Nebudou-li ženy svádět zadané muže, nebudou nevěry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
7.5.22 21:33
@Standa.R píše:
Možná že nejsou, ale mají to nastavené jinak. Když žena dostane zázemí/stabilitu/rodinu- hlavně rodinu, tak většinou pro to udělají hodně a klidně vydrží x let bez sexu, zatímco muž ne :mrgreen:

Tak zase tolik pro to asi neudělají, když se rozvádí každé druhé manželství a žádost o rozvod podává v drtivé většině případů žena… 8) Myslím si, že dnes žena nemá potřebu, něco vydržet ;) A vy se musíte holt snažit :P

• Citovat
  • Upravit
66
7.5.22 21:34
@Královna Kosmíru píše: Ženy taky ne.. :nevim: ty vase noční prochazky s prostatou :roll:..

s prostatou… co to je? :mrgreen: k tomu jsem ještě nedošel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.5.22 21:41
@Sonarka píše:
Tak zase tolik pro to asi neudělají, když se rozvádí každé druhé manželství a žádost o rozvod podává v drtivé většině případů žena… 8) Myslím si, že dnes žena nemá potřebu, něco vydržet ;) A vy se musíte holt snažit :P

Právě, to je dost nefér :mrgreen: proč chlap se musí snažit a žena nic, dostane sex kdy chce a může si vybírat. To je dost velký benefit, já bych taky chtěl na výběr z 10 slepiček bez snažení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.5.22 21:43
@Standa.R píše:
s prostatou… co to je? :mrgreen: k tomu jsem ještě nedošel :D

Tak jiste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.5.22 21:43
@Královna Kosmíru píše:
Mužská naivita mě fascinuje :P

Přesně… Přitom na jednu ženu připadá 50 pindíků, co se nabízejí :mrgreen:
Takže oni, když chtějí podvádět a smočit jinde, mají to poněkud těžší… :P Ženská jen luskne prstem.. A můžou si za to sami, to je ta jejich nadrženost :P Kdyby měli nějakou čest, tak ho nestrčí do každé, co jim nastaví :nevim: A pak by třeba i měli navrch, nebo se nám mohli rovnat a i si vybírat.. Bohužel tímhle ponižují sami sebe. No maj to prostě blbý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.5.22 21:45
@Standa.R píše:
Právě, to je dost nefér :mrgreen: proč chlap se musí snažit a žena nic, dostane sex kdy chce a může si vybírat. To je dost velký benefit, já bych taky chtěl na výběr z 10 slepiček bez snažení :mrgreen:

No vybírá si holt žena :D Tak to příroda zařídila… Aby se lidi nemnožili hlava nehlava :lol: Tak by to totiž vypadalo, dle mužů :lol: Každý s každým :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15332
7.5.22 21:46
@Standa.R píše:
Právě, to je dost nefér :mrgreen: proč chlap se musí snažit a žena nic, dostane sex kdy chce a může si vybírat. To je dost velký benefit, já bych taky chtěl na výběr z 10 slepiček bez snažení :mrgreen:

Ja nevim neměl bys tu zoofilili tolik přehánět. Píchat v kurniku se slepicema je dost eklhaft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6345
7.5.22 21:46
@Standa.R píše:

To by ta bavilo, keby to bolo bez snazenia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.5.22 21:48
@Sonarka píše:
Přesně… Přitom na jednu ženu připadá 50 pindíků, co se nabízejí :mrgreen:
Takže oni, když chtějí podvádět a smočit jinde, mají to poněkud těžší… :P Ženská jen luskne prstem.. A můžou si za to sami, to je ta jejich nadrženost :P Kdyby měli nějakou čest, tak ho nestrčí do každé, co jim nastaví :nevim: A pak by třeba i měli navrch, nebo se nám mohli rovnat a i si vybírat.. Bohužel tímhle ponižují sami sebe. No maj to prostě blbý :mrgreen:

To je pravě to co nechápete, on ho musí smočit jinde :mrgreen: jsme tak nastavený přírodou, jak jsem psal jak kohout taky opíchá 20 slepic :mrgreen: když vidíme pipinu, tak na ní musíme skočit…je to holt naše prokletí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.5.22 21:51
@Mkmkz píše:
To by ta bavilo, keby to bolo bez snazenia?

Možná že i jo… páč jsem dost zlenivěl a hlavně je to furt dokola… uhnat nějakou, skoro na každou platí to samé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6345
7.5.22 21:54
@Standa.R píše:
Možná že i jo… páč jsem dost zlenivěl a hlavně je to furt dokola… uhnat nějakou, skoro na každou platí to samé :lol:

Mal by si sa ozenit, ked uz mas dost uhanania :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.5.22 21:57
@Standa.R píše:
Možná že i jo… páč jsem dost zlenivěl a hlavně je to furt dokola… uhnat nějakou, skoro na každou platí to samé :lol:

Prozraď svoje tajemství Stando

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.5.22 22:00
@Královna Kosmíru píše:
Prozraď svoje tajemství Stando

Jaký? myslíš jak sbalit ženskou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.5.22 22:03
@Standa.R píše:
Jaký? myslíš jak sbalit ženskou? :D

No přesně mě zajímá tvuj mistrovský postup 8), píšeš ze klofnes kazdou :nevim: Ja třeba dam hodne na zjev.. takže jak ten chlap neni muj typ a hezky tak může pindat cokoliv a ja si ho bohužel nevsimu.. :roll:, nebo mu slusne poděkuji a udelam si z nej pouze kamarada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.5.22 22:08

:nevim: Asi nam nic Standa neprozradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie