Naštvaný řidič a "vyřizování účtů"...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30323
18.1.10 21:49

Někdy se fakt řidič lekne a uvědomí si co se mohlo stát a nadává, ale na pěsti by dojít nemělo. Taky coby řidič občas dávám ostatním tak ošklivá jména, ale na ně přímo neřvu. A jako chodec ostatním nevěřím a koukám i když mám zelenou jestli ty auta stojí, jedno mě totiž na zelené málem přejelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 21:50

Janine - já jsem ale čekala, že se najde někdo kdo mi bude psát to, co píšeš Ty. S tím jsem sem šla.
Ovšem:
TEN ŘIDIČ TO ZAHAMTL PŘED NÁMI. pokud měl tak strašně na srdci svou bezpečnost - potom se následně ohrozil znova. Dopravní situace na momentálních silnicích je Ti asi známa - NEMUSELI jsme to v tu chvíli ubrzdit.
Řidič, který to zahamtne v obci v padesátce uprostřed silnice - mě chce vychovávat?

A my jsme neměli na karosérce napsán nápis „jedem klidně dál a je nám to jedno“. Taky jsme se lekli!!

Myslíš, že je v provozu normální jít si věci vyjasňovat šlapáním na brzdu na plný? Já ne.

Příspěvek upraven 18.01.10 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.1.10 21:51

Lasicko, teda uf, fuj, to bych byla posrana strachy 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
18.1.10 21:51

Ahoj, taky se nám stalo něco podobného… Řidič před náma jel hrozně pomalu (až schválně, viděl, že ho chceme předjet) byla normálně přerušovaná čára a žádnou extra rychlost jsme neměli. No a pak za náma jel několik kilometrů a kdyby jsme nebyli kousek od domova a ,, neznali skratky,, tak by nás stíhoval až domu.. Některý lidi jsou magoři…Jasně, na silnici jsou někdy hrozné situace) jednou nás dokonce traktor vytlačil až do pangejtu :nevim:
Vždy, když chce manžel předjet a pravidla to dovolují, tak řidič před náma vždycky přidá (snad tik nebo co..) no a nebo aspoň na dálnici nekoukaj do zrcátka, bezhlavě ti tam vjedou… jo a taky myslím, že lidi po 6O by si už měli dávat větší pozor a sami si přiznat, zda mají ještě na rušné silnice…
:nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.1.10 21:52

agresivita řidičů strašně stoupá :evil:
bezohlednost také :evil: (mě ani viník nezavoloval jakožto poškozené sanitku ani policajti, prý ať si je sama zavolám)

Taky nesnáším troubící maniaky, troubí při jakékoliv blbosti :nevim: prostě ze zvyku.

Někoho pronásledovat a jít si to vyřídit, bože to snad jen pokud ujede z nehody, ne?! Jinak si taky jako řidička zanadávám a nazvu ho „další pilot na cestě“ ale to je vše.

Dálková světla, úplně tě chápu a ten strach, když jsi jela sama brrrrrrrrr…ale taky bych mu ty světla rozsvítila !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.1.10 21:55

A nam jednou udelal jeden ridic taky uzasnou vec, na jizni spojce, tudiz dalnici…
Dva pruhy, v pravem hodne aut, jedem v levem, tak na tesno na povolene hranici km/h, pred nami auto, ktere jede stejne rychle, mozna i pomaleji ney v pravem, ale jede si v levem. Manzel ho dojel, ceka, ze auto se zaradi, ale nic. Tak se na nej trochu lepil, auto nic. A pak zacalo zpomalovat. Na dalnici, v levem pruhu prakticky zastavil.
Ja mela takovy strach, ze prijede zezadu nekdo rychle a narve to do nas. A ten idiot pred nami takto krokem jel. Nakonec to manzel vzal do praveho a jak jel kolem, tak troubil a kdyby mohl, tak by asi taky sel vyrizovat osobne. Nemluve o tom, ze na dalnici je stanovena minimalni rychlost 80km/h.

edit, jsem si popletla levy a pravy pruh :oops: :roll:

Příspěvek upraven 18.01.10 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 21:56

no… čičinko. Taky síla.
ještě…
Kdybych já měla jezdit za každým, kdo mě tady ve městě za poslední měsíc na silnici ohrozil (vjel mi bez koukání na kruhák, nedal přednost při odbočování doleva, troubil na mě jak blázen, když jsem prostě NEMOHLA vyjet protože v protisměru jezdila auta) - TAK NEDOJEDU ANI NA NÁKUP.
Bud jen jezdit za neukázněnými řidiči a vyřizovat si s nimi účty.

Na to jsem málo blázen.

Příspěvek upraven 18.01.10 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.1.10 21:56

Ale já jsem přece neřekla, že to 100% schvaluju. Jen tvrdím, že nevíš, jak to vypadalo z jejich strany. Neviděli jste tam, neměli jste tam přednost a přesto jste jeli. Jestli to zvládnete nebo vám to ujede, to asi nebylo úplně tutově vidět…

Kdybych měla v autě dítě, budu reagovat tutově jinak, když mě někdo ohrozí než když je to jen o mě. A pokud vidím, že 2. strana vůbec netuší, že se vůči mě něčeho dopustila, tak troubím, nadávám nebo i vytáhnu někoho z okénka. Radši než dovolit, že to tak bude dělat z neznalosti stále!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.1.10 21:58
Zlatuska píše:
no… čičinko. Taky síla.
ještě…
Kdybych já měla jezdit za každým, kdo mě tady ve městě za poslední měsíc na silnici ohrozil (vjel mi bez koukání na kruhák, nedal přednost při odbočování doleva, troubil na mě jak blázen, když jsem prostě NEMOHLA vyjet protože v protisměru jezdila auta) - TAK NEDOJEDU ANI NA NÁKUP.
Bud jen jezdit za neukázněnými řidiči a vyřizovat si s nimi účty.

Na to jsem málo blázen.

Příspěvek upraven 18.01.10 v 21:57

Při odbočování doleva nemáš žádnou přednost! Pustíš protijedoucí a pak teprve smíš odbočit doleva tak, aby jsi žádné z protijedoucích vozidel neohrozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 22:00

Janine - jo jávim jak to myslíš.

Ale tím, že si na něj počkáš a půjdeš mu vynadat můžeš třeba dosáhnout toho, že agresivní vůl bude jezdit SAMOZŘEJMĚ dál jako vůl, a nešikovný řidič se rozklepe a může si rozbít ústa o zatáčku dál, protože bude mimo.
Já Janine vím, jak to vypadalo z druhý strany - ale my jsme ho NENABOURALI. Chápeš. Ani jsme se o něj neťukli ani neotřeli, nebylo to o metry. Bylo to o desítky metrů.

Já vím co chápeš, ale ten chlap se choval jako maniak - A VE FINÁLE SE NÁM OMLUVIL.
no to je už jedno…
BUde to dělat i dál, nejsme určitě první ani poslední na kom si vybil svou dušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 22:00

Janine - jo jávim jak to myslíš.

Ale tím, že si na něj počkáš a půjdeš mu vynadat můžeš třeba dosáhnout toho, že agresivní vůl bude jezdit SAMOZŘEJMĚ dál jako vůl, a nešikovný řidič se rozklepe a může si rozbít ústa o zatáčku dál, protože bude mimo.
Já Janine vím, jak to vypadalo z druhý strany - ale my jsme ho NENABOURALI. Chápeš. Ani jsme se o něj neťukli ani neotřeli, nebylo to o metry. Bylo to o desítky metrů.

Já vím co chápeš, ale ten chlap se choval jako maniak - A VE FINÁLE SE NÁM OMLUVIL.
no to je už jedno…
BUde to dělat i dál, nejsme určitě první ani poslední na kom si vybil svou dušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 22:01

PANEBOŽE JANINE!!!

ONI odbočovali doleva!!!!! já jela rovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 22:03

Janine…

možná teď vím, proč jsi napsala, že bys jednala stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.1.10 22:04

Ty ostatní nás taky nenabourali, ale fakt se dost bojím, že si vůbec neuvědomili, jak nás omezili a ohrozili. A o to mi jde, že takhle neznalost se může změnit v bezohlednost.

A jestli budou vynervený, tak pro mě líp, budou opatrnější než ti, co jezdí stylem „všechno umím, všechno zvládám“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.1.10 22:05

Janine - děláš si legraci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie