Nechali byste dítě samotné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
677
7.3.18 08:01

Nechali byste dítě samotné

Dobrý den, mám skoro dvouletou holčičku, z postýlky vylezt neumí. Po obědě spí 2-3hodiny a napadlo mě, že bych si v té době zašla do obchodu nakoupit. Byla bych tak za půl hodky zpátky. Jít do obchodu s ní je občas hrůza, nechce sedět v kočárku a když v něm není, tak utíká a prostě mě nebaví se tahat do saliny s kočárkem atd. Děláte to někdo tak? Nevím co by na to řekla třeba sousedka kdybych ji potkala :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.03.18 v 08:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
7.3.18 08:04

.

Příspěvek upraven 07.03.18 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
7.3.18 08:04

@nestarejtese Jak jako vylezt? Ma sundanou boznici nebo vyndane sprusle? Nebo ji chces nechat lezt pres vytazenou bocnici vrchem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.3.18 08:05

Omlouvám se, už jsem editovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
7.3.18 08:08

Ne. A protoze pises o salinach, urcite u vas existuje dovoz domu.

• Citovat
  • Upravit
1085

Já mám teda obchod hned u domu a stejně bych nešla. Radši nakupuju přes internet, já jsem na tohle srab, nikdy nevíš, co se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276

@nestarejtese náhoda je blbec, něco jí vzbudí a bude tam půl hodiny brečet. Ne, nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513

Ne, nenechala, mohe dcera vy vylezla, nakupi veci na sebe a prehoupne. a i kdyby ne, jak na potvoru se vzbudi bebo ji neci vzbudi a ty budes x minut pryc a ona te vilat? nahoda je blbec, kvuli nakupu ne a vlastne ani kvuli nicemu jinemu. nemuzes si udelat online nakup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.18 08:09

Ne na půlhodiny bych od takhle malého dítěte neodešla. Místo takových telecích nápadů začni své dítě vychovávat a učit jak se má chovat v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
30922
7.3.18 08:10

Tak sousedka preci nemuze vedet, zda ti dite nikdo nehlida. Ale jinak ne, neudelala bych to. Muze se ti probudit, bude te volat, pul hodiny je velmi dlouha doba. Nerikam sebehnout schody a obejit se psem dum, ale jet tramvaji na nakup, to urcite ne. Navic co budes delat, az se nekde zdrzis? Mas koho zavolat, aby za ditetem zasel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.3.18 08:10

Já nemám účet a ty online. nákupy jdou platit jen přes účet že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
7.3.18 08:11

Ne, nenechala bych jí doma. Mám tříleťáka, nákup s ním je taky o nervy ale nedokážu si představit, že by byl sám doma. Může se stát cokoliv, probudí se jen ty odejdeš a půl hodiny tam bude brečet a mít strach, že si jí utekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.3.18 08:11
@nestarejtese píše:
Já nemám účet a ty online. nákupy jdou platit jen přes účet že?

nakupuju na kosik.cz a tam jde platit hotově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.3.18 08:12

Když já vím, že se nikdy dřív nevzbudi a když ano, tak si v postýlce ještě hraje s plysakama a je hodná.. ale dobře, asi máte pravdu nebudu riskovat, jen mě to napadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.3.18 08:12

Ani omylem. Stát se muze cokoli. Uz jen to, ze se muze vzbudit a půl hodiny te volat. Nebo se neco stane tobě venku a ona tam bude sama. Fuj az je mi z toho uzko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí