Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pokud je pro tebe důležitý zúčastnit se, bez toho aniž bys musela vyhrát, šla bych do toho a na ostatní se víš co… ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni…prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…
Nebudes, mela jsem 5 km za 35 a za mnou dlouhy had ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni…prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…
Tak záleží na tom, co je to za závod? Jestli s dětmi, či Sparťan Race
. 8 minut za km je taková svižnější chůze. No a tak budeš poslední, a co? ![]()
Kdybych chtěla a měla ambice uběhnout 5km, tak bych určitě šla
Poslední určitě nebudeš ![]()
A i kdybys byla poslední tak co? Klobouk dolů, že do toho vůbec chceš jít. A rodina by se neměla vysmívat, ale podpořit tě. Navíc někdo musí být poslední. Běž do toho a natři to všem rejpalům ![]()
Bez! I kdybys byla nahodou posledni, tak co jak? budes husta, protoze ses hecla a sla jsi a ubehla jsi to! Bez, fandim ti!
@Anonymní píše:
Snad nevadí, že nejsem holka. Držím palce. Pokud chceš, jdi a neřeš, zda budeš poslední. Vždy někdo poslední být musí a co jsem měl možnost poznat (ačkoli sám se závodů neúčastním), tak 99% běžců si navzájem fandí a drží palce. Všichni víme, jak je těžké začít, kolik je třeba vůle a přemáhání, aby se běhání překlopilo do radosti.
Když běhávám, tak si s většinou protiběžících navzájem mávneme, je to milé a vzbuzuje to ve mně takovou sounáležitost.
Pořád budeš v cíli dřív než tisíce dalších, který na ten závod nevyrazili ![]()
Za mě pokud to celé uběhneš, po cestě to nikde nevzdáš, tak máš můj obdiv ![]()
@Anonymní píše:
NO, jasně, jdi.
Pokud se ti hrozně chce jít, tak vyraž. Na rodinu se vybodni. Ikdyby jsi byla poslední, tak je to fuk, ne? Někdo být poslední musí. Fandím ti.
@Anonymní píše:
Kdo se ti vysmívá? Nějaká prasnice, která neuběhne 100m v kuse, co neudělá kotoul, co neudělá výmyk? I kdybys byla poslední, tak jsi udělala mnohem víc, než ty plesnivějící trosky, které by se ti vysmívaly.
Hloupe reci maji vetsinou ti, co nic nezkusili nebo nesportuji. Pokud bych to chtela zkusit, sla bych. Nekdo posledni byt musi. A nikde neni napsane, ze to budes ty.
@Zumpa prasnice nejsem, ale vymyk taky neudělám. A to jinak běhám a dělám tabatu ![]()
Ahojky holky co behate. Sly byste na zavod s tempem 8min/km? Hrozne bych chtela jit na 5km zavod, ale bojim se ze budu posledni…
prosim anonym, nechci aby nekteri znami vedeli, ze se tam chystam, uz tak se mi rodina vysmiva ze beham…