Nechal mě a já nevím, jak dál :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
8.8.13 13:06
@koleso píše:
Jsem dálší, kdo se potřebuje vypsat z rozchodu a přečíst si vaše rady.
nA JEHO sms, ŽE O MNE MÁ ZAJEM A ŽE JSEM PERFEKTNÍ JSEM SE ZE ZAČÁTKU NEOZVALA, ALE POSLÉZE ANO A BYLO RANDE.
pOTOM SEX A myslela jsem, že mě má rád, JEHO TEXTY V sms tomu nasvědčovali, alespon jsem si myslela
ale po měsíci těchto sms, pak už ani na mé neodpovídal to ukončil, až když jsem se tedy přímo zeptala. Prý to nemá cenu a on nemá čas. Docela to bolí, zvláště, když jsem ještě pořád zamilovana. Nikdy jsem tolik nebrečela, jako během trvání této známosti.

Asi jsi mu v něčem nesedla. Je mi to líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
8.8.13 13:06
@koleso píše:
nA JEHO sms, ŽE O MNE MÁ ZAJEM A ŽE JSEM PERFEKTNÍ JSEM SE ZE ZAČÁTKU NEOZVALA, ALE POSLÉZE ANO A BYLO RANDE.
pOTOM SEX A myslela jsem, že mě má rád, JEHO TEXTY V sms tomu nasvědčovali, alespon jsem si myslela
ale po měsíci těchto sms, pak už ani na mé neodpovídal to ukončil, až když jsem se tedy přímo zeptala. Prý to nemá cenu a on nemá čas. Docela to bolí, zvláště, když jsem ještě pořád zamilovana. Nikdy jsem tolik nebrečela, jako během trvání této známosti.

jsi mlada? jestli ano, ber to jako proste jen rozhod..no tak se nepovedlo z toho se nestrili. a byt po mesici zamilovana? ale no tak ;) neboj to prejde a preboli. P.S prijde mi, ze te chtel jen ohnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.8.13 13:38
@koleso píše:

Asi mu šlo spíš jen o ten sex… Kašli na něj, měsíc je krátká doba, to přebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 14:13

Chtěl si jen užít, to už tak u některých mužů bývá. Vím, že Ti to asi moc nepomůže, ale pořád je to lepší, než rozchod po…já nevím - třeba 3 letech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gapča
9.8.13 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj, já už nevím jak dál, nemůžu se z toho dostat… asi s epotřebuji vypsat a slyšet nějaké rady… omlouvám se za delší příběh…

Panebože, co to je za blábol? Vždyť je to úplně normální, že se člověk může zamilovat do někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
koleso
10.8.13 09:31

PRÁVĚ ŽE BRZO, ted už vím, že to bylo blbě

• Citovat
  • Upravit
3733
10.8.13 09:56
@koleso píše:
PRÁVĚ ŽE BRZO, ted už vím, že to bylo blbě

Tak to bohužel…příště si dáš větší pozor… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
10.8.13 10:02
@Anonymní píše:
Ahoj, já už nevím jak dál, nemůžu se z toho dostat… asi s epotřebuji vypsat a slyšet nějaké rady… omlouvám se za delší příběh…

V březnu jsem byla nešťastně zamilovaná, on mou lásku neopětoval. To nakonec, shodou všech okolností vedlo k tomu, že vzniklo „kamarádství s výhodami“ mezi mnou a přítelem mé kamarádkyv(on ji miloval, ale nespali spolu, jejich vztah už tehdy umíral, ale z její strany, ona dnes o poměru ví, řekla jsem jí o tom, je jí to jedno, kamarádky jsme pořád).

Byli jsme si velmi blízcí, díky němu jsem se dostala z neštastné lásky, ale jeho sem opravdu brala jen jako nejlepšího kamaráda, kterýmu jsem se mohla vždy svěřit s problémem, každý den jsme si psali, byli v kontaktu. Měli jsme se rádi, říkali jsme si to, ale oba jse měli jasno, že se nemilujem. (Z mé strany to nebyl vůbec můj typ, a bylo víc věcí, proč by mě ve snu nenapadlo přemýšlet o něm jako o partnerovi). Ale záleželo nám na sobě, potřebovali jsme se, nejen na sex, ale i na podporu.

Pak začátkem června se s ním kamarádka rozešla. On z toho byl velmi špatný. Snažila jsem se mu být oporou. Byli jsme spolu každý den, když já se učila na zkoušky, tak sem se učila a on ležel vedle mě a četl si. Byl i mou oporou. Vždy jsme pak zkoušky oslavili. A aniž bysme si to uvědomili, už jsme byli v něčem jako je vztah, věděli to i jeho kamarádi s kterými jsme často chodili ven. I on slovo sex zaměnil za milování. Já taky začla cítít něco víc, a na konci června, řekl, že jen pořebuje ještě čas, přece jen to byl 3,5 letý vztah, ale že na ni pomalu zapomíná a do mě se zamilovává.

Na začátku června jsme jela na týden na dovolenou. Schválně jsem nenapsala, čekala jsem co on. Psal každý den, jak se mám, co dělám atd. Pak, když jsem se vrátila, čekal na mě jako překvapení na nádraží. Měli jsme týden a půl, než zase na 2,5 týdne odjedu. Z toho jsme byli 4 dny a noci jen spolu. Krása, romantika, večeře, milování… (Proběhla i hádka, chtěla jsme vědět jak na tom jsme, co se týče vztahu, on že ještě pořád něco cítí k ní, ale zase o něco víc ke mě, a že i dokázal dostatečně, že to se mnou myslí vážně, sice má po téhle hádce stochutí to ukončit, ale nemůže ani nechce, protože mu na mě až moc záleží) a nechce mě ztratit, já sem jen chtěla, kdyby on nechtěl se z toho dostat za ty 3 týdny v cizině, a ne aby mě to pak řekl na podzim, kdy budu mít plno jiných dalších problémů, ale to on odítal tehdy..

Odjela jsem. Celou dobu, on prakticky nikam nechodil ani s kamarádama, byli jsme spolu pořád je na skypu, jedli jsme přes skype spolu, usínali jsme spolu, četli si navzájem, říkal jak moc má rád můj hlas atd. Začli jsme se bavit o budoucnosti, baráku, dětech, jménech, najednou bylo všechno tak krásný. Psal mě jak mu chybím, jak chce být jen se mnou, jak mu chybí můj hlas, úsměv, povídání si se mnou, říkal jak mě má moc rád, jak s emu stýská, jak se těší až mě bude mít v náručí, atd. Vrátila jsem se, shledání nádherný, dali jsme si dárečky, krása… Plánovali jsme co budem dělat v září, říjnu, já si kvůli němu změnila telefonní číslo…

Týden bylo všechno v pohodě, každý den spolu a šťastní, jen sme se pak jednou pohádali, když sem po něm chtěla teda slyšet, (po 3měsících), po tom co jsme řešili budoucnost, jen sem chtěla slyšet, seš moje přítelkyně… on že si se mnou dokáže představit budoucnost, má mě moc rád, a nechce ě ztratit, ale že neví. Bohužel ten den po hádce, se na něj doma tak všechno sesypalo, plus problémy v práci, takže nebyl ve své kůži, pak za 2 dny po hádce musel odjet, a za týden se vrátil, a oznámil, že mě nemiluje, že najednou nic necítí atd. (já to brala tak, že kvůli těm problémům a naší hádce, potřebuje čas, a že se k sobě vrátíme)

No za 14 dní už ovšem skončil v posteli s jinou, myslel si, že je to jen na jednu noc, ale ona se ozvala a on byl za 3 dny do ní zamilovanej. A asi tak za 14 dní už byli oficíálně ve vztahu. (nutno dodat, že je mu už je 28 let, takže žádnej puberták) Po tom všem mě ublížila zradil člověk, kterému jsem nejvíc důvěřovala. Zhroutil se mi svět, já mu nakonec strašně důvěřovala, a zamilovala jsem se do něj. Měla jsem ho strašně moc ráda. Nepochopím to. Že se budem vídat jako kamarádi, ale z é strany to prostě nejde.

Teď je to měsíc a půl, a čas pořád nic nezpravill. Strašně moc mi chybí, (přece jen i s poměrem sme byli spolu každý den půl roku v kontaktu, úplně každý den a teď nic). Cítím se prázdně a osamoceně(ano, přátelé se snaží, ale nemohou se mnou být pořád), nemá pro mě nic smysl, mám pocit, že už si nikdy nikoho nenajdu.

to vypadá, že jsi byla pro něj jen to čemu se říká „převozník“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
10.8.13 14:52

Jj.. ten pravej na tebe proste jeste ceka.. bud rada, ze to netrvalo dele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí