Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Standa.R píše:
Už jsi asi pod vlivem, ale já mám pouze tento účet nic vícjinak jsem tu pouze pro prd.el, jsou tu dost zajímavé diskuze u kterých se dost zasměju
Mas tento 25 ucet v teto chvili, kdy pises tento prispevek. Za chvilu priletis s dalsim, stav se… se sebou! ![]()
@My Melody píše:???
Mas tento 25 ucet v teto chvili, kdy pises tento prispevek. Za chvilu priletis s dalsim, stav se se sebou!
@My Melody píše:
U nas je rano!
S tebou je prd.el jak s mrtvolou ![]()
Podle toho jak píšeš, tak máš nažhavenej spodek a potřebuješ pořádně projet ![]()
@My Melody píše:
Ctu diskuzi, vzdyt je to ten, co ma tech nevim kolik 20, ci kolik nicku a odpovida sam sebe a srdickuje sam sebe, aby vytvoril dojem, ze je jich tu moc a to mizogynstvi, co v te diskuzi „proc zeny trvaji na vernosti“ manifestuji, je bezny muzsky standard.
Ano chce nam to hrozne nandat a vubec mu to nejde
![]()
@My Melody píše:
Ten jakoze „standard“ chce nastinit multinickovy pan, jakoze jich je tady moc, co maji takovej nazor.Bavit me zacne, az prestane neoriginalne podporovat sam sebe, ale zacne nesouhlasit se sebou, zacne se hadat se sebou a bude praskat sam sebe adminovi, ze porusuje pravidla, protoze ma tady 30 nicku.
Ja s tebou souhlasím. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Ano chce nam to hrozne nandat a vubec mu to nejde![]()
Jeho Velicenstvi, zmilujte se a dejte mu cas do jeho 346785656-teho nicku, neco z nej pak bude. Materska skolka trestuhodne zanedbala vychovu, tak ho tu v nasi vzacne pritomnosti prevychovame. Za rok bude feminista jak Brno! ![]()
@My Melody píše:
Jeho Velicenstvi, zmilujte se a dejte mu cas do jeho 346785656 nicku, neco z nej pak bude. Materska skolka trestuhodne zanedbala vychovu, tak ho prevychovame. Za rok bude feminista jak Brno!
Nu dobra, Kosmír se smiloval a ponechá pachatele svemu schizofrennimu osudu. Jeli nutné ať si u toho pomáhá ručně k mnoha orgasmům a sám sobě též samohanou dobře dělá a na patřičných místech osahávati se může v domnění, že hladí jednu ze svých sta vysněných žen
Budiž i nám přáno tolik trpělivosti, kolik jen budeme potřebovati. Již staň se tak a ne jinak.. Amen! ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nu dobra, Kosmír se smiloval a ponechá pachatele svemu schizofrennimu osudu. Jeli nutné ať si u toho pomáhá ručně k mnoha orgasmům a sám sobě též samohanou dobře dělá a na patřičných místech osahávati se může v domnění, že hladí jednu ze svých sta vysněných ženBudiž i nám přáno tolik trpělivosti, kolik jen budeme potřebovati. Již staň se tak a ne jinak.. Amen!
@Standa.R píše:
Proč myslíš, že jsem zoufalý? Protože mám všechno?
Zcela jistě nemáš všechno. To nemá totiž nikdo.
Emimino nezaluj, je to i pro muze, sice osazenstvi je vetsinove zenske.