Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše: Ženy taky ne..ty vase noční prochazky s prostatou
..
s prostatou… co to je?
k tomu jsem ještě nedošel ![]()
@Sonarka píše:
Tak zase tolik pro to asi neudělají, když se rozvádí každé druhé manželství a žádost o rozvod podává v drtivé většině případů žena…Myslím si, že dnes žena nemá potřebu, něco vydržet
A vy se musíte holt snažit
Právě, to je dost nefér
proč chlap se musí snažit a žena nic, dostane sex kdy chce a může si vybírat. To je dost velký benefit, já bych taky chtěl na výběr z 10 slepiček bez snažení ![]()
@Standa.R píše:
s prostatou… co to je?k tomu jsem ještě nedošel
Tak jiste ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Mužská naivita mě fascinuje
Přesně… Přitom na jednu ženu připadá 50 pindíků, co se nabízejí ![]()
Takže oni, když chtějí podvádět a smočit jinde, mají to poněkud těžší…
Ženská jen luskne prstem.. A můžou si za to sami, to je ta jejich nadrženost
Kdyby měli nějakou čest, tak ho nestrčí do každé, co jim nastaví
A pak by třeba i měli navrch, nebo se nám mohli rovnat a i si vybírat.. Bohužel tímhle ponižují sami sebe. No maj to prostě blbý ![]()
@Standa.R píše:
Právě, to je dost neférproč chlap se musí snažit a žena nic, dostane sex kdy chce a může si vybírat. To je dost velký benefit, já bych taky chtěl na výběr z 10 slepiček bez snažení
No vybírá si holt žena
Tak to příroda zařídila… Aby se lidi nemnožili hlava nehlava
Tak by to totiž vypadalo, dle mužů
Každý s každým ![]()
@Standa.R píše:
Právě, to je dost neférproč chlap se musí snažit a žena nic, dostane sex kdy chce a může si vybírat. To je dost velký benefit, já bych taky chtěl na výběr z 10 slepiček bez snažení
Ja nevim neměl bys tu zoofilili tolik přehánět. Píchat v kurniku se slepicema je dost eklhaft.
@Standa.R píše:
To by ta bavilo, keby to bolo bez snazenia?
@Sonarka píše:
Přesně… Přitom na jednu ženu připadá 50 pindíků, co se nabízejí
Takže oni, když chtějí podvádět a smočit jinde, mají to poněkud těžší…Ženská jen luskne prstem.. A můžou si za to sami, to je ta jejich nadrženost
Kdyby měli nějakou čest, tak ho nestrčí do každé, co jim nastaví
A pak by třeba i měli navrch, nebo se nám mohli rovnat a i si vybírat.. Bohužel tímhle ponižují sami sebe. No maj to prostě blbý
To je pravě to co nechápete, on ho musí smočit jinde
jsme tak nastavený přírodou, jak jsem psal jak kohout taky opíchá 20 slepic
když vidíme pipinu, tak na ní musíme skočit…je to holt naše prokletí ![]()
@Mkmkz píše:
To by ta bavilo, keby to bolo bez snazenia?
Možná že i jo… páč jsem dost zlenivěl a hlavně je to furt dokola… uhnat nějakou, skoro na každou platí to samé ![]()
@Standa.R píše:
Možná že i jo… páč jsem dost zlenivěl a hlavně je to furt dokola… uhnat nějakou, skoro na každou platí to samé
Mal by si sa ozenit, ked uz mas dost uhanania ![]()
@Standa.R píše:
Možná že i jo… páč jsem dost zlenivěl a hlavně je to furt dokola… uhnat nějakou, skoro na každou platí to samé
Prozraď svoje tajemství Stando
@Královna Kosmíru píše:
Prozraď svoje tajemství Stando
Jaký? myslíš jak sbalit ženskou? ![]()
@Standa.R píše:
Jaký? myslíš jak sbalit ženskou?
No přesně mě zajímá tvuj mistrovský postup
, píšeš ze klofnes kazdou
Ja třeba dam hodne na zjev.. takže jak ten chlap neni muj typ a hezky tak může pindat cokoliv a ja si ho bohužel nevsimu..
, nebo mu slusne poděkuji a udelam si z nej pouze kamarada.
Tak zase tolik pro to asi neudělají, když se rozvádí každé druhé manželství a žádost o rozvod podává v drtivé většině případů žena…
Myslím si, že dnes žena nemá potřebu, něco vydržet
A vy se musíte holt snažit