Nátlak na rodinnou dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41538
23.6.26 10:05
@zuzu224 píše: Více

jen počkej, až budou děti větší a bude třeba pokrýt prázdniny :mrgreen: to jim pak tchánovci budou dobří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
23.6.26 10:06
@arinecka píše: Více

doslova řekl: „Nechci říct, že musíš, ale proboha vymyslete aspoň prodloužený víkend.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
@mado píše: Více

To už si hodně domýšlíš a projektuješ svoje představy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67926
@Suzume-chan píše: Více

To je ale problem, ktery si musi vyresit ona s manzelem. Pokud neumi ani manzelovi rict, ze nehodla sedet u tchanovcu cely vikend, tak s tim ji nikdo nepomuze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.6.26 10:07

Tak ale nedělej, že ten problém vytváří jen zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3516
23.6.26 10:08

2 malé, kojené děti, si užijí víkend i na zahradě u baráku s babičkou na hřišti, atd… To snad nemusíte speciálně vymýšlet program stůj co stůj.

Jinak bych přehodila na manžela něco. Tak zapomene doma plátěnky a mikinu. Tak buď jim ji koupí někde a nebo si poradí.
Pokud z něj budeš dělat neschopného i nadále tak se to nikdy nenaučí.

Normálně bych tchánovi odepsala, že nemám kapacitu to pro letošní rok řešit v červnu a plánuje to manžel.

Příspěvek upraven 23.06.26 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
23.6.26 10:10

@Snopy123 tchánovci ale chtějí ten prodloužený víkend trávit mimo jejich dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67926
23.6.26 10:10
@Suzume-chan píše: Více

Tak zjevne ma problem cela jejich rodina, kdyz spolu neumi komunikovat a musi se ptat na emiminu. :)
Nikde nepisu, ze problem vytvari jen ona, ona hleda detinsky vymluvy misto aby rekla ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3516
23.6.26 10:12

@ircav Tak ať ho naplánuje manžel. A tedy když dětem zapomene mikinu tak se na prodloužený víkend snad nic nestane. Zase bych z těch chlapů nedělala blbce.

A nebo nechtějí ani jeden a pak by to bylo fajn tak komunikovat přímo s tchány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
23.6.26 10:14

@Snopy123 vždyť ano, psala jsem to výše, at to klidně hodí na manžela. Sám manžel nebyl uschopen zakladatelce říci, kam do toho léta by ten další víkend nacpal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.26 10:28
@mado píše: Více

Tak to není, nedělej ze mě megeru. Ale stalo se mi to u vlastní rodiny, když jsme měli jedno dítě a rodiče naplánovali pro nás i pro sourozence (tehdy 2 malé děti) víkend na chatě, která se jim líbila, my to nechali čistě na nich a byla to chyba…schody, všude skleněné stoly, žádné vybavení pro děti, z chaty se vycházelo hned do silnice, žádná zahrada, v okolí žádné vyžití pro děti…prostě tohle už nechci znovu zažít. Prostě oni si tohle vůbec neuvědomili, plánovali podle svých potřeb a představ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.26 10:32

Ale já nevidím v našem kalendáři žádný volný víkend. A nechci měnit plány, na které jsem se těšila. Já přes rok nerealizuji své plány s kamarádkami a upřednostňuji čas vnoučat s prarodiči. Tak snad mohu jednou za rok dát přednost sobě. A tcháni ten čas s vnoučaty budou mít. Ty víkendy každý měsíc pro mě nejsou povinnost, jezdím ráda na obě strany kvůli dětem, kvůli budování vztahů s rodinou, ale všechno má své hranice.

• Citovat
  • Upravit
1935
23.6.26 10:34
@Anonymní píše: Více

S kamaratkami ste na pobyte spolu ako cele rodiny, ci niekde vy ako rodina a ty si za nimi zaskocis? Neslo by zobrat prarodicov tam s tym, ze ty si urobis par vecerov s kamoskami a deti nechas s manzelom a starymi rodicmi a program nech si vyriesia sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.26 10:35

Vždyť jsem už psala, že tuhle radu využiji, že to nechám na manželovi. Ještě jsem mu to ale neřekla, je v práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.26 10:37
@arinecka píše: Více

No já se tlačená cítím, protože mi to napsal a pak mi to asi 3× řekl osobně. A dost důrazně, jakože to musí být. Takhle jsem to cítila. A ten tlak mi vadí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová