Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Bafonek Byt je psaný na mě, platíme ho oba. Není to jen můj byt ale náš.
Není váš je tvůj. Můžeš toho osla vykopnout a prostě ho platit sama. Blbý by bylo, kdybys to finančně neutáhla. Ale předtím, než sis tam toho lůzra nastěhovala tak si ho nejspíš taky platila sama, nebo ne?
@Anonymní píše:
@Uslava O děti si vůbec starosti nedělejte, nejsem padlá na hlavu abych tohle řešila před dětmi. Zároveň, to že ječím neznamená že mě je slyšet ven. Akorát jsem možná použila špatně slovo.
Deti rostou a nejsou hloupé. Jestli je ti to jedno, tak si to užij. Mlacená uřvana máma a otec agresor, to
je terno pro každé dítě.
Tak ještě jinak, než tu začnete osočovat někoho kdo si přišel pro radu ![]()
Kdybych měla za to že nenesu ani trochu viny, tak s nim dávno nejsem, proto se problém snažíme řešit. Před dětmi se nehádáme!!!
Já se se svými problémy léčím, a když se stane že zvýším hlas na přítele když si to nezaslouží, omluvím se mu a snažíme se to řešit.
Zaráží mne že zde obhajujete to že dvoumetrový chlap dá pěstí ženský co má metr šedesát. Kdyby řešil věci jak má a nebyl ticho, tak zvyšovat hlas nemusím.
@Anonymní píše:
Tak ještě jinak, než tu začnete osočovat někoho kdo si přišel pro radu
Kdybych měla za to že nenesu ani trochu viny, tak s nim dávno nejsem, proto se problém snažíme řešit. Před dětmi se nehádáme!!!
Já se se svými problémy léčím, a když se stane že zvýším hlas na přítele když si to nezaslouží, omluvím se mu a snažíme se to řešit.
Zaráží mne že zde obhajujete to že dvoumetrový chlap dá pěstí ženský co má metr šedesát. Kdyby řešil věci jak má a nebyl ticho, tak zvyšovat hlas nemusím.
Opravdu tady nikdo neobhajuje toho blba co tě mlátí.
Kdyby ty ses nedržela opravdu jako klíště někoho, kdo v tobě vyvolává ječení a následně ti namlátí pěstí, tak bys byla v klidu.
On uděká chybu. Ty mu řekneš, že to a tamto se ti nelíbí. On na to vůbec nereaguje. To v tobě vyvolá vztek a začneš ječet. To vyvolá vztek zase v něm a dá ti nakládačku.
Vynechala jsem něco?
Jo a děti určitě vůbec nic netušej, to buď klidná…
Hlavně tuhle skvělou rodinu zachovej, to je terno pro všechny…
@Bafonek píše:
Opravdu tady nikdo neobhajuje toho blba co tě mlátí.
Kdyby ty ses nedržela opravdu jako klíště někoho, kdo v tobě vyvolává ječení a následně ti namlátí pěstí, tak bys byla v klidu.
On uděká chybu. Ty mu řekneš, že to a tamto se ti nelíbí. On na to vůbec nereaguje. To v tobě vyvolá vztek a začneš ječet. To vyvolá vztek zase v něm a dá ti nakládačku.
Vynechala jsem něco?
Jo a děti určitě vůbec nic netušej, to buď klidná…
Hlavně tuhle skvělou rodinu zachovej, to je terno pro všechny…
Ale obhajují… Mužská část, co sem přispěla
Si ty jejich kecy přečti…
Jinak se vším ostatním souhlasím.
@Barevné klubíčko píše:
Ale obhajují… Mužská část, co sem přispělaSi ty jejich kecy přečti…Jinak se vším ostatním souhlasím.
Ti hlavně provokujou….
A jestli to někdo z nich nemyslí sarkastisky, ale vážně tak to jsou takoví ti ušláplí ťunťové co si potřebujou aspoň někde pohonit ego ![]()
@Anonymní píše:
Tak ještě jinak, než tu začnete osočovat někoho kdo si přišel pro radu
Ječící ženská možná nese vinu za hádku, ale ne za to, že dostane třikrát pěstí. Že by to tu někdo obhajoval, to se mi nezdá. Spíš tu kroutí hlavou nad tím, že tohle vůbec někdo řeší, protože tam není moc co řešit, když dává chlap ženské pěstí.
@Bafonek píše:
Ti hlavně provokujou….
A jestli to někdo z nich nemyslí sarkastisky, ale vážně tak to jsou takoví ti ušláplí ťunťové co si potřebujou aspoň někde pohonit ego
Sázím spíš na ty ego honící ťunti ![]()
@Anonymní píše:
@Uslava O děti si vůbec starosti nedělejte, nejsem padlá na hlavu abych tohle řešila před dětmi. Zároveň, to že ječím neznamená že mě je slyšet ven. Akorát jsem možná použila špatně slovo.
Psala jsi, že kvůli své poruše osobnosti vybouchneš ani nevíš jak. Přesto se dokážeš ovládnout před dětmi? Tak to asi tak zlé nebude, ne? Nauč se ovládnout i před chlapem. Pokud na tebe nereaguje, dojdi k němu, chytni ho za ruku a řekni „zlato, potřebuji s tebou probrat tento problém, můžeme teď, nebo za mnou přijdeš za hodinu do ložnice?“ Pokud by nefungovalo ani tohle, tak mu můžeš v těchto chvílích napsat lísteček a říct mu, že místo ječení tu má jasný vztaz, co po něm chceš.
Ale nechápu, co konkrétně na chlapovi si vynucuješ ječením?
A skutečně, problém máte oba, násilí na tom druhém pácháte úplně stejné a myslet si, že ty děti to nevnímají, je velmi naivní.
@Barevné klubíčko
Jen aby to bylo jak se píše.
Přečti si o pár témat vedle jak matky psychicky i fyzicky týraj děcka, celou rodinu. Když se neuměj lidi chovat ať jdou vod sebe, a možná až bude sama, bude ječet na děcka.
@Anonymní píše:
@tini Přítel sám uzná že kdyby řešil věci nemusela bych ječet na něj jak na malé dítě. S čistým svědomím mohu říct, že neječím jen tak.
Každopádně, párová terapie je taky určitě jedna z možnosti. Jak říkám on není zrovna komunikativní typ a proto si říkám že by přede mnou s největší pravděpodobností ani nemluvil. Proto tohle chceme nechat jako předposlední možnost. Poslední je samozřejmě rozchod.
ja porad rikam, ze psychicky nemocne zenske by nemely mit deti. co te opravnuje na nekoho jecet a rvat? to, ze te mlati, je samozrejme spatne, stejne tak, jako tve hystericke silenstvi. a nerikej mi, ze kdyz se ovladnes pred detmi, neovladnes se pred nim. co si chces svym revem vydupat? pozornost?… mozna te jinak umlcet nez jednou tafkou nebo studenou vodou nejde, kdyz jsi v amoku… chovate se k sobe jak zvirata, tak co cekas za reakce? jsi uplne stejna jako on. mozna horsi, kdyz si zacinas a nedokazes komunikovat jinak nez revem… a jestli si myslis, ze deti nic nevnimaji, tak si dej studeny hadr na celo,… opravdu nechapu tu sobeckost, ktera se v tobe vzala, vis ze se lecis, nemas sve chovani pod kontrolou a privedes na svet dve deti. predpokladam, ze kazde ma jineho otce
Tak a dost, jako pardon, ale ani jeden nevidíte do našeho vztahu. Do toho proč musím řvát a proč jsem jaká jsem.
On totiž moc dobre ví, že mi ublížil a udělal blbost a stejně nemá koule na to to vyřešit. Už toho mám dost jak všichni se jen starají o chudáka chlapa co semnou musí prožívat.
Psychicky mě týral od začátku co jsme spolu začali bydlet. Pak si chodil stěžovat k mým rodičům jaká nejsem fůrie když jsem místo řvaní jednoduše odešla spát ke kamarádce.
Ano, představte si že s dětmi se ovládat umím, beru léky a zvládám to. Ale jakmile on začne dělat že mě ani neslyší a nereaguje absolutně na mé prosby o vyřešení problému tak hold zařvat musím. Zkoušela jsem to po dobrém nevyšlo to. Taky jsem jenom člověk, to si uvědomte.
Já se vás tady neptala na názor na mne, ten mě od vás absolutně nezajímá. Já se vás ptala na radu ohledně toho zda má někdo zkušenost a jak to nejlépe vyřešit. Nejlépe bez rozchodu.
Ale byla to chyba jak vidím, slušnost se dneska vytratila. Lidi jsou čím dál zlejší.