Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přestat tam chodit, scházet se jen s tchýní a mimo jejich domácnost.
@Anonymní píše:
Zdravím, už jsem zoufalá a nevím, jak se bránit. Tchán mě a moji dceru na návštěvách neustále natáčí, i když jsem se už několikrát slušně i méně slušně ohradila, že je mi to nepříjemné a nechci, aby mě a malou pořád točil. Tohle ignoruje a točí si potají (schová mobil třeba pod stůl a nahrává). Nahrál tak třeba dost soukromý rozhovor mezi mnou a tchýní, aniž bych o tom věděla. Prosím poraďte, jak se bránit, je mi to hrozně nepříjemné a on nedá pokoj.
Pokud nerespektují to co jim říkáš, tak tam nechoď.
Přestat se s ním vídat… Anebo ať pokaždé odloží mobil někam na viditelné určené místo ![]()
Proc te nataci a co s nahravkou dela? Jak vis, ze natocil ten rozhovor? Ohradila bych se, ze si to nepreji a kdyz by to nerespektoval, nechodila bych tam.
Muz se te nezastane?
@Žirafa 69 píše:
Podobný příběh. Pokud není Tvůj…https://www.emimino.cz/…taci-496139/
no tak to bych řekla, že je to ta samá a poněkud nás tahá za fusekli
@vokishka píše:
no tak to bych řekla, že je to ta samá a poněkud nás tahá za fusekli
Tak třeba nemusí, může to být jiná se stejným problémem, tamta psala, že na ni platí tchán, že je s ním dobrá domluva. I když připouštím, že mohla přehodit pohlaví, nicméně bych se prostě ozvala, že si to nepřeji, a trvala na tom, že ten mobil bude na viditelném místě - jak tu bylo řečeno.
Nechodit tam. On si doma může dělat, co chce, takže se musíš přizpůsobit ty, a to je NECHODIT TAM.
Přestaň se s nimi stýkat. Jinak ať si laskavě s ním promluví partner. Buranské chování. ![]()
Zdravím, už jsem zoufalá a nevím, jak se bránit. Tchán mě a moji dceru na návštěvách neustále natáčí, i když jsem se už několikrát slušně i méně slušně ohradila, že je mi to nepříjemné a nechci, aby mě a malou pořád točil. Tohle ignoruje a točí si potají (schová mobil třeba pod stůl a nahrává). Nahrál tak třeba dost soukromý rozhovor mezi mnou a tchýní, aniž bych o tom věděla. Prosím poraďte, jak se bránit, je mi to hrozně nepříjemné a on nedá pokoj.