Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak po tomhle bych tedy změnila pediatra. A tu krev bych jim vzít nenechala. Objektivně k tomu nebyl důvod.
Gratuluju k bezva pani doktorce ![]()
Jinak je dobre chovat se asertivne, tj. mluvit jako dospely - strucne, vecne, bez omlouvani se. Vzhledem k tomu, ze se tady ptas na nazor, bych tipovala na bojacnost, a pak se po tobe kazdy bude vozit.
Pak se tolik lidí diví, že si už velká část pacientů tyhle rozhovory nahrává a bez zapnutého diktafonu do ordinace nevleze.
Okamžitě bych od takové krávy odešla a ještě jí udělala “pěkné” recenze…
A tu krev bych jím vzít rozhodně nenechala.
Nejpozdeji u dotazu na rozvod bych se ji zeptala, co je ji po tom. ![]()
Promin, mela bys zapracovat na sebevedomi a asertivnim chovani. Mam zkusenost, ze tohle se deje lidem, co na sobe nechaj drivi stipat. Doktorka je uplne svihla, ale bojim se, ze ty trochu taky, ze si nechas tohle libit.
Kazdopadne - tohle vysetreni povazuju za prinejmensim neprifesionalni a lekarku bych zmenila.
Ahoj nedá mi to..naše dětská dr je spis homeo bylinky atd. Zvykli jsme si na požádání da atb Nikomu to nenutí. Syn od narozeni neji maso zeleninu proste mimo asi 6 věci NIC doplňujeme vše uměle. Dr s tim problem nema prospívá roste hold je belejsi. Zvykla si neresi to jen kdyz chci radu poradu. Ale ma zastupující doktorku starsi pani kolem tak 70let a to je MAZEC to co popisujes ty. Hned odbery a rodine zazemi a malo vzduchu a pohybu špatná výchova idealne ho hnat na gastro psychologa..od te doby vzdy volám jestli je tam naše dr a nebo zaskok. Jestli to bude i u další navstevy zmenila bych doktora nemela bych na tohle nervy.
Odběr byl asi kvůli železu?
Jinak změnila bych pediatra, nechtěla bych aby se po mně někdo vozil, jen proto, že se špatně vyspal. Objektivně na takový výslech neměla nárok
Já mám jedno dítě pěkně rostlé a druhé jak Somálče a nikdy mě doktorka nevyslýchala ![]()
Určitě je doktorka divná, ale i to že devítiltého jste ještě nenaučili nechat si brát krev bez scén.
Asi by mě uráželo, kdyby se navažovala do vzhledu mého nebo dětí. Dal bych ji ještě jednu šanci, jestli to nebyl jen úlet, a pak měnil.
Změnila bych doktorku hned, takové blbé kecy bych neposlouchala a krev bych odebírat nenechala, prostě bych se rozloučila a šla pryč a příště už jinam.
@riccius Jak to chces dite naucit? Muj syn bude mit devet a krev mu jeste nebrali. A netroufam si odhadnout, jak by se zachoval.
Změnila bych doktorku, je drzá jako opice. Některé děti jsou úzkostné a výchova s tím nemá, co dělat. A že se devítileté dítě bojí odběru? Já se bála celé dětství. A co je jí po tvém rozvodu? Je jí do toho velké kulové.
Ne, naši pediatři se takhle nechovají, taky bych zírala ![]()
Příspěvek upraven 06.02.21 v 09:18
@Rive píše:
Pak se tolik lidí diví, že si už velká část pacientů tyhle rozhovory nahrává a bez zapnutého diktafonu do ordinace nevleze.
Pacienta, ktery by tohle udelal, vyrazim z evidence.
A pouzit zaznam mmch stejne nemuze.
A tamtu perdiatricku bych teda zmenilA.