Závod - nebudu poslední?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.20 14:45

Nebudu poslední?

Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni… :roll: prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
234
20.7.20 14:50

Pokud je pro tebe důležitý zúčastnit se, bez toho aniž bys musela vyhrát, šla bych do toho a na ostatní se víš co… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
20.7.20 14:54

Ano, šla bych. Směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
20.7.20 14:56
@Anonymní píše:
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni… :roll: prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…

Nebudes, mela jsem 5 km za 35 a za mnou dlouhy had :lol:

• Citovat
  • Upravit
Makca87
20.7.20 14:57
@Anonymní píše:
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni… :roll: prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…

Tak záleží na tom, co je to za závod? Jestli s dětmi, či Sparťan Race :lol:. 8 minut za km je taková svižnější chůze. No a tak budeš poslední, a co? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5487
20.7.20 14:57

Kdybych chtěla a měla ambice uběhnout 5km, tak bych určitě šla :palec: Poslední určitě nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
20.7.20 14:58

A i kdybys byla poslední tak co? Klobouk dolů, že do toho vůbec chceš jít. A rodina by se neměla vysmívat, ale podpořit tě. Navíc někdo musí být poslední. Běž do toho a natři to všem rejpalům :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.7.20 14:58

Bez! I kdybys byla nahodou posledni, tak co jak? budes husta, protoze ses hecla a sla jsi a ubehla jsi to! Bez, fandim ti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
20.7.20 15:02
@Anonymní píše:

Snad nevadí, že nejsem holka. Držím palce. Pokud chceš, jdi a neřeš, zda budeš poslední. Vždy někdo poslední být musí a co jsem měl možnost poznat (ačkoli sám se závodů neúčastním), tak 99% běžců si navzájem fandí a drží palce. Všichni víme, jak je těžké začít, kolik je třeba vůle a přemáhání, aby se běhání překlopilo do radosti.
Když běhávám, tak si s většinou protiběžících navzájem mávneme, je to milé a vzbuzuje to ve mně takovou sounáležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
20.7.20 15:03

Pořád budeš v cíli dřív než tisíce dalších, který na ten závod nevyrazili ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.7.20 15:19

Za mě pokud to celé uběhneš, po cestě to nikde nevzdáš, tak máš můj obdiv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
20.7.20 15:21
@Anonymní píše:

NO, jasně, jdi. :palec: Pokud se ti hrozně chce jít, tak vyraž. Na rodinu se vybodni. Ikdyby jsi byla poslední, tak je to fuk, ne? Někdo být poslední musí. Fandím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
20.7.20 15:28
@Anonymní píše:

Kdo se ti vysmívá? Nějaká prasnice, která neuběhne 100m v kuse, co neudělá kotoul, co neudělá výmyk? I kdybys byla poslední, tak jsi udělala mnohem víc, než ty plesnivějící trosky, které by se ti vysmívaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
20.7.20 15:28

Hloupe reci maji vetsinou ti, co nic nezkusili nebo nesportuji. Pokud bych to chtela zkusit, sla bych. Nekdo posledni byt musi. A nikde neni napsane, ze to budes ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
20.7.20 15:36

@Zumpa prasnice nejsem, ale vymyk taky neudělám. A to jinak běhám a dělám tabatu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková