Naštvala mě učitelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.22 13:30
@jagis píše:
Me by to nastvalo. Jestli ucitelka spatne uklidila holinky jinam, prestoze jsou podepsane tak samozrejme by me to stvalo. Detem je to jedno. Vic by me nastvalo, kdyby dite bylo kvuli mokru nemocne, to bych fakt zurila.

A to je přesně to co mě štve. Je po 14ti denní nemoci, a byl nejspíš víc jak hodinu v mokrým oblečení, protože cizí dítě mělo na nohách naše gumáky.

• Citovat
  • Upravit
85392
20.10.22 13:32

U nas maji gumaky v jedne skrince pohazene na hromade a kazde si musi najit ty svoje :nevim: plus je maji podepsane, kdyby si je nepoznali. Gumaky jsou tam trvale, nestaram se o to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.10.22 13:33

Ahoj, mám dcerku, a stalo se nám něco podobného. Akorát v téhle školce si věci nepodepisují, a proto se nám několikrát stalo že si holky spletli oblečení. takže jsme to moc neřešili až do nedávna, kdy jsem si dceru vyzvedla a nemohi najít bundu. Ukázalo se že jí měla ta holčička, okamžitě jsme to začali řešit a učitelka začala říkat že má dcera není normalní a určitě to ktý holce dala, to už jsem nevydržela a dceru přendala do jiné školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
20.10.22 13:35

@stinga Jo ani mně by se nelíbilo, že někdo cizí měl na sobě věc mého dítěte. Jenomže…jsou situace, kdy sama učitelka půjčí cizí věc. V těchto situacích třeba:

Venku ledový vítr, jedno dítě nemá čepici.

Zapomnělo ji u táty v autě. Je zima a jedno dítě nemá mikinu pod bundu.

Přivede máma dítě a řekne, Ježíši, my doma nechali bačkory/berou si je jeden den domů, chodí rovnou ze školky do hudebky/. Já to už nestíhám, ať je bosá, jeden den to vydrží. Bosá. Smekne se po dlaždicích v umývárně nebo po linu ve třídě a rozbije si hlavu. Nastydne. Někdo ji při cvičení, hraní šlápne a strhne ji nehet. VŽDYCKY JSEM TY CIZÍ BAČKŮRKY PŮJČILA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.10.22 13:36
@Tuhy_LU píše:
Je fajn, když dítě dokáže své věci identifikovat. Synovi to ale bývalo úplně fuk. Mohl přijít zpět v růžovem triku a nepřišlo mu to divné. Moje nejmladší (2,5) ví přesně kde co má. Často tuší i kde to mají spolužáci.

No jasne, to jsem tady taky tehdy dostala cocku, ze se dite neozvalo. Nektere dite ma, nektere nema, nekterym je to fakt sumak, kor klukum…navic moje dite bylo tehdy vyjimecne v jine tride, zakladatelky se vratilo po 14 dnech nemoci, to je u tech malych deti nekdy dost. Uplne zase od nich cekat 100% vykon nevim no, v tech 3 letech…nebo kolik ke zakladatecinemu. Stane se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
20.10.22 13:37

Já tedy ráno vždy zkontrolují, zda je vše pripravene na svém místě, včetně holínek. A dítě musí vědět, co kde má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@EEKK Tak moje dítě teď může byt opět nastydle kvůli dobrotě učitelky, úžasný…

• Citovat
  • Upravit
33005

@EEKK Moje děti si svoje už v těch třech letech poznaly naprosto s přehledem.
Jednou mu sebralo cítí dítě totožnou bundu schnoucí mimo obvykle skříňky se znackami po sněhových hrátkách. Tak šel domů ve větší, ve spolupráci s ucitelkam jsme vymění zpět za „naší“ velikost.

U nás se gumáky použít za rok tak 2×? Za deště a úplného mokrá stejně ven nesly, na zbytek stačí kvalitni celorocky s membránou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 13:39

Pracuju v dozp ( prakticky děti čelí život). Ono pro strojení opravdu není moc času na to hledat, hlídat a kontrolovat příslušné boty a jejich značky. Ano pokud je čas a prostor prácovnik boty srovná, skontrokuje a uloží na patřičné místo.
Ve školce mají značky, děti jsou mentálně zdravé, učenlivé. Určitě bych připomínala svému dítěti kde má své věci, že si je musí pamatovat a hlídat a pomáhat tak paní učitelce protože jich ve školce hodně! Jiné dítě třeba neví jakou má značku a vše za něj dělají rodiče to asi nebude dobrý. Doporučuju si kontrolovat skříňky a přihrádky a ujišťovat se co je vaše a ACO ne a ještě bych si to dítě k tomu přivzala. Pokud ve vašem bude něco cizího, řekněte to učitelce třeba si pak ohlídá komu věci patří nebo nevím, se zeptá rodičů. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4897
20.10.22 13:39

Gumáky jsem ve školce nikdy nenechávala, ale děti v nich chodily jen, když pršelo nebo byla předpověď deště. Vyřešeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.10.22 13:40
@Anonymní píše:
A to je přesně to co mě štve. Je po 14ti denní nemoci, a byl nejspíš víc jak hodinu v mokrým oblečení, protože cizí dítě mělo na nohách naše gumáky.

Co ma společného mokré oblečení s gumakama? Jsou měla dát vhodné obleceni do mokra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 13:40
@vedma007 píše:
Gumáky jsem ve školce nikdy nenechávala, ale děti v nich chodily jen, když pršelo nebo byla předpověď deště. Vyřešeno :nevim:

Tady je nosí denně kvůli rose…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 13:41
@Svistice píše:
Co ma společného mokré oblečení s gumakama? Jsou měla dát vhodné obleceni do mokra. :nevim:

Měl mokrý ponožky a nohavice od tepláků

• Citovat
  • Upravit
31287
20.10.22 13:41
@Anonymní píše:
@EEKK Upřímně si opravdu nepřeju aby naše věci někomu půjčovali. Boty nejsou otázka stovky, a kdybych je chtěla mít ochozene a kopané od ciziho dítěte tak si je koupím z bazaru. :nevim:

hele ale u věcí do školky, tím spíš u věcí, které tam necháváš, musíš počítat se zničením nebo ztrátou.
Ve většině školek na to i pravidelně upozorňují.
Jako půjčit někomu cizí boty asi ne (spíš je dítko předtím nevrátilo ke své značce, nebo je možná posunula uklízečka), ale prostě nějaká záměna (i třeba tatínkem, babičkou) se stane raz dva.
Takže doporučuju v rámci svého vlastního duševního zdraví, pořiď dítku věci do školky z druhé ruky nebo takové, kterých ti nebude úplně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.10.22 13:42

Přeháníš. Ať už gumáky omylem přesunulo vaše dítě, cizí dítě, uklízečka nebo učitelka, to je ve výsledku jedno. Jsou podepsané, tak věc přesunu do správné přihrádky a je to. :nevim: Při množství dětí se i učitelka snadno splete, přehlédne, jsme snad lidé a vsadím se, že většina dětí nebude protestovat, když je učitelka bude oblékat do cizího. Nedělej problém tam, kde není.

Příspěvek upraven 20.10.22 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin