Názor doktorky na výchovu dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
7.2.21 12:07
@Klara178 píše:
@debra.morgan tak do vnitřního řadu si může napsat kdo chce, co chce, ale musí to být v souladu se zákonem… Jako já bych za běžné situace nenahrávala, jen ve vyhrocených, kdy bych věděla, že budu muset jít do sporu a bylo to slovo proti slovu… Tam se tohle právě řeší hodně a oni to nahrávání vyloženě doporučuji, pochybuji, že by Candigliota neměla přehled…

tak já to taky nedělám jen tak ze zábavy, že. Ono čím víc problémů s doktory/úřady atp máš a řešíš, tak pak už to bereš jako prevenci. Automaticky. když vylezeš z ordinace záznam vymažeš a jde se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
7.2.21 19:58
@Anonymní píše:
@Melodie91 na mě to nejdřív dělalo dojem, že je pečlivá, ale ona je nepříjemně vtíravá, ptá se na divné věci a místo rady řekne, že takhle je to špatně, ale už třeba neřekne proč, viz. s tím masem a plody, vůbec jsem nepochopila, jak to souvisí. A ještě to řekla tím způsobem, že to jako děti do teď nejedly mořské plody?! Chudáci děti. Tohle jsem též kroutila hlavou, jak to jako myslí. To asi nebyla narážka na výživovou stránku :nevim: Klidně bych je dětem jíst dala, ale ani na dovolené neprojevily touhu je ochutnat a tak je nekupujeme, ale nevím jestli tohle není zbytečně osobní, jaká vaříme jídla? Kdyby se zeptala, jak často jedí maso, chápu, ale jaká jídla vaříme? Možná to myslela dobře, ale podala to tedy dost divně.

U těch plodů to nechápu. Jako kdyby to bylo čerstvé tak ok. Ale tady se prodávají dost často zmrazený a je to pak rozblencaný. Není nad to si to dát u moře.

Já bych taky šla jinam. Mě nakrkla kdysi taky jedna chytrá sestra v nemocnici si otevřela tenkrát hubu na mamku tak sem jí šla tu hubu zavřít a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
17.2.21 20:39
@riccius píše:
Jak to učit ženy si netroufám odhadovat. Tam je příliš iracionálních neznámých.
Jak to učit devítiletého?Prostě nu říct, že to bolí jako něco, co už zažil (třeba píchnutí vosou/včelou,ale dokážu si představit, že spousta dnešních dětí to do osmi let nezažilo. A že to kluk musí vydržet bez scén. Samozřejmě matkám, které z toho samy mají strach, se to blbě učí, naopak spíš svůj strach na dítě přenáší.

Mně někdo říct, že odběr krve bolí jak bodnutí včelou, tak ho rovnou kopnu pod koleno a nic si odebírat nenechám.
A říct vystrašenému děcku, že musí vydržet bez scén je jako říct naštvanému člověku, ať se okamžitě uklidní.
Pedagog ani psycholog z tebe vážně nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
17.2.21 23:26
@Jahru píše:
Mně někdo říct, že odběr krve bolí jak bodnutí včelou, tak ho rovnou kopnu pod koleno a nic si odebírat nenechám.
A říct vystrašenému děcku, že musí vydržet bez scén je jako říct naštvanému člověku, ať se okamžitě uklidní.
Pedagog ani psycholog z tebe vážně nebude :mrgreen:
:-) Tos vážně pobavila. Jednáš s dítětem, které by ještě nemělo být zkaženo tím, že si může poroučet a říkat co ano a co ne ve věcech, kde není na výběr. Druhá varianta je lhát - což nedělám, třetí varianta je hypnóza - to neumím.

A odsuzovat něco na základě toho, že si myslíš, že to nebude působit na tebe, je dost omezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.2.21 08:44

@Jahru @riccius že bodla vosa :mrgreen:, moje dítě nikdy vosa ani včela nepíchla, ale mně kdysi bodla vosa do břicha - to byla tak šílená bolest, že jsem měla co dělat, abych neskučela nahlas - a bolelo to dost ostře tři dny - tak to fakt není moc dobrý příklad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.2.21 09:51
@Jahru píše:
Pedagog ani psycholog z tebe vážně nebude :mrgreen:

Tak můžu ti říct, že mě se několikrát osvědčilo na dítě houknout, když utěšování a vysvětlování nezabralo. A dítě bylo najednou klidný. Oni to jsou občas pěkný herečky a vyděrači…jen jim to člověk nesmí vždycky baštit…každý musíme posoudit, jaký dítě máme doma

• Citovat
  • Upravit
9877
18.2.21 10:00
@Janli píše:
Tak můžu ti říct, že mě se několikrát osvědčilo na dítě houknout, když utěšování a vysvětlování nezabralo. A dítě bylo najednou klidný. Oni to jsou občas pěkný herečky a vyděrači…jen jim to člověk nesmí vždycky baštit…každý musíme posoudit, jaký dítě máme doma

Jo, s tím souhlasím. Mně taky děti u dr nehysterčí, ale říct jim že odběr je jak bodnutí vcelou, tak začnou, protože ví, že to bolí jak prase. Coz odběr ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.2.21 10:20

Ono je celkem jedno, jaká výchova je správně a jaká ne, protože jestli se doktorka montuje do těchto věcí plus detaily rozvodu a doporučení psychiatra, tak je vážně praštěná.
Zakladatelko, nenech si to líbit, příště ji ráně utni, že o tomto se bavit nebudeš. Tečka.
Jestli to nezabere, změň pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.2.21 13:15

@stinga Přesně, taky si vzpomínám na jedno výživné vosí bodnutí… Myslela jsem, že mi upadne ruka, a měla jsem mrazení (brnělo mě) po celém těle :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 15:36
:)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat