Název knihy a autor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
21.7.17 21:36

V každém lese bydlí myš, která hraje na housle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.7.17 21:41
@Luisiana píše:
V každém lese bydlí myš, která hraje na housle?

To neni ona, ale i tak dekuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.6.18 21:12

Dobrý večer,říkala jsem si,ze byste možná mohli znát název knížky…Četla jsem ji už možná před 10ti lety a od te doby často hledam na netu a marně…Autor určitě neni český…Kniha je o mladé ženě,která jak matně tuším byla bohatá a možná trochu namyslena.Z nějakého důvodu ji hrozilo nebezpečí a tak si ji k sobě vzal majitel cirkusu,do toho cirkusu.Nebyl z toho nadšený,bylo to asi kvůli jejímu otci,penězům nebo tak ..Ta žena se strašně bála zvířat,všech zvířat..No v cirkusu nejdřív dost trpěla,s tim chlapem se nesnaseli a pak se naučila starat o zvířata,nejdřív musela a pak to dělala rada a s tim majitelem se do sebe zamilovali…Nevíte někdo?Ohromně bych si ji chtěla znova přečíst.. :) Pěkný večer a děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.6.18 21:26

@Baruunečka myslím, že to bude Susan Elizabeth Phillips - Polibek anděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.6.18 21:32

Anoooo!!!Ani nevíte ,jakou jste mi udělala radost!…Kdyz jsem ted četla obsah,koukám,ze jsem to dost pomotala :lol: :lol: Děkuji,ze jste to i přesto poznala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.6.19 18:02

Název knihy

Hezký den, nedávno jsem si vzpomněla na knížku kterou jsem četla tak před třemi lety. Ale bohužel si nemůžu vzpomenout na název a ani autora. Poradíte prosím? Kniha byla romantického žánru od zahraniční/ho autorky (autora). Hlavní hrdina byl chudý chlapec a hrdinka bohatá dívka. Bratr té dívky znásilní, nebo nějak ublíží sestře hl. hrdiny. Hl. hrdina se chce pomstít a tak jde k tomu klukovi domů ale ten není doma a tak mu otevře klukova sestra. Ti dva se začnou scházet a postupně se do sebe zamilují. Jednou je ale bratr té dívky nachytá u nich doma. Oba chlapci se poperou. Hl. hrdinka se pak dozví že ji hl. hrdina jen využíval. Že se chtěl jen pomstít jejímu bratrovi za to co udělal jeho sestře.
Tak to je asi vše co si pamatuju. Budu moc ráda když někdo poradí, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí