Nechat dceru spát u kluka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8303
21.12.18 21:33
@Russet píše:
16. Ona je pod zákonem 8o

tak to by meli pocket, az ona bud emit tech 15 za sebou, aby to nebyl trestny cin pro frajera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 21:35
@viky23 píše:
A to si myslis, ze spolu jako jeste nic nemeli? Ja budu asi jedina divna, ale ja bych ji pustila :nevim: Protoze si myslim, ze za rok toho uz stihli vic nez dost :mrgreen:

Já jsem asi divná, ale fakt mi nepřipadá vhodný, aby záklaďačka, která by při případném těhotenství byla odkázaná na mou pomoc, soulož.ila vesele ve 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.12.18 21:35
@Pesimistaa píše:
tak to by meli pocket, az ona bud emit tech 15 za sebou, aby to nebyl trestny cin pro frajera

ona v prubehu diskuse psala, ze se bavi o dobe kdy marce tech 15 bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
21.12.18 21:36
@viky23 píše:
A to si myslis, ze spolu jako jeste nic nemeli? Ja budu asi jedina divna, ale ja bych ji pustila :nevim: Protoze si myslim, ze za rok toho uz stihli vic nez dost :mrgreen:

ja si talke myslim, ze uz maji toho dost za sebou, ale je tu ten problem jejiho veku pod 15, to by pak mohl byt problem, kdyby s etoho nekdo chytil, hlavner pro matku, ze ji nechava kukat po n ocich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 21:36
@debra.morgan píše:

No, ale jiní se tady culí, že za ten rok si určitě užívali dost a dost. To opravdu není normální a běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.12.18 21:38
@Pesimistaa píše:
oni se brali az prisel z vojny (az ji bylo 18), to byla laska na vecne casy, nebyt jeho tchana, deti meli az po svatbe,
takze klidek

njn když tam píšeš tak nízká čísla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8303
@debra.morgan píše:

pak v tom problem nevidim,
omlouvam se, ja tu placal, ale cetl jsem jen uvod a posledni prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
@Russet píše:
Já jsem asi divná, ale fakt mi nepřipadá vhodný, aby záklaďačka, která by při případném těhotenství byla odkázaná na mou pomoc, soulož.ila vesele ve 14.

a co nadelas, mas je pod zamkem 24/7? GPS a vis kde je cely den?..... btw u nas se su.kalo i na zachodcich ve skole a to fakt nejsme chanov. Brno - mesto. nebo lyzak v 8. tride. :nevim: a to je moje doba pred 10 lety. postel k tomu nikdo nepotebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
21.12.18 21:39

mozna je na miste otazka,
uz ji maminka „poucila“ o tom, jak neotehotnet
nebo jestli ji dala nejakou svou HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.12.18 21:40
@Russet píše:
No, ale jiní se tady culí, že za ten rok si určitě užívali dost a dost. To opravdu není normální a běžné.

jakože se nevodí za ručičky? videlas dnesni osmačky? vždyt je to šíleny.....normalni to pro dospele, kteri si tou dobou jeste hrali s panenkama neni. ale rozhodne to neni vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 21:42
@debra.morgan píše:
a co nadelas, mas je pod zamkem 24/7? GPS a vis kde je cely den?..... btw u nas se su.kalo i na zachodcich ve skole a to fakt nejsme chanov. Brno - mesto. nebo lyzak v 8. tride. :nevim: a to je moje doba pred 10 lety. postel k tomu nikdo nepotebuje.

No s těma, co si to rozdají i na schodech ve 14 8o asi fakt nic. Spíš dětem od určitého věku sdělit, že soulož znamená i odpovědnost a ne jen radost. Já nic podobného na škole nezažila, ale je fakt, že jsem nebyla neustále na záchodcích, ale spíš ve třídě. Protože mě ve 14 nebrali cizí pen.isy a klukovi bych se leda vysmála, kdyby to po mě chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 21:45
@debra.morgan píše:
jakože se nevodí za ručičky? videlas dnesni osmačky? vždyt je to šíleny.....normalni to pro dospele, kteri si tou dobou jeste hrali s panenkama neni. ale rozhodne to neni vyjimka.

Viděla. Všechny nejsou lačné po sexu od 13. Jsou to určité typy. Co prostě přemýšlí jiným orgánem. Ty druhé počkají, protože vědí, že si za celý život zasouloží dost. Máme jednu v rodině a pokud teda nevyužívá klosetů někde po hospodách, vracívá se ještě jako panna. Protože se nikde necourá a je ve skupině stejně pubertálních holek. Takže ani grupáč nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.12.18 21:47

Meje 14ti leta sestrenka co je jeste na zakladce ma normalne na instaci fotku s kondomama, kouri cigarety, ma vulgarni fotky. Takova slusna holka to byla. Pritele taky ma tak rok. Nedelam si proto iluze. Kdyz spolu budou chtit spat udelaj to kdekoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 21:47
@Pesimistaa píše:
mozna je na miste otazka,
uz ji maminka „poucila“ o tom, jak neotehotnet
nebo jestli ji dala nejakou svou HA

Tak dát holce vlastní HA může jen debilka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.12.18 21:54

14-15 neni zadny rozdil. Ze jako se z ni behem 2m stane jiny clovek? Bych radsi o ni koste prerazila, rozhodne nikde nez doma spat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí