Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je ciry alibismus. Nevera je problem mezi manzely, hovori o jejich vztahu, milenka je jen tresnicka na dortu.
Jenze vetsina manzelek si neumi predstavit byt sama, takze vzhledem k tomu, ze s tim darebakem hodlaji zustat, potrebuji zastupneho vinika. Je lepsi tvrdit, ze ta bestie toho chudacka svedla, nez si priznat, ze muj muz neni spokojen v manzelstvi a je to taky trochu moje vina.
Nevěry byly, jsou a budou. On taky ne každý muž prozradí, že je zadaný ![]()
Nesmysl, za neveru je vzdy zodpovedny nevernik, ne ta treti cizi osoba (milenec ci milenka). Tem to teoreticky muze byt jedno a odpovednost za neci neveru nenesou.
Milenkou jsem ale nikdy nebyla a ank nehodlam.
@Klopotkova píše:
Zdravím a přeji vše dobré.
K založení tohoto tématu mě inspiruje téma založené v týdnu, kde se jednalo o to, že nezadaná žena udržovala intimní poměr s ženatým mužem, který má děti.
Ten pan se do zakladatelky zamiloval, od manželky chce odejít.
Na zakladatelku se vrhly zdejší ctnostné ženy, které jí vynadaly, že rozbíjí rodinu dětem a vdaným ženám.
Z tématu vyplynulo, že ty ženy se bojí někoho, jako je zakladatelka, že se bojí o teplo svého rodinného krbu.
Dle mého názoru si nikdo nemůže být jistý nikým, i kdyby s ním měl 10 dětí a žil s ním 50 let v manželství.
Myslíte, že pokud by nebylo žen, které si začínají s ženatými muži, že by nebylo nevěr?
Vždyť někteří muži chodí do nočních klubů za sexem a jejich partnerky/manželky o tom nemají ani ponětí a do těch mužů byste to kolikrát vůbec neřekli.
V poslední době čtu tolik případů o zneužívání dětí a žen i mužů, že snad začínám vidět chlapy jako chodíci obří Cu. R. Aky. Nemysli snad na nic jiného a je jim jedno, kam ho strčí a co to přinese. Bohužel. Ať je to trenér, politik, voják, bezdomovec…
A kdo to nedělá, ten by chtěl…
@Klopotkova píše:
K založení tohoto tématu mě inspiruje téma založené v týdnu, kde se jednalo o to, že nezadaná žena udržovala intimní poměr s ženatým mužem, který má děti.
Na zakladatelku se vrhly zdejší ctnostné ženy, které jí vynadaly, že rozbíjí rodinu dětem a vdaným ženám.
Z tématu vyplynulo, že ty ženy se bojí někoho, jako je zakladatelka, že se bojí o teplo svého rodinného krbu.
Dle mého názoru si nikdo nemůže být jistý nikým, i kdyby s ním měl 10 dětí a žil s ním 50 let v manželství.
Myslíte, že pokud by nebylo žen, které si začínají s ženatými muži, že by nebylo nevěr?
Vždyť někteří muži chodí do nočních klubů za sexem a jejich partnerky/manželky o tom nemají ani ponětí a do těch mužů byste to kolikrát vůbec neřekli.
Zcela jistě. O 98% by se snížilo procento zásadních nevěr, kdy hrozí, že si chlap rozšlápne hnízdo a zkusí si založit nové. Průměrný chlap si totiž chce pouze smočit bezproblémově jinde a nic za tím nehledat, průměrná mladá idealistická milenka v něm vyvolá dojem, že je ji rychle potřeba vyměnit za starou, páč je lepší, vyklidněnější, krásnější, schopnější, inteligentnější. No a když ta nová baba svoje požadavky šikovně dávkuje, tak po stopadesátý umoří osla:mrgreen:. O zkušenějších semtamšucích nehovořím, ať je to chlap nebo ženská, ti už vědí, že kvůli příležitostnému potěšení to nestojí za tu námahu rozbíjet, co samospádem funguje.
Ale tohle všechno jistě Klopka, jakožto správnej chlápek, co čůrá ve stoje v kabince zády ke dveřím už dávno ví
.
@Takyjedna píše:
Zcela jistě. O 98% by se snížilo procento zásadních nevěr, kdy hrozí, že si chlap rozšlápne hnízdo a zkusí si založit nové. Průměrný chlap si totiž chce pouze smočit bezproblémově jinde a nic za tím nehledat, průměrná mladá idealistická milenka v něm vyvolá dojem, že je ji rychle potřeba vyměnit za starou, páč je lepší, vyklidněnější, krásnější, schopnější, inteligentnější. No a když to nobá baba svoje požadavky šikovně dávkuje, tak po stopadesátý umoří osla:mrgreen:. O zkušenějších semtamšucích nehovořím, ať je to chlap nebo ženská, ti už vědí, že kvůli příležitostnému potěšení to nestojí za tu námahu rozbíjet, co samospádem funguje.Ale tohle všechno jistě Klopka, jakožto správnej chlápek, co čůrá ve stoje v kabince zády ke dveřím už dávno ví
.
Souhlas. Ženy typu Janinka Nagyová, pak ta, co se kvůli ní rozvádí Stropnický, jednáh rajda, co rozvedla moji kamarádku…tyto typy žen jdou přes mrtvoly, schopné všechno a naprosto bez svědomí.
@Takyjedna píše:
Zcela jistě. O 98% by se snížilo procento zásadních nevěr, kdy hrozí, že si chlap rozšlápne hnízdo a zkusí si založit nové. Průměrný chlap si totiž chce pouze smočit bezproblémově jinde a nic za tím nehledat, průměrná mladá idealistická milenka v něm vyvolá dojem, že je ji rychle potřeba vyměnit za starou, páč je lepší, vyklidněnější, krásnější, schopnější, inteligentnější. No a když ta nová baba svoje požadavky šikovně dávkuje, tak po stopadesátý umoří osla:mrgreen:. O zkušenějších semtamšucích nehovořím, ať je to chlap nebo ženská, ti už vědí, že kvůli příležitostnému potěšení to nestojí za tu námahu rozbíjet, co samospádem funguje.Ale tohle všechno jistě Klopka, jakožto správnej chlápek, co čůrá ve stoje v kabince zády ke dveřím už dávno ví
.
Jo, to už tady dlouho nebylo, jen pěkné dumejte v uzavřenkách, zda jsem muž nebo ne, snad vymyslíte ještě větší bombu než tenkrát babča sirikit, která pronesla úžasné moudro, dle ní jsem Božislava (kéž bych měla takové znalostí z historie).
Nedávno jsem si na Tebe vzpomněla přímo na toaletě, kdy ses divila, jakým směrem mám po potřebě při oblékání natočený zadek, tak jako vždy jsem si natahovala kalhotky zadkem ke dveřím, Ty jsi v té diskusi tvrdila, že to je prostě strašně nestandardní a není to možné. Nicméně dumejte dál, on to tady do veřejných diskusí vždy nějaký dobrák prolátne a já se nestačím divit, co lidi nevymyslí za perly.
@Klopotkova píše:
člověk si nemůže být jistý ničím, ale je to vždy o výchově, o rodině, o morálce, nastavených hodnotách, úctě jeden k druhému, nikoliv o počtu dětí a délce vztahu
@DanielaD píše: člověk si nemůže být jistý ničím, ale je to vždy o výchově, o rodině, o morálce, nastavených hodnotách, úctě jeden k druhému, nikoliv o počtu dětí a délce vztahu
No vidíš, já jsem byla vychovaná v normálních rodinných podmínkách, rodiče spolu žijí v lásce doteď a přesto jsem šla hned po střední škole chvíli dělat společnici do night clubu, oni o tom samozřejmě neví a nevěra mě vlastně vzrušuje. O tom, že by si byli rodiče někdy nevěrní nevím. Pravdou ovšem je, že urcite zásady v životě mám a že nejsem šmejd, až na ty nevěry tedy a touze po dobrodružství a šíji se mnou všichni čerti.
No jo, ono by to pomohlo, kdyby mel chlap na cele napsane, ze je nezadany, ze je pred rozvodem, ze nema doma extra pripad, co se o nej rada podeli..Je to s podobne jako s tim, kdyz je nekdo de*il..Taky to neni poznat na prvni dobrou..
@truelly píše:
Souhlas. Ženy typu Janinka Nagyová, pak ta, co se kvůli ní rozvádí Stropnický, jednáh rajda, co rozvedla moji kamarádku…tyto typy žen jdou přes mrtvoly, schopné všechno a naprosto bez svědomí.
Soudkyně? ![]()
@kolibrik1 píše:
Soudkyně?
Ne. Mrcha jdoucí přes mrtvoly. Po pár letech, když už ho nepotřebovala, ho oškubala, vybílila společný byt a vzala si jeho dobrého kamaráda a kolegu. Prostě člověk bez morálky a svědomí. Jsem zvědavá, jakým způsobem se jí to vrátí…
@Klopotkova no jasně že by nevěry neskončily.
Já se skamarádila se dvěma milenkama mého ex… ovšem až po jeho odchodu.
Ty ženy nevidím jako viníka. Manželství je slib, důvěra a propojení dvou životů. Nejde omluvit nevěru, beru to jako totální neúctu vůči druhému. Takže proč házet vinu na milenku?…a rozvedený chlap taky není moc terno, takže si myslím, že většina žen skočí na historku a smutném manželství (manželka mi nerozumí, nespíme spolu, jsem s ní kvůli dětem, vydělávám dost, ale žena to utratí, nevaří, nepere atd.)
Podle mě to v ženě probere jakýsi „záchranářský“pud
do toho se ten chlap při občasném sexu pochlapí a předvede…a žena je okouzlená.