Tchýně se moc angažuje?

Anonymní
8.9.23 15:37

Tchýně se moc angažuje????

Zdravím, už jsem tu jednou psala, jak mě štve tchýně. A už je to tu zase, bohužel. Přijde mi to jako celý cíleně proti mě. Přítel má dvě děti z předchozího vztahu, spolu čekáme holčičku.
Teď přes léto je tu pečená, vařená na baráku, každý den, domů odjíždí kolem osmé někdy i deváté večer. Ráno přijede a děti odváží do školy a do školky. Když jsem se nabídla já, že je tam budu odvádět, nemám řidičák musely by pěšky, tak to ne. Pry je to daleko. Holka má deset kilo nadváhu, ale nemůže 800 metrů pěšky. Tchýně kupuje oblečení, říká jak to mám prát, tchýně musí být u koupání dětí.. Přítel dokonce říká holce, ať si zavolá babičce jestli může jít do bazénu.. Když se ptá nás.
To mě dozralo.
Dnes ráno jsem to už nevydržela, řekla jsem mu že on vlastně ani přítelkyni nepotřebuje. Že jsem tam navíc, že ona je tam každý den do večera. Fakt už mě to nebaví. Nevím co s tím mám dělat. On ji nic neřekne. Chtěla jsem si s dětmi vytvořit nějaký vztah, ale jak to mám udělat, když ona je tam furt. Přemýšlím že odejdu od něj, i když finančně nevím jak to dám. Už fakt nemůžu a hlavně nechci aby ona mi pak kecala do výchovy malý. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9063
8.9.23 15:41

A to dítě jste si spolu udělali proč, když ti vadí jak funguje se svými dětmi a jak moc je v jejich výchově zapojena jeho matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
8.9.23 15:43
@Anonymní píše:
Zdravím, už jsem tu jednou psala, jak mě štve tchýně. A už je to tu zase, bohužel. Přijde mi to jako celý cíleně proti mě. Přítel má dvě děti z předchozího vztahu, spolu čekáme holčičku.
Teď přes léto je tu pečená, vařená na baráku, každý den, domů odjíždí kolem osmé někdy i deváté večer. Ráno přijede a děti odváží do školy a do školky. Když jsem se nabídla já, že je tam budu odvádět, nemám řidičák musely by pěšky, tak to ne. Pry je to daleko. Holka má deset kilo nadváhu, ale nemůže 800 metrů pěšky. Tchýně kupuje oblečení, říká jak to mám prát, tchýně musí být u koupání dětí.. Přítel dokonce říká holce, ať si zavolá babičce jestli může jít do bazénu.. Když se ptá nás.
To mě dozralo.
Dnes ráno jsem to už nevydržela, řekla jsem mu že on vlastně ani přítelkyni nepotřebuje. Že jsem tam navíc, že ona je tam každý den do večera. Fakt už mě to nebaví. Nevím co s tím mám dělat. On ji nic neřekne. Chtěla jsem si s dětmi vytvořit nějaký vztah, ale jak to mám udělat, když ona je tam furt. Přemýšlím že odejdu od něj, i když finančně nevím jak to dám. Už fakt nemůžu a hlavně nechci aby ona mi pak kecala do výchovy malý. :,(

Jak vypadá výchova jeho předchozích dvou dětí, jaký je otec, jaká babička atd. atd., to vše jsi věděla resp. měla jsi možnost vidět a zažít.

Přesto sis s tímto partnerem a do této konstelace pořídila další dítě.

Tak proč si stěžuješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.9.23 15:50

Tak to jsi spíš měla odejít než jsi otěhotněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
8.9.23 15:51
@Anonymní píše:
To mě dozralo.
Dnes ráno jsem to už nevydržela, řekla jsem mu že on vlastně ani přítelkyni nepotřebuje. Že jsem tam navíc, že ona je tam každý den do večera. Fakt už mě to nebaví. Nevím co s tím mám dělat. On ji nic neřekne. Chtěla jsem si s dětmi vytvořit nějaký vztah, ale jak to mám udělat, když ona je tam furt. Přemýšlím že odejdu od něj, i když finančně nevím jak to dám. Už fakt nemůžu a hlavně nechci aby ona mi pak kecala do výchovy malý. :,(

Neuděláš nic, protože přítel je bačkora a nic s tím dělat nebude. Tak s ním budeš mít dítě, a jsi v pasti ještě víc. Jednou bude i tvoje dítě volat babičce, jestli může do bazénu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.23 16:00

No tak Vám děkuji za povzbudivé komentáře. Nepotrebuji kázání proč bude třetí dítě. Chtěla jsem radu, ale asi jsem chtěla moc.

• Citovat
  • Upravit
20906
8.9.23 16:03
@Anonymní píše:
To mě dozralo.

No a když to nedáváš teďka, tak co budeš dělat, až se to narodí? Můžeš se zeptat tchýně, jestli bude kojit ona nebo to dovolí tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
8.9.23 16:03

Lépe dříve, než později.

@Anonymní píše:
To mě dozralo.
  • Citovat
  • Upravit
8573
8.9.23 16:11

Tak samozřejmě tchyně bude pokračovat dále i nového dítěte, na tebe moc ohled brát asi nebude.
Bohužel, tohle jsi měla vidět dříve, před tím než jsi otěhotněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.9.23 16:11
@Anonymní píše:
No tak Vám děkuji za povzbudivé komentáře. Nepotrebuji kázání proč bude třetí dítě. Chtěla jsem radu, ale asi jsem chtěla moc.

A jakou radu si představuješ? Když dva dospělí nedokážou srovnat jednu babku a domluvit se na základních věcech, tak žádná rada není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101776
8.9.23 16:14
@terien píše:
A jakou radu si představuješ? Když dva dospělí nedokážou srovnat jednu babku a domluvit se na základních věcech, tak žádná rada není.

On nebude problém, že by to nedokázali, ten problém bude, že jeden to dělat nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
8.9.23 16:14
@Anonymní píše:
No tak Vám děkuji za povzbudivé komentáře. Nepotrebuji kázání proč bude třetí dítě. Chtěla jsem radu, ale asi jsem chtěla moc.

Jenže tohle musí vyřešit tvůj přítel. Když mámě nic neřekne, a nechá jí aby vám to tam řídila, tak co ti máme poradit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
8.9.23 16:24
@Anonymní píše:

Jakou přesně radu jsi chtěla?

Jak máš kompletně předělat partnera, které sis dobrovolně vybrala?

Jak máš předělat jeho matku? Která se stará naplno o svoje dvě vnoučata, evidentně v souladu s přáním jejich otce?

To snad nemyslíš vážně :roll:

Do jakého rodinného uspořádání jsi přišla a jak jsi je akceptovala, tak to máš – na to těžko můžeš naříkat. Buď se seber a odejdi – nebo holt věci akceptuj, jak jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
8.9.23 16:28

Chceš radu? Odstěhuj se na opačný konec republiky dřív, než se to narodí! Pokud tě bude mít přítel rád, přijde tam za tebou, ale spíš zůstane doma s tou babou. Pro tebe je to jediný způsob, jak můžeš dítě ochránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.9.23 16:33
@BohunkaP píše:
Jakou přesně radu jsi chtěla?

Jak máš kompletně předělat partnera, které sis dobrovolně vybrala?

Jak máš předělat jeho matku? Která se stará naplno o svoje dvě vnoučata, evidentně v souladu s přáním jejich otce?

To snad nemyslíš vážně :roll:

Do jakého rodinného uspořádání jsi přišla a jak jsi je akceptovala, tak to máš – na to těžko můžeš naříkat. Buď se seber a odejdi – nebo holt věci akceptuj, jak jsou.

Amen, lip bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová