Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni…prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…
na ostatní nekoukej a běž. Budeš na sebe hrdá
Jasný, taky jsem šla a poslední jsem nebyla
a to tam byly ještě šílený kopce prakticky celá cílová rovinka byl spíš cílovej kopeček
a trhla jsem svůj tehdejší rekord 5km za 36min
oni ty lidi tam dost vyhecuji, ta atmosféra je super ![]()
@lachtanice86 píše:
@Zumpa prasnice nejsem, ale vymyk taky neudělám. A to jinak běhám a dělám tabatu
No, asi to budu muset přehodnotit, teď jsem se o tom bavil s kolegou - a ten neudělá ani výmyk, ani shyb. A možná ani kotoul
To je teda doba ![]()
@lachtanice86
Co na to říkají doma, když děláš z ničeho nic kotrmelce? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni…prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…
tak záleží co to je za závod. Pokud nějaká mega akce s tisíci lidí, nebo nějaký charitativní běh, tak poslední nebudeš. Pokud to je ale nějaký menší lokální závod, tak se může stát že budeš poslední třeba o 5 minut. Nejlepší bude se podívat se na výsledky minulého ročníku. Já dřív dost běhala, teď jsem po operaci srdce, takže jsem běh vyměnila za rychlou chůzi (případě chvílemi popoběhnu než mi stoupne tep, tam kam již nemá) a tempem 1km za 8 minut chodím. A na běžecký závod bych se nepostavila. Resp. jen na nějakou charitativní akci, kde člověk běží/jde pro dobrou věc a tam se objevují i lidi co jdou, či střídají chůzi a běh. Jinak rodiny si nevšímej, je dobře, že sportuješ a nemusíš podávat super výkony na to abys mohla chodit běhat.
Vsem dekuji za podporu. Tempo nakonec 7:30. Posledni jsem nebyla ani zdaleka, ale bylo veedro. ![]()