Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
19.5.11 16:11
paráda :palec:
lokofa píše:
Sine1 píše:
lokofa píše:
zlatuna píše:
jojo určitě dopoledne je to v pohodě :lol: plodné dny jsou tak 3 před ovulkou a 1 den po ní a ty ji teprve budeš mít, i kdyby za dva dny, tak se snad trefíte :lol:
lokofa píše:
zlatuna píše:
to je škoda, zkus ho nějak přesvědčit, protože ty dvě čárky značí ovulku během příštích 48 hodin :lol: Já si teď taky dělám ovu testy. Ale nevim, jak často, jestli obden, fakt nevím
MS skončila v pondělí 16.5. :-)
lokofa píše:
A zrovna dnes je chlap totál KO. Chjo :cry:
Nooo jsme to zkoušeli, bohužel. Nic z toho „nekáplo“ a už spí.
Zkusíme zítra dopo, ale nevím no.
Já jsem ovu test dělala ráno a byl negativní a pak ted navečer a pozitivní. Eventuelně by to zítra dopo mohlo stačit, ale zase to až tak nechci hrotit no.
No pro mě je nejhorší pocit, že příští měsíc 100% nic…
Lokofo, jestli fakt platí těch 48 hodin (všude to píšou.., tak snad je to věděcky podloženýý :palec: ), tak to určo stihnete!! Držím palečky, ať se zadaří :dance:
Už jsme stihli!!!!! :-D :-D :-D :-D
Miláček se probral a překonal
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
19.5.11 17:35
damia píše:
Verčule píše:
no i to je moznost :lol: ale nemivam to takze netusim co se deje ale i kdyby tak mam smolicka drahousek je daleko :cry: holky vsem hodne zdaru :mavam: :mavam:
třeba tam nějaká spermijka přežila a bojovala, uvidíš za 14 dní :wink:
:-D no doufam je mi cim dal vic tezko spala bych asi 23 hodin dene 8-o mno uvidime je fakt ze prsa me bolej neskutecnym stylem a nevejdu se do podprsenky :think: kazdopadne budu informovat rozhoodne se 3.6. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
19.5.11 22:34

holky dnes jsem nestíhala dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
20.5.11 08:03

holky jsem naštvaná z dnešní teploty . Tři dny na 36.7 a dneska je už na 36.8 takže ovulka asi nebyla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.5.11 08:41

prosím tě a jak poznáš ovulku podle BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
20.5.11 08:46

podle toho jak jsem to pochopila od holek tak se má par dni teplota držet na stejném stupní a potom se má zvýšit . Třeba 36.7 a potom 37 a to znamená že ovulka proběhla.

Mě totiž momentálně stačí zjistit jestli u mě ovulace vubec probíhá každý měsíc.

Taky se v tom ještě nevyznám uplně na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.5.11 08:48

Dobré ránko

Ovu nemusí být stejná teplota a pak zvýšená.
Může být pokles, le nemusí.
Prostě poslední den nejnižších teplot. a pak zvýšení a to se má udržet.

Já jak jsem včera dostala ten pregnyl, tak mi bylo blbe, fuj.
Hlava me bolela, prujem, břicho…

• Citovat
  • Upravit
19007
20.5.11 08:48
Marsi86 píše:
holky jsem naštvaná z dnešní teploty . Tři dny na 36.7 a dneska je už na 36.8 takže ovulka asi nebyla :-?

Ahoj, to nevíš. Pokud ti zítra teplota zas stoupne, tak to bude znamenat, že ovulka byla včera. Máš třeba nízké teploty a pak vyletí nahoru a drží se nahoře v lepším případě pořád, v horším klesne před nebo den v MS… Měly by být ty teploty asi o dva stupínky vyšší než ty nízké, takže pokud zítra ještě stoupne, tak je to jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.5.11 08:55

já teda nevím, no… ted mi skončila MS před3 dny tak jsem se začala měřit a 2 dny mám 36,7 se drží tak uvidíme co mi graf nakreslí, jinak jsem se zaregistrovala na fertility ale nějak se v tom nevyznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
20.5.11 13:38
Marsi86 píše:
holky jsem naštvaná z dnešní teploty . Tři dny na 36.7 a dneska je už na 36.8 takže ovulka asi nebyla :-?

pokud bude teď 3 dny teploty o 0,2-0,5 stupňů víc než ta nejnižží včerejší 36,7, tak to byla ovulka :wink: Uvidí se za pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
20.5.11 13:46

lokofa

ať to dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.5.11 20:43

Dobrý večer

Já včera po tom pregnylu dostala hrozný prujem, ještě i dneska…mazec.

Akorát jsme měli na dnešek nakázanou od dr akci a bohužel...... :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

• Citovat
  • Upravit
17211
21.5.11 14:15

lokofa

třeba to vyjde i z toho předchozího pokusu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.5.11 14:19

dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažit :mrgreen: Takže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře :-( ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.5.11 14:43
damia píše:
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažit :mrgreen: Takže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře :-( ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu :-D

Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex