Naschvály rodiny ze strany přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
12.9.23 22:23
@Luxinne píše:
@Barevné klubíčko no tak úplně popravdě, ja mám taky rodinu na prvním místě. U nás je to takové běžné…

Ale ne dospělé. Pokud je rodina fajn, tak ti nebudou pomlouvat partnera. Promiň ale kde je respekt rodičů k jeho synovi? On si tě vybral za partnerku a to mají respektovat

Příspěvek upraven 12.09.23 v 22:28

• Citovat
  • Upravit
33
12.9.23 22:27

@Cizinka 999 to mají nebo by měli to souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 22:29

@OpportunityNox nic vymyšlené není. Ale jediný kdo mi tady nepřijde normální jsi ty bohužel. Pokud se k rodičům chováš sprostě. Navíc to byl jen příklad, ja se probírat nemusím. A pokud kvůli rozdílným názorům hned každého zavrhneš, tak to pak hodně štěstí. To spíš někdo jinej si nabije hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.9.23 22:31
@Luxinne píše:
@pikola Ano je. On není tak úplně mamanek, sám taky odešel v 18 a vždycky si dělal, co chtěl. V ničem je moc neposlouchá.. ale jak dojde na tohle, přijde mi, že se spíš boji jich všech aby ho nezavrhli nebo něco :think:

No odpověděla jsi si sama - mamánek to je.
Nezáleží na tom, kdy odešel z domu apod.
Tomuhle vztahu, co popisuješ, moc šancí nedávám. Snad se pletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 22:33

@Rachel_cz zatím máme spolu dobrý vztah, ve všem. Doma to skoro neřešíme až na jednu hádku. Jinak jsme to spolu dnes probrali celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.9.23 22:36
@Lux1812 píše:
@Rachel_cz zatím máme spolu dobrý vztah, ve všem. Doma to skoro neřešíme až na jednu hádku. Jinak jsme to spolu dnes probrali celé.

Hele popravdě v tomhle bych žít nechtěla. Tak ať řeknou co jim vadí (ať to chlap zjistí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 22:38

@Rachel_cz už zjistil, psala jsem to výše. Bohužel můj rasový původ. A že bych ho mohla připravit o peníze. A bohužel jestli má nekdo předsudky, tak se to moc řešit nedá. :? Když to předtím nevěděli chovali se ke mně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
12.9.23 22:39
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám takový dotaz, stalo se už někdy někomu, že by si nesedl s partnerovou rodinou a ty se ho snažili zbavit?.. :zed:
Jsme spolu s přítelem více jak dva roky, společně bydlíme od začátku a nyní rok ve vlastním domě. Máme celkem klidný vztah až na pár větších hádek cca rok zpět (přítel více hrotí věci a ja občas též) sporem hádek je většinou náš pes..takže nic vážného :roll:
Ale k věci.. S jeho rodinou mě seznámil hned asi po měsíci vztahu, všechno bylo nebo se zdálo v pořádku. Nicméně já jsem byla zvyklá, že když jsou Vánoce nebo něčí narozeniny, tak jim podat ruku popřát nebo koupit maličkost. První Vánoce jsem pochopila, že se mnou nepočítali, nebyli jsme spolu tak dlouho.. postupně jsem, ale asi pochopila, že jim zřejmě vadím. :think: Přede mnou se tvářili jakoby nic, ale zvali přítele samostatně na oběd nebo mi nebyli schopni ani podat ruku na narozeniny a byli tam ten den.. což už mi přišlo zarážející.. Postupně se to začlo stupňovat i různými výroky ať už od jeho rodičů nebo prarodičů např. neměli jsme hotové topení a byla možnost jít k mým rodičům, kde je místo (jeho matka si mě vzala stranou a řekla mi, že on je chudák a půjde k nim v zimě aby nezmrzl), pak jsem dostávala různé nevyžádané rady jak víc musím pracovat apod a “vychovávat “ psa od jeho babičky. Nutno říct, že od 18 let bydlím sama pracuji a ještě dodělávám školu. Nyní je mi 23 a příteli 30..
Postupně mě k nim přestal i brát, tak jsem pochopila, že si to asi nepřejí a neřešila jsem to.. Ale bohužel přítel se taky vždy po návštěvě začal chovat divně, jak když ho navádí 8o.. Řešila jsem to s nim xkrat, bohužel vždy řekne, že to není pravda.. Vše se nejvíc pokazilo letos v létě, kdy měl oslavu 30 a jeho rodiče si mě tam nepřáli.. Potom následovala událost, kdy si přítel hrál se psem a ten ho nechtěně “cvakl”.. bohužel přítel hned vše strká na soc. Sítě, kde má i rodinu.. :think:
Zde mu to začla komentovat jeho babička, že by hned šel z domu případně oba.. a napsala její pes a ani nenapsala moje jméno.. pani je 80 let, tak jsem to moc nechtěla komentovat.. avšak moje kamaradka toho měla dost a trochu se do ni pustila a však slušně.
Já jsem tam napsala, že ona s námi nežije a že ten pes by to jen tak neudělal.. Bohužel to spustilo lavinu tím stylem, že mi tam napsala, že přítel si přál abych se odstěhovala (ano pravda jednou mi to před rokem a půl řekl v hádce) ale nikdy víc.. a ona komentovala tím, že bych měla odejít, že ona sama s její povahou by se necítila dobře, někde kde ji nechtějí. Apod.. poté se přidal nastávající švagr, který mi tam začal nadávat do rozmazlenych parchantů.. ( přitom ho rodiče několikrát taky pomlouvali i před námi).. Bohužel tohle se zvrhlo u nás doma v hádku, jelikož já jsem řekla, že si samozřejmě nenechám s**t na hlavu… nutno říci, že momentálně má pritelova sestra svatbu a já nejsem pozvána, jelikož mě nepovažují za jeho přítelkyni. A na pozvánce stálo vyloženě zveme Tě. :lol:
Omlouvám se za takový sloh, ale absolutně nevím jak s takovou situací naložit. Z mých přátel toto nikdo moc nechápe.. moje rodina se k příteli chová slušně

Ten tvůj je ale dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 22:40

@GabinkaCh nikde neříkám že je dobrý nebo špatný. Zastal se, zjistil proč to tak je. Bohužel předsudky se asi změnit nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.9.23 22:45
@Lux1812 píše:
@Rachel_cz už zjistil, psala jsem to výše. Bohužel můj rasový původ. A že bych ho mohla připravit o peníze. A bohužel jestli má nekdo předsudky, tak se to moc řešit nedá. :? Když to předtím nevěděli chovali se ke mně ok.

Jojo, už čtu. No taky jsem nebyla asi hned přijatá, přece jen můj původ… :zed:
Vše co je za louží je (pro lidi žijící za totáče) asi hrozba :lol:
Ale postupně se to tak nějak utřepalo a je to ok.
Pevný nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.9.23 22:51

@Rachel_cz to je stejně taky na prd :zed: tak přítel s tím neměl problém nikdy naštěstí :D
Doufám, že se jim v palici rozsvítí a když ne, tak za to oni nestojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.9.23 22:53
@Lux1812 píše:
@Rachel_cz to je stejně taky na prd :zed: tak přítel s tím neměl problém nikdy naštěstí :D
Doufám, že se jim v palici rozsvítí a když ne, tak za to oni nestojí :)

Přesně tak :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.9.23 22:59
@Lux1812 píše:
Doufám, že se jim v palici rozsvítí a když ne, tak za to oni nestojí :)

Takže už víme co za tím stojí. Proč jsi to nenapsala hned.? Ještě víc by se te tvůj přítel měl zastat. Není to silné člověk, může být hodný, chovat se hezky ale nespolehala bych na něho.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.9.23 23:01
@Lux1812 píše:
@GabinkaCh nikde neříkám že je dobrý nebo špatný. Zastal se, zjistil proč to tak je. Bohužel předsudky se asi změnit nedají.

Predsudky lidi mají ale pokud jsou to jen predsudky, tak opadnou, když toho člověka poznaji, tohle je už Rassismus podle mne

• Citovat
  • Upravit
33
12.9.23 23:02

@Cizinka 999 zjistila jsem to vlastně až dnes, po rozhovoru, že už s nimi už mluvil :lol:
To tam píšu nechci aby se s nimi rozhadal.. to by mi bylo líto vůči němu i když oni jsou jaký jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová