Nečekaná novinka - otec mé dcery má další dítě

358
22.6.18 20:05

Nečekaná novinka

Ahoj, potřebuji se svěřit, případně můžete napsat svůj pohled na situaci. Mám dítě s přítelem, jsem sama, on má přítelkyni, s ní dítě a jeho přítelkyně si nepřeje, aby naší dceru vídal, tak musí chodit tajně. Mají s dcerou hezký vztah a vlastně i my spolu máme celkem dobrý vztah, chodí každý týden, normálně se spolu bavíme, dává mi dárky k Vánocům. No a včera měl přijít, říkal, že to není jisté, že zavolá. A do telefonu mi řekl, že nemůže, že se naší dceři narodil bratříček. Byla jsem v šoku, protože předtím se vůbec nezmínil, že by jeho přítelkyně byla těhotná. Nevím, co si mám o tom myslet. Když jsem se ho ptala, proč mi to neřekl dříve, řekl, že pořád čekal, až bude vhodná příležitost… zažila jste některá podobou situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
22.6.18 20:09

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 21:42

• Citovat
  • Upravit
4443
22.6.18 20:11

mě spíš přijde strašné že mu ona brání vídat vlastní dítě… :zed: asi je zvyklý od ní, tak se ti to bál říct.. nejste spolu, neřešila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
22.6.18 20:12

To mi samozřejmě také dost vadí, ale nevím, jak to řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.6.18 20:13

Začala bych řešit důležitější věci,jako třeba to,proč otec musí svoje dítě vídat tajně…
Jinak nemá povinnost Ti něco oznamovat,ale vy to tam asi budete mít zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
22.6.18 20:16

Zarazilo Tě to, protože dosud bylo zvykem, že tatínek informoval ostatní matky svých dětí průběžně o těhotenstvích, kdežto teď - netradičně - se tak stalo, až po narození.
Nezažila jsem, ale myslím, že by mě to až tak nepřekvapilo. Jak by řekla Stela Zázvorková :kytka: „Takový rodinný typ pro více rodin najednou..“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.6.18 20:19

Myslím, že mu na tobě záleží a jen tě nechtěl zranit. Neřešila bych to. Pogratulovala bych mu a dál bych mu umožňovala vídat se s vašim dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.6.18 20:22

Takze ty jsi si udelala dite s chlapem, ktery uz rodinu mel? A ted se divis, ze tu rodinu rozsiruje a tobe nic nerika? Proc by mel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:28

"Nového " bratříčka bych až tak neřešila, to je na něm, co ze svého soukromí ti řekne. Ale to, že má zákaz vídat dceru z předchozího vztahu (vaši dceru) hodně vypovídá o nastavení a jeho pozici v současném svazku. On je nejspíš pěkný podpantoflák a ona sebestředná sobecká megera. Bohužel to má ve svých rukou hlavně on a je otázkou, jestli je schopen si problém připustit a rázně se postavit k jeho řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
22.6.18 20:30

Nedivím se,že rozšiřuje rodinu, chápu to, jen, když se spolu normálně bavíme a jsme v kontaktu, mě to prostě zarazilo, že se nezmínil dříve… Když jsme se seznámili, měl přítelkyni, ale děti neměli..... otěhotněla jsem neplánovaně, ale bylo mi 38, tak jsem si mimčo nechala, i když on si to nepřál - a pak otěhotněla i jeho přítelkyně (tři měsíce po mně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:31
@jenny.fields píše:
Takze ty jsi si udelala dite s chlapem, ktery uz rodinu mel? A ted se divis, ze tu rodinu rozsiruje a tobe nic nerika? Proc by mel?

já jsem to pochopila tak, že prvně měl vztah a dítě se zakladatelkou, pak až s tou současnou ženou :think:
Zakladatelko @Cassy25 , jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.18 20:33
@Cassy25 píše:
Nedivím se,že rozšiřuje rodinu, chápu to, jen, když se spolu normálně bavíme a jsme v kontaktu, mě to prostě zarazilo, že se nezmínil dříve… Když jsme se seznámili, měl přítelkyni, ale děti neměli..... otěhotněla jsem neplánovaně, ale bylo mi 38, tak jsem si mimčo nechala, i když on si to nepřál - a pak otěhotněla i jeho přítelkyně (tři měsíce po mně)

aha, tak tady jsou ty propletence trochu složitější :think: V tom případě se jeho partnrce nelze divit, kdž jste ji vy dva spolu podváděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
22.6.18 20:33

Myslím, že je to tak, jak píšeš pe-terko a obávám se, že na nějaké řešení, pokud jde o vymezení styku s dítětem, nemá dost síly, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.6.18 20:48

@Cassy25 já nevím, čemu se divíš. Lezla si někomu do zelí. On udělal botu, tak teď seká u partnerky latinu (nebo to aspoň předstírá). A nedivím se, že ona si nepřeje, aby tebe a dítě vídal. Za další, nechala sis ho, i když si to jeho otec nepřál. Buď ráda, že za malou jezdí, a neřeš jeho soukromý život. Nic ti do toho není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.6.18 20:58
@Kamkam píše:
@Cassy25 já nevím, čemu se divíš. Lezla si někomu do zelí. On udělal botu, tak teď seká u partnerky latinu (nebo to aspoň předstírá). A nedivím se, že ona si nepřeje, aby tebe a dítě vídal. Za další, nechala sis ho, i když si to jeho otec nepřál. Buď ráda, že za malou jezdí, a neřeš jeho soukromý život. Nic ti do toho není. :nevim:

Presne. Jeste mit pozadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria