Ne, nejsem těhotná!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.2.15 20:57

@mončís no, já mám nacteno, ze to spodní bříško je tuk. Já ho tam tedy fakt mám. Nevím, jak ty… A prý začne mizet, az jako poslední ze vseho,. Takže spis než posilování pomůže cardio cvičení, aby se spalovaly tuky. Jestli to bude fungovat Ti můžu říct za několik mesicu. Já mám za sebou ale tři porody sekcí v rozmezí pěti let, takže je to znát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.2.15 20:58

@mončís to proste nekdy nejde spravit…i uplne hubene zeny to tak maji, protoze je to rozestup…

• Citovat
  • Upravit
3.2.15 20:58

@Yaya2 to určitě ;). já taky vim, co si můžu dovolit, aby se nezvetsoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
3.2.15 21:01

Beham, ted sem tomu moc nedavala tak bych mohla zkusit maknout jestli bych zplaskla :nevim:

Takze spatnym cvicenim ho muzu jeste zvetsit? Asi se nekam zajdu poradit.

• Citovat
  • Upravit
24870
3.2.15 21:05

Jsem na tom stejně, mám rozestup tak na palec, dva, 53kg - hubnout není kam, břicho jak těhotná a přitom jsem taky už skoro 2 roky po porodu :nevim: Kdyby mě kvůli tomu aspoň tak šíleně nebraly záda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731

@mončís Musíš cvičit šikmý břišáky, ne přímý. Žádný sedlehy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340

A jak to poznam nebo jak vypada ta rozestoupla stena? treba to mam taky, nebo taky ne.da se tomu nejak predejit? jsem ted v 7. mes.,tak jestli neni pozde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
3.2.15 21:07
@mončís píše:
Beham, ted sem tomu moc nedavala tak bych mohla zkusit maknout jestli bych zplaskla :nevim:Takze spatnym cvicenim ho muzu jeste zvetsit? Asi se nekam zajdu poradit.

Pozor na výběr, každý fyzioterapeut se tím běžně nezabývá a moc o tom neví. Spousta radí jen posilovat šikmé břišní svaly (a ne přímé). Se mnou fyzioterapeutka cvičí od začátku i přímé (sedy-lehy), ale jde o to zapojit ty správné svaly (aby při záběru nevylezl pupík). Není to tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
3.2.15 21:07

Mně toto dělaly výrobky z bílé mouky a lepek obecně…má to tak hodně lidí. Vysadila jsem a břicho splasklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
3.2.15 21:08

@Maky.p jsem na tom stejne. Vazim 50 kg. Bricho se mi nejak podarilo posilit protoze me taky bral kriz, ale uz mam klid.

• Citovat
  • Upravit
24870
3.2.15 21:16

@mončís - já jsem skončila se zádama na rehabilitaci a elektroléčbě, tam mě právě fyzioterapeut řekl o tom rozestupu. Něco jsem cvičila, ale už je to dýl a už si to nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
3.2.15 21:18

Mám to samý, do toho mám problém, že jak mám rozestup, tahám vše přes zádové svalstvo, proto neskutečné bolesti kříží…čekají mě rehabky a jak to nezabere, plastická operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.2.15 21:22

Asi jsem tatar, ale jak poznám ten rozestup, dva roky po porodu mám pupek jak těhotná stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
3.2.15 21:24

@andrys23 já to zjistila až jsem byla na konzultaci na plastice, tam mi potvrdili rozestup, větší prča je, že ty svaly mám úplně na bocích tak pochybuju že mi nějaká rehabilitace pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
3.2.15 21:25

Objednám se zítra k fyzioterapeutovi a uvidím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková