Nechali byste dítě samotné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
7.3.18 08:13

@anivbl vážně? Tak to je supr, podívám se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
7.3.18 08:13
@anivbl píše:
nakupuju na kosik.cz a tam jde platit hotově

nebo tesco ma, ze nakup si lze vyzvednout v obchode a myslim, ze u toho jde platit hotove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
7.3.18 08:14

Ne. A uz vubec ne jet tramvaji. Obcas skocim naproti do vecerky, ale dite sleduju na dalku na mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
@nestarejtese píše:
Dobrý den, mám skoro dvouletou holčičku, z postýlky vylezt neumí. Po obědě spí 2-3hodiny a napadlo mě, že bych si v té době zašla do obchodu nakoupit. Byla bych tak za půl hodky zpátky. Jít do obchodu s ní je občas hrůza, nechce sedět v kočárku a když v něm není, tak utíká a prostě mě nebaví se tahat do saliny s kočárkem atd. Děláte to někdo tak? Nevím co by na to řekla třeba sousedka kdybych ji potkala :mrgreen:Příspěvek upraven 07.03.18 v 08:05

Ahoj, tak toto by mě nikdy ani ve snu nenapadlo. Mohlo by se něco stát, mohla by sis to pak šeredně vyčítat. Je to období, které se prostě musí tak trochu vydržet a brzo se to uklidní. Takže dát do kočárku a s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472

@nestarejtese
Mám taky dceru, které jsou dva roky. A po obědě spí vždy 2-3 hodiny (někdy i déle). Ale v životě by mě nenapadlo ji nechat doma samotnou i když by spala. A to mám obchod fakt kousek. Nikdy nevíš co se může stát.
Mám už jen blbý pocit, když dcera spí a já jdu se psem ven. Podotýkám, že jsem vždy pryč tak max 3 minuty (jen abych mu otevřela ven dveře a pockala až vykona potřebu).
Nikdy bych dítě nenechala doma samotné a hlavně určitě ne tak malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
@Cuddy píše:
Tak sousedka preci nemuze vedet, zda ti dite nikdo nehlida. Ale jinak ne, neudelala bych to. Muze se ti probudit, bude te volat, pul hodiny je velmi dlouha doba. Nerikam sebehnout schody a obejit se psem dum, ale jet tramvaji na nakup, to urcite ne. Navic co budes delat, az se nekde zdrzis? Mas koho zavolat, aby za ditetem zasel?

ja bych sousedku vubec neresila, ale to dite, kdyz se chudak vzbudi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283

V zadnem pripade. Jak tohle muze nekoho napadnout  :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
7.3.18 08:15

Nenechala.
To, ze by tam chvilicku brecela sama v postylce, je jeste to nejmensi.
Ale kdyby se neco stalo tobe a zustala tam… radsi si to ani nepredstavuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.3.18 08:15

@PAN66 no tesco tady v okolí nemáme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.3.18 08:16
@PAN66 píše:
nebo tesco ma, ze nakup si lze vyzvednout v obchode a myslim, ze u toho jde platit hotove

no jo, ale do toho tesca pak někdo musí dojít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.3.18 08:16
@Romca32 píše:
Ahoj, tak toto by mě nikdy ani ve snu nenapadlo. Mohlo by se něco stát, mohla by sis to pak šeredně vyčítat. Je to období, které se prostě musí tak trochu vydržet a brzo se to uklidní. Takže dát do kočárku a s sebou.

Ano dobře, ale je to vážně o nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.3.18 08:17

Já občas na nákup odbehnu když malá usne, ale mam obchod 50 metru a chodím s zapnutou chuvickou, takže kdybych se probudila, jsem za 2 minuty doma. A nikdy jsem nebyla pryč víc než 10 minut. Chodim takhle jediné když rychle něco potřebuji, ne na velký nákup. Na půl hodiny bych nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
7.3.18 08:18

@nestarejtese A ještě doplnuji, že z obchodu jsem vždy do 10-ti minut doma. Ale ani tak bych ji nenechala doma. Už jen ten pocit, že víš, že tam je sama.
Může se probudit nebo začít při nejhorším dusit a co potom? Budeš si to vyčítat.
Radši nákup ozelim. A počkám až se dcera vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. Nikdy nevis, co se muze stat (at uz pozar, unik plynu, krádež, nebo nejaky nenadaly zachvat). Nebo se muze probudit, buse se bát, nedejboze vyleze a bude zkoumat, kde nema. Proste NE.

Příspěvek upraven 07.03.18 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

Tyvado to by mě nikdy ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...