Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Conulka proč bys ho měla ztratit?? tedy nevím, mě je přes 40, nikdy jsem neztratila ani klíče, natož mobil…
@Samamama @Blackova.K @neila holky Indie je z největší části Hinduistická, to nemá s Islámem nic společnýho. Mám kámošku Indku a to je křesťanka (1 kasta
)ta by tyto úvahy asi těžko rozdýchývala
zakl.
@S.Ivanka píše:
@Conulka proč bys ho měla ztratit?? tedy nevím, mě je přes 40, nikdy jsem neztratila ani klíče, natož mobil…
zákon schválnosti…
jinak já nijak extra věci neztrácím, ale šílím z manžela - on je úkaz, je mu 34 a ztratil už všechno co se dá ztratit + navíc třeba donese jen půlku nákupu a strašně zapomíná, bojuju s myšlenkou zda je to normální a nemám ho hnát na nějaké neuro vyšetření
@Anonymní píše:
@Samamama @Blackova.K @neila holky Indie je z největší části Hinduistická, to nemá s Islámem nic společnýho. Mám kámošku Indku a to je křesťanka (1 kasta)ta by tyto úvahy asi těžko rozdýchývala
zakl.
Ale takovými „detaily“ si přeci nebudeme kazit vtip, že?
Je fakt, že pravidlo užívání rukou jídlo- zadek jsem prvně slyšela o Indii, až později, že je to obecnější, ale samozřejmě přeju mnoho rolí toaletního papíru všem na světě bez rozdílu náboženského vyznání. ![]()
@Blackova.K píše:
a sakratak nejenom že mě nemá na tapetě, ještě je teplej
to je život tohle fakt, nejlepší léta jsem mu věnovala a…
A dává si ho v restauraci hned po příchodu významně na stůl? Jestli jo, tak je prostě homosexuál. Založ diskusi, ale já ti radím rovnou, vezmi nohy na ramena…
![]()
@neila píše:
joo, teď jsem to četla znovu, noc nic, to je ten týden bez spánku![]()
a co proboha děláš?
@Samamama píše:
A dává si ho v restauraci hned po příchodu významně na stůl? Jestli jo, tak je prostě homosexuál. Založ diskusi, ale já ti radím rovnou, vezmi nohy na ramena…![]()
dává ![]()
Jako to je fakt na diskuzi
ale už je pozdě, zítra ho budu sledovat a když tak ji založím, Doufám že se pleteš, já už si na něj docela zvykla, děti i pes taky ![]()
@Blackova.K píše:
dává
Jako to je fakt na diskuziale už je pozdě, zítra ho budu sledovat a když tak ji založím, Doufám že se pleteš, já už si na něj docela zvykla, děti i pes taky
uz ![]()
@Blackova.K Tak si o tom zkuste promluvit, přijde mi, že máte problém s komunikací. Nebo manželskou poradnu… Jo, ještě bych měla dodat, že zdroj té mé informace o závislosti značky telefonu a pohlavních preferencí mám z nějakého bulváru, Prásku nebo nějakého takového spolehlivého média
. Navíc je to pár let, možná se homosexuálové přesunuli k jíným značkám.
@jane-e nj, já vím měla jsem ještě počkat. Přeci jen se tolik neznáme, ale néé já jsem do všeho hrrr ![]()
@Samamama no to si piš že si promluvíme! Už jsem připravila nástroje ![]()
@Blackova.K Tak to je chlapec v pytli. Já četla v nějaké jiné diskusi, že když tě obviní, že jsi pedofil, že je fakt těžký dokázat, že nejsi. U homosexuála to bude stejný…chudák ![]()
@Slečna Ferka píše:
Hele upřímně, pokud by vás to finančně nezasáhlo, Ty bys ten telefon využila a nejsi ten typ, co ho do měsíce rozbije, tak si ho pořiď. Vidím na sobě - vždycky jsem říkala, že můj limit na mobil je 5000, ale já ho opravdu využívám (maily vč. pracovních, předpovědi počasí, cestou do práce Facebook atd.), a modely za 5k to prostě nestíhají. Takže mám za desetNemám z toho echt dobrej pocit, ale fakt ho využiju. Čili ve Tvojí situaci bych do toho šla.
Prostě samé vyloženě životně důležité věci ![]()
@Samamama s sexuální orientací a značkou telefonu jsi to četla správně. To je známá věc, to nemusel být bulvár
Četla jsem a ne v bulváru, že Apple hodně těží z tvz. ‚pink money‘ to jsou peníze lidí, kteří utrácí za zábavu a ne za plíny
To ale neznamená, že bych ten telefon taky nemohla mít, že
Zakl.
Zakladatelko, jasně, že ho můžeš mít, pokud po něm toužíš a manžel je ochotný, tak ho ber. Ale pokud po něm zas tak netoužíš, tak se na něj vykašli, ušetřené peníze jako když najdeš. A nebudeš se muset stát homosexuálem
(asi se to týkalo jen chlapů, že?).
@Conulka píše:
zákon schválnosti…
jinak já nijak extra věci neztrácím, ale šílím z manžela - on je úkaz, je mu 34 a ztratil už všechno co se dá ztratit + navíc třeba donese jen půlku nákupu a strašně zapomíná, bojuju s myšlenkou zda je to normální a nemám ho hnát na nějaké neuro vyšetření
stárne…já taky zapomínám
ale fakt jsem ještě nikdy nic neztratila…co se týče nákupů..jsem schopna chodit i týden pro jednu věc…vždy donesu něco jiného ale moooc důležitého
většinou mi to pak docela i sluší ![]()