Resp. na jakém maloměstě bydlíte?

Mamky táta byl hrdý cikán. Kapelmistr v městském orchestru.
Mamka i její ségry jsou tmavé, kudrnaté, okaté.
Nikdy je nikdo nekomentoval, ani rodiny jejich manželů. Nic.
Já taky vypadám “jižansky” a nikdo nikdy nic.
Maloměsta do 50k lidí, teprve teď bydlím v Brně a tam je to tuplem jedno.

Jako fakt si nedovedu představit JAK vypadáš a chováš se, že si na tebe cizí lidé “ukazují” 🤷🏻‍♀️ A tak moc to řeší. Ty to mega řešíš 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 20:50

@darkwulf tady se to opravdu řešilo i na základní škole.. měla jsem jako dítě kvůli tomu deprese, nikdo se mnou nesměl ani sedět. Spolužačka romka měla to samé. :nevim: Jsme z opravdu malého města. A bohužel nás tam lidi celkem brali jako nějaký odpad. Když jsem chodila ven apod tak mě děti dost šikanovali, házeli po mě i kamení..
No vtipný na tom je, že ja mám normálně vystudovanou střední školu atd na poutě jsem jezdila jen víkendy, nevypadáme nijak zvláštně. Jedině co, tak že nosím zlato, ale ne nějak extrémy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.9.23 20:53

@Lux1812
Ten byt máte tam u vás? Nechcete někam do civilizace?
Ono by to řešilo i tu jeho rodinu, sejde z očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
12.9.23 20:53
@Lux1812 píše:
@Pidulka1991 ja nevidím na svoji výchově nic špatného. Děti mají poslouchat rodiče. A děti si nemají co dovolovat na rodiče. A jelikož jsem z úplně jiného prostředí jiné kultury apod, tak je jasné, že to bude úplně jinak.

Děti by měly poslouchat rodiče, ale je dobře si uvědomit, ze už nejsi dítě ani on ne. Jste dospěli a to by meli rodiče respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 20:56

@darkwulf my jsme si koupili dům na vesnici docela daleko od nich. Ale blízko k naši práci, máme zde dobrou práci oba dva.
Naštěstí tady na té vesnici, kde teď jsme to nikdo už neřeší. Oni se obávají toho, že co si řeknou jejich sousedi, když se to doslechnou a tak. A proti Romům mají také vždy plno výhrad. Takže bych řekla, že to je bohužel jen nějaký rasismus.. ale nechci bejt tak hnusna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 20:58

@Pidulka1991 to samozřejmě, ale nepřijde mi v pohodě když třeba dítě je sprosté na rodiče. Jako že jsem tomu byla kolikrát svědkem. A to ani když je dospělé. Nenapadlo by mě říct mámě ty p*** nebo něco takového a že jsem to viděla taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.9.23 21:59

@Lux1812 tak podle toho co čtu tak to jak se k tobě rodina přítele chová je naprostý hnus :poblion: nic tak hrozného jsem nezažila, ale moje tchýně i otec jsou velmi dominantní a neustále chtěli řídit náš život. No každý po svém a úplně jinak :D a když jsme plánovali svatbu tak to bylo ještě 10× horší. Taky jsem to musela velice důrazně řešit a poslat je do patřičných mezí. No musím říct že to nebylo vůbec příjemné, řev, výčitky, slzy, dokonce s námi dva týdny nemluvili a to se potkáváme denně. Teď si to sedlo a vztahy nikdy nebyly lepší i když to pořád není ideální. Pokud jsou útoky od nich této intenzity, tak reakce vaše musí být stejně intenzivní, nebo i víc jinak to s nimi nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.9.23 22:10
@Lux1812 píše:
@OpportunityNox no ja zase neuznávám, pokud někdo je sprostý na rodiče :) to je podle mě hrozny taky. A ja mám vedle sebe někoho, kdo se ke mne chová hezky tak jen kvůli par lidem se s nim fakt nerozejdu. A laťku nízko nemám, jen když jsem viděla co se na mě lepí za typy okolo 23-25 že bydlí doma nebo holky mlátí nebo vyžadují sex a když není tak je zle, tak to fakt ne. To ten můj nic takového nedělá

Hahhaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.9.23 22:13
@Pidulka1991 píše:
To je ta direktivní výchova z toho se těžko vymaní.

Vždyť je to stejné vymyšlené 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.9.23 22:14
@Lux1812 píše:
@Pidulka1991 ja nevidím na svoji výchově nic špatného. Děti mají poslouchat rodiče. A děti si nemají co dovolovat na rodiče. A jelikož jsem z úplně jiného prostředí jiné kultury apod, tak je jasné, že to bude úplně jinak.
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.9.23 22:16
@Lux1812 píše:
@Pidulka1991 to samozřejmě, ale nepřijde mi v pohodě když třeba dítě je sprosté na rodiče. Jako že jsem tomu byla kolikrát svědkem. A to ani když je dospělé. Nenapadlo by mě říct mámě ty p*** nebo něco takového a že jsem to viděla taky..

:lol: :lol: vymezení vůči rodičům znamená poslat je do pí :mrgreen:

Prober se

Stejně je to vymyšlený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.9.23 22:20
@Luxinne píše:
@medvidka tak já mu to nedávám za vinu, jelikož se mě několikrát zastal. Ale jinak je to normální vztah, nejlepší co jsem kdy měla.. bohužel to začlo z jejich strany nějakou nenávisti :nevim: a snažím se spis řešit to, jak to řešit hlavně s nimi celkově nebo aby byl alespoň klid

On jdyby byl frajer, tak by řekl že tam bez tebe nepřijde a prijdete jen spolu pokud se budou k tobě chovat slušně. Tak by podle mne měl jednat 30-lety chlap

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová