Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Věřím, že mnohým z vás se dostala do podvědomí kontroverzní uživatelka Polední bouře, nyní zabanovaná.
Mně tady chybí. Nevíte někdo, zda si může zažádat o odblokování účtu? Vím, že si tady pár dnů zakládá nové nicky, které jsou vždy odstraněny. Minulý týden se i vydávala za admina, což ostatní pro minou, já jsem se tomu i zasmála.
Po těch prohřešcích, které já osobně beru za takové tzv. klukoviny, může si uživatelka žádat o zpřístupnění nebo má po tom všem prostě útrum?
Bouře mi přebrala uživatele Uzbeka z Krupky, bývalého, též zabanovaného uživatele tohoto webu, který začíná podnikat a stává se z něj velký „pan“.
Nezlobím se na ni ani na něj, on o moji pomoc a jeho podnikáním nestál, což mi v tu chvíli i ublížilo, s Bouří si však byli bližší a já jim jejich vztah přeji a věřím, že oni spolu mají být.
Není to druhá diskuse, kde tohle řešíš?
Ty si fakt jeblá s prominutím.
![]()
Jak ti může chybět někdo tu pořád je, ať už jako bouře nebo liška, andromeda, marmeláda, pampeliška, sušenka, čajové zrnko a možná jsem se ještě na něco zapomněla.
@Kelsey píše:
Není to druhá diskuse, kde tohle řešíš?
V první jí chyběl skvělý moudrý opozice.
@Anna766 píše:
V první jí chyběl skvělý moudrý opozice.
Ano, kvůli dobytku jako byl oplzlice si mohla oči vyplakat. Svůj k svému.
@topazio píše:
Co to je?
Zase nějaké trollení?
Ne legrace
neber všechno tak vážně.
49707 příspěvků a z toho 32098 je příspěvků o trollech a 21989 je volání adminů. Těch zbylých asi tisíc jsou pak sice příspěvky, kde adminy nevolá a o trollech nepíše, ale jsou mimo téma. Proč jsou zde takoví uživatelé vůbec trpěni? ![]()
@Klopotkova vsak je tady porad. Akorat meni nicky. To ti tva nejlepsi internetova kamaradka/falesny internetovy milenec nerekla? ![]()
@PaníBovaryová píše:
@Klopotkova vsak je tady porad. Akorat meni nicky. To ti tva nejlepsi internetova kamaradka/falesny internetovy milenec nerekla?
Jakože by paní Klopotková byla tou Bouří? To je moc přitažené za vlasy, paní Bovaryová. ![]()
@PaníBovaryová píše:
@Klopotkova vsak je tady porad. Akorat meni nicky. To ti tva nejlepsi internetova kamaradka/falesny internetovy milenec nerekla?
Ty máš starosti, fakt.
Bouře byla praštěná, doufám, že si tady z nás utahovala a nebyly její názory myšleny vážně.
Je Bouře ta paní kolem 45 let, která má v mrazáku zamražené děti pro případ potřeby?
@free333 píše:
@KlopotkovaJe Bouře ta paní kolem 45 let, která má v mrazáku zamražené děti pro případ potřeby?
Jooo, ma doma ted mimino a pujde pro druhy. Nevim teda jestli 45 presne.
Zdravím.
Věřím, že mnohým z vás se dostala do podvědomí kontroverzní uživatelka Polední bouře, nyní zabanovaná.
Mně tady chybí. Nevíte někdo, zda si může zažádat o odblokování účtu? Vím, že si tady pár dnů zakládá nové nicky, které jsou vždy odstraněny. Minulý týden se i vydávala za admina, což ostatní pro minou, já jsem se tomu i zasmála.
Po těch prohřešcích, které já osobně beru za takové tzv. klukoviny, může si uživatelka žádat o zpřístupnění nebo má po tom všem prostě útrum?
Bouře mi přebrala uživatele Uzbeka z Krupky, bývalého, též zabanovaného uživatele tohoto webu, který začíná podnikat a stává se z něj velký „pan“.
Nezlobím se na ni ani na něj, on o moji pomoc a jeho podnikáním nestál, což mi v tu chvíli i ublížilo, s Bouří si však byli bližší a já jim jejich vztah přeji a věřím, že oni spolu mají být.