Naštvaný chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
28.7.18 08:34

Ať přijede sem, malý je taky šest a chodí spát v létě tak ve 23 hodin a ještě s milionem řeči, že není unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
28.7.18 10:34

Na dovolené, když dcera měla 6, tak s náma u moře cárala do 23 h. Od toho je dovolená, nedokážu si představit jí cpát v 8 do postele. To jen na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.7.18 10:46

@Mllucinka Reakce přítele mi přijde přehnaná. Pokud je sám takový super otec, mohl dítě uspat místo tebe. Ty bys nemusela synovi vynadat nebo následně jít ven. Mě napadlo, neměl přítel v plánu požádat tě ten večer o roku nebo tak něco, že ho taková prkotina vytočila tak, že s tebou i druhý den nemluví? Osobně na tohle „nebudu se s tebou bavit a budu děsně otrávený a kazit dovolenou všem“ neslyším, navíc kvůli takové blbosti. Zamluvila bych nějaký celodenní výlet a jela se synem sama, než koukat na jeho otrávený obličej.

• Citovat
  • Upravit
14642
29.7.18 12:21
@Mllucinka píše:
Přeji všem hezké ráno. :) asi potřebuji trochu uklidnit. S přítelem a synem jsme na dovolené. Syn chodívá spát v 8 večer. Je mu 6. Bohužel mu nešlo vůbec usnout. Neustále mluvil, chtěl se mazlit atd. Prvně jsem myslela že to dělá naschvál. Dostal tedy vynadáno. Jenomže když už to trvalo déle tak jsem naznala že bude lepší když se s ním půjdu projít. Procházeli jsme se a pak jsme šli na pokoj a syn hned usnul. Přítel byl naštvaný že prvně mu nadávám a potom s ním jdu ven. Doufala jsem že se z toho vyspí ale ne. No nálada na bodu mrazu. Tak a teď co s naštvaným chlapem? :D když na něj promluvím tak vrčí když mlčím tak jsem z toho nervózní. Jak to děláte vy s vašimi? Nějak uplně nevím jak na to když tohle se u něj nestává. :D

Dovolená má být pro všechny relax a volnější režim i pro děti.Pokud dítě nemohlo hned a na povel usnout, tak si mohl s ním třeba povídat, nebo zahrát nějakou hru. Ale že je protivný na tebe ještě druhý den, to je už přehnaná reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.18 18:13

jednej s manželem na rovinu ať ti řekne co ho tak strašně štve a jestli se chce rozvést nebo jestli tě přestal kvůli tomu milovat. Ve finále půjde jen o projev ega, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí