Špeky z břicha pryč

Anonymní
13.7.20 19:16

Špeky z břicha pryč

Ahoj! Potřebuju poradit, jak efektivně zatočit se špeky na břiše. Celý život jsem bojovala s podváhou, teď konečně jsem na “ideálu” a dnes jsem se v kabince v obchodě zděsila, že to moje břicho je už fakt :poblion: Mám za sebou dvojčecí těhotenství (to už je dlooouho, takže na to se vymlouvat nemůžu) a pár let už i tu “magickou třicítku”, po které mi všichni slibovali, jak přiberu :pankac:. Ano přibrala jsem, se svými křivkami jsem teď fakt spokojená, ale jediné to břicho :-( Jenže - nikdy v životě jsem nepotřebovala hubnout, ani tělo nějak formovat, takže vůbec nevím, jak na to. Obligátní rada “nežrat”, asi nebude to pravé, protože je mi jasné, že dolu půjdou jako první prsa a zadek, které bych si ráda ponechala. Takže nějaké cvičení? V současnosti chodím kvůli zádům na pilates), mám miniaturní (asi 1cm) diastázu.
Poradíte ze kterého konce se do toho pustit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lolink
13.7.20 19:30

Dělám tabatu a to jde břicho dolů pěkně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.20 19:56

Zkusila bych fyzioterapii i.. a možná nějakého terapeuta..

• Citovat
  • Upravit
37131
13.7.20 20:04

Ono bricho je ale hlavne o jidle, bez toho se nehnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.7.20 20:17

Břicho je hlavně o jídle + pitný režim + pohyb. V podstatě je to pořád to samé. Jestli chceš můžu ti poslat z youtube video na cvičení břicha. Vyvážená strava + dodržování pitného režimu + 5 minut cvičení denně a za necelých 14 dní ploché břicho, aspoň u mě to tak bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.7.20 21:10

No primárně nechceš cvičit jen na břicho, ale prakticky potřebuješ srovnat pánev, zpevnit hluboko uložné svaly a taky cvičit na břicho. A zejména pokud tam máš diastázu, tak nechceš cvičit podle youtube, ale chceš si najít někoho kdo ti bude umět vybrat správná cvičení - ti pilates jsou dobrý základ.

nejjednodušší je zajít na tu fyzioterapii, zejména pokud tě bolí záda, nechat si udělat celkovu diagnstiku svalových dysbalancí a začít to pomalu, leč soustavně rovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
13.7.20 21:29

@Carmen7
Já bych tedy poprosila video do SZ. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
13.7.20 21:38

@Carmen7 Ahoj, taky prosím video na cvičení, díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
13.7.20 21:53

Pouze jidlem. Speky z bricha nevycvycic. Normalni dieta, omezit mouku a cukry z 95%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.7.20 22:31

@Carmen7 taky prosim o video :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2198
14.7.20 06:35

@Carmen7
Ja taky prosim o video :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
14.7.20 07:03

@Carmen7 Já chci takyyy. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
14.7.20 07:50
@Micaella22 píše:
Pouze jidlem. Speky z bricha nevycvycic. Normalni dieta, omezit mouku a cukry z 95%

Přesně tak.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 08:25
@Micaella22 píše:

No jo, ale nepůjde pak dolů vše, i to co nechci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.20 08:27

BMI mám 21,5 což je úplný ideál.
@Ou u fyzio jsem dokonce párkrát před rokem byla. Ale je fakt, že postupně jsem to cvičení začala flákat :oops: Asi se tam zase objednám, stojí to dost peněz, takže to je pak ještě větší motivace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková